PowerColor Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Red Dragon Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

PowerColor Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Red Dragon Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 26984118

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 16GB GDDR6, 256bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 310 mm
  • 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 2.1
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 750 W
Δες όλη την περιγραφή
686,87
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 686,87 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 686,87 €

  2. 799,30 €

  3. 865,78 €

Περιγραφή

Η PowerColor Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Red Dragon είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των παιχνιδιών που αναζητούν υψηλή απόδοση στα παιχνίδια στον υπολογιστή τους. 

Με μνήμη GDDR6 στα 16GB, η κάρτα γραφικών αυτή διαθέτει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και ισχύ που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers. 

Επιπλέον, η σειρά Red Dragon της PowerColor διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, με κόκκινο φωτισμό LED και στιλιζαρισμένο στεφάνι ανεμιστήρων. Η κάρτα απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν μια προηγμένη κάρτα γραφικών με εξαιρετικές επιδόσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση για το gaming PC τους.

AMD RDNA 2

Η AMD RDNA 2 είναι μια προηγμένη αρχιτεκτονική που παρέχει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των 7nm, η οποία επιτρέπει στις κάρτες γραφικών να λειτουργούν με υψηλή απόδοση και να παράγουν λιγότερη θερμότητα.

Επιπλέον, η RDNA 2 προσφέρει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη του hardware για το Ray Tracing και της μνήμης GDDR6, που βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση των γραφικών καρτών σε εφαρμογές παιχνιδιών και άλλες απαιτητικές εργασίες.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

AMD Link

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

AMD Privacy View

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα.

Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παρέχοντας ακόμα ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε κλικ

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από την GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Radeon Image Sharpening

Εκπληκτικά οπτικά. Χωρίς κανένα αντίκτυπο στην απόδοση.

Το AMD Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync.

Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition.

Η δύναμη του Red Dragon

Η PowerColor Red Dragon AMD Radeon RX 6800 XT είναι εξοπλισμένη με ένα νέο σχεδιασμό τριπλού ανεμιστήρα, ψύκτρα 310 χιλιοστών με 7X6Φ σωλήνες θερμότητας (heatpipes) και μια μεγάλη βάση από χαλκό που βελτιώνει τη μεταφορά και την απαγωγή θερμότητας από την GPU και τις VRAMs παρέχοντας εξαιρετικά αποτελεσματική λύση απαγωγής θερμότητας. 

Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα VRM 12+2 φάσεων με DrMOS, πυκνωτές πολυμερούς υψηλής ποιότητας και δύο υποδοχές PCI-E 8-pin για την εφαρμογή καλύτερης απόδοσης.

  • 1. Back Plate
  • 2. Dual BIOS
  • 3. Stronger MOS, καλύτερη προστασία
  • 4. Ψύκτρα
  • 5. Τριπλός ανεμιστήρας
  • 6. Λάμψη του Red Dragon

Ρουλεμάν με διπλή μπίλια - 4 φορές μεγαλύτερη μακροζωία

Ο ανεμιστήρας ψύξης χρησιμοποιεί τεχνολογία ρουλεμάν δύο σφαιρών, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των ανεμιστήρων έως και 4 φορές.

Τεχνολογία σίγασης ανεμιστήρα - 0db - Αθόρυβο gaming

Η τεχνολογία Mute Fan Technology απενεργοποιεί έξυπνα τον ανεμιστήρα κάτω από τους 60 ℃, παρέχοντας αθόρυβο gaming κατά τη διάρκεια μεσαίου και χαμηλού φορτίου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας.

Αποκλειστικός νέος σχεδιασμός ανεμιστήρα ψύξης, προηγμένη λύση ψύξης

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η κάρτα γραφικών PowerColor Red Dragon RX 6800 XT χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό νέο σχεδιασμό ψύξης-ανεμιστήρα για την αύξηση της ροής και της πίεσης του αέρα έως και 60%, επιτυγχάνοντας νέο επίπεδο θερμικής απόδοσης.

Ψυγείο με τριπλό ανεμιστήρα Χαμηλότερη θερμοκρασία Καλύτερη απόδοση

Ο Red Dragon RX6800XT εξοπλίζεται με χάλκινους σωλήνες θερμότητας 7X6Φ και μια διευρυμένη επιφάνεια ψύξης για την παροχή χαμηλότερης θερμοκρασίας αλλά και καλύτερης απόδοσης.

Κάθετος σχεδιασμός πτερυγίων αλουμινίου

Ο κάθετος σχεδιασμός και η αυξημένη σειρά πτερυγίων αλουμινίου βελτιώνει δραματικά την εξάπλωση της θερμότητας. Με μια τεράστια συστοιχία πτερυγίων, οι χάλκινοι σωλήνες θερμότητας μπορούν να συλλέγουν τη θερμότητα και να την αποβάλλουν με μέγιστη απόδοση.

Βάση χαλκού άμεσης επαφής

Μια λεία χάλκινη βάση έρχεται σε άμεση επαφή με την GPU για να ενισχύσει την εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και να βελτιώσει την απαγωγή θερμότητας από τις VRAM για να διατηρήσει την κάρτα σε βέλτιστη κατάσταση ψύξης.

Platinum Power Kit-DrMOS

  • Ψηφιακός ελεγκτής και πολυμερείς πυκνωτές για βελτιωμένη αξιοπιστία
  • Ανώτερη απόδοση ισχύος
  • Σημαντικά χαμηλή απώλεια ισχύος
  • Καλύτερη θερμική προστασία
  • Ένα VRM 12+2 φάσεων εγγυάται καλύτερο overclocking και σταθερότητα

Διπλό BIOS

Επιλέξτε τη λειτουργία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η εναλλαγή στη λειτουργία OC σας επιτρέπει να φτάσετε στα όρια της κάρτας, ενώ η εναλλαγή στη λειτουργία Silent παρέχει εξαιρετική εμπειρία αθόρυβου παιχνιδιού.

Το κόκκινο LED φωτίζει τον red dragon στο σκοτάδι.

Ενισχυμένη πίσω πλάκα

Η μεταλλική πίσω πλάκα είναι εξαιρετικά άκαμπτη για την ενίσχυση της κάρτας ώστε να αποτρέπεται η κάμψη της πλακέτας, ενώ η περιοχή επιτρέπει την άμεση απελευθέρωση της θερμότητας για την ενίσχυση της ροής του αέρα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AXRX 6800XT 16GBD6-3DHR/OC

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 6800 XT
Interface
PCI Express x16 4.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αερόψυκτη
Τύπος
Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
256 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
3
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
750 W
Power Connectors
2x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
310 mm
Ύψος
135 mm
Πάχος
54 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Kpchatzi
    5
    6 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά στις 14/04/2013.
    Πολύ ποιοτική κάρτα με πολλές δυνατότητες, στιβαρή κατασκευή με μεταλλικό backplate χωρίς την ανάγκη υποστήριξη της απο bracket (για το λύγισμα από βάρος).
    Την έχω δοκίμασω σε μεγάλους τίτλους και παράγει αναμενώμενα αποτελέσματα με των reviewer στο youtube. Δηλάδη, η κάρτα ειναι ιδανική για 1440p gaming και φυσικά δεν κολλάει πουθανά σε 1080p.
    Στα idle η καρτα δεν χρησιμοποιει κανένα απο τα 3 fan της, ως αποτέλεσμα παράγει μηδενικό θορυβο.
    Το μόνο αρνητικό κατα την άποψη μου ως τώρα ειναι οι τιμή , προσωπικά την αγόρασα στα 589. Προφανώς καλή τιμή δεν την λες, μιας και ειναι πολύ κοντά στην τιμή που θα επρεπε να είναι την περίοδο που πρωτοβγήκε, ενώ τωρα ειναι και παραπάνω απο 2 χρονών ( release Nov 18, 2020). Παράλαυτα, την περίοδο που γράφω την κριτική η αγορά είναι τέτοια που δεν θεωρώ οτι εχει και πολλές επιλογές ένας πιθανός αγοραστής. Ειδικά στην ελληνική αγορα που όλα έρχονται πιο ακριβά απο τις official MSRP τιμές.
    Για όποιον ενδιαφέρεται , το προιόν κατα την γνώμη μου αξίζει και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη σας. Ο μόνος παράγοντας που θα κρίνει ο καθένας φυσικά είναι η τιμή. Εγω δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και είχα αναγκη το upgrade (ερχόμενος απο gtx 1060 3 gb).
    Για όποιον την βρει κάτω των 600 ευρώ είναι ευκαιρία ( σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό ).

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gdiakakis
    5
    3 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρέα με AMD Ryzen 7 5800X3D, πάει πηδώντας!!! Πολύ καλή απόδοση, αρκετή ζέστη, πολλή κατανάλωση (θα μας πάρει παπούτσια η δεη, γιά τους παλιούς που θυμούνται).. Άξιζε πολύ η αναβάθμιση από 6600! Προτείνεται!!!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jjohngeo
    5
    8 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά στα 660 ευρώ, 2μιση χρόνια μετά την κυκλοφορία. Δεν το λες και ευκαιρία μα έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα πάλι καλά λέω. Σετάκι με 5900χ σε 1440 οθόνη, σε ultra settings, 90+ fps σε όλα τα games. Με RT πέφτει 30-40% η απόδοση, να είναι καλά το FSR τα περισσότερα παιχνίδια είναι playable κοντα στα 60+ FPS. Αθόρυβη και με headroom για ελαφρύ OC. Η δική μου silicon lottery δεν έχει καθόλου coil whine.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Yannis.vys
    5
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοραστικε και δουλευει out of the box στο silent bios preset. Μεχρι στιγμης το μονο παραπονο που εχω ειναι που κανει coil whining οταν την ζοριζεις, εχω το υπολογιστη διπλα μου λιγο ενοχλει, για οσους θα εχουν το υπολογιστη κατω δεν θα το ακουνε. Οσο αφορα της αποδωσεις ειμαι ικανοποιμενος τραιχω στο μαχ 4κ γυρο στα 55-60 fps τους τιτλους οπως FF7 remake, Dying light 2, Resident evil village και Cyberpunk. Απο θερμοκρασιες ειναι 60-70 βαθμους. Λιγο προσωχη οσους εχουν μικρο κουτι σε εμενα μπήκε οριακα ουτε χιλιοστο κενο δεν αφησε.

    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Billseme
    4
    80 στους 93 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ερχόμενος απο 1080 ti aorus xtreme 11g έχω να πω τα εξής

    Update 30.03.21 : Mε την εισαγωγή του Ray Tracing στο Cyberpunk 2077 η κάρτα με όλα στο Ultra και το Ray Tracing στο
    PSYCHO σε ανάλυση 1440p 100% native, έχει average fps ta 30 και θερμοκρασία 70 και Junction 88 με τα fans στο 50%!
    Με ray tracing στο medium ειναι στα 40 που κάνει το παιχνίδι πιο playable αλλα και πάλι υστερεί αρκετά σε σύγκριση με το RayTracing της 3080 που στα ίδια settings ειναι +10-15 fps παραπάνω.
    Σε σύγκριση με το Metro Exodus που βγάζει ακριβώς τα ίδια fps στο RT με την 3080 εκεί το απολαμβάνεις περισσοτερο.

    Update 24.03.21
    Οσο αφορά το Coil Whine σύνδεσα 2 καλώδια PCΕ VGA οπου το καθένα βγάζει 2x6+2 pin. Οπότε απο κάθε psu cable σύνδεσα 1x6+2 pin στην μια θύρα και το αλλο 1x6+2 pin απο το 2ο psu cable στην άλλη θύρα και ως διαμαγείας το coil whine εξαφανίστηκε και η απόδοση αυξήθηκε κατα 2% στα FPS. Ήταν μια λύση που προτειναν στα forum για να δουλεύει η κάρτα πιο σταθερά και να μην κάνει coil whine το οποιο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες κάρτες γραφικών.

    Updated 18.02.2021:
    ====================
    Average FPS 2K Resolution
    CS GO: 330
    Destiny 2: 159
    Just Cause 4: 301
    Star Wars BattleFront 2: 201
    Red dead redemption 2: 89
    ===========================
    1% LOW FPS:
    CS GO: 177 xDDDDDD
    Destiny 2 : 88
    Just Cause 4 : 144
    Star Wars Battle Front 2 : 144
    Red dead redemtpion 2: 59
    ============================

    Συνεχίζοντας
    Η κάρτα είναι τεράστια ( Περίπου 32 εκατοστά ) και νιώθεις την κατασκευή ότι είναι ποιοτικότατη.
    Ζυγίζει περίπου 2 κιλά και χώρεσε λίγο δύσκολα στο tower μου.
    Την κάρτα την έκανα under volt από τα 1125mv στα 1000mv και ταυτόχρονα overclock από 2250 στα 2675mHz!!!!! Την έκανα 8 ώρες stress test χωρίς να crasharei με μέσο όρο θερμοκρασιών 60 και τα ανεμηστήρια στο 45%
    Όλες οι ρυθμίσεις έγιναν από το software της AMD και οχι απο Afterburner.

    Η κάρτα μαξ κατανάλωση μου έβγαλε τα 300 watt στα 2675mHz και μέσο όρο στα 2200 τα 140watt!!.

    Θετικά:
    - Τρελά περιθώρια για overclock
    - Xαμηλές θερμοκρασίες (σε Red Dead Redemption --> 2k --> ultra --> 59 Βαθμους με τα ανεμιστήρiα στις 0 στροφές!!!
    - AMD software ειναι απλα τέλειο για ολες τις ρυθμισεις σε σημειο που το MSI afterburner να μου ειναι άχρηστο.
    - Μου έβγαλε την ιδια ακριβως επίδοση με την RTX 3090 (σε benchmark scores και red dead redemption )και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες πράγμα που αν σκεφτεί κανείς ότι την αγόρασα στα 900 ευρώ ενώ μια RTX 3090 τώρα κοστίζει 2000 ειναι απλα αστείο.

    Αρνητικα:
    - Μεγαλος ογκος καρτας (32cm) και μου χρησιμοποίησε 3 slots στο tower.
    - 2 χρόνια εγγύηση μόνο ( ενώ rtx έχουν 3-4) αλλά στην εποχή που ζούμε και να χαλάσει θα κανει μήνες να έρθει άλλο τεμάχιο αφού δεν υπάρχει τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τις RTX.
    - Υψηλή τιμή παιδιά ναι συμφωνώ οι τιμές πλέον ειναι διπλασιες σε ολα τα μοντελα RTX και Radeon ιδικά οταν κοσμος πουλάει μεταχειρισμένες 5700xt και 1080ti στα 600 ευρώ δεν έχεις και πολλές επιλογές για αναβάθμιση.
    - Beta drivers και unstable σε πολλά παιχνίδια οπως Destiny 2 και Star Wars Battle front ( crashes/flickering etc )

    =============================
    Ότι και να κάνουμε, η τιμή του bitcoin ανεβαίνει (thx u Ellon xD) το ντουέτο AMD / NVIDIA δεν βγάζουν στην παραγωγή άλλες κάρτες (μας τελειωσε το Silicon ) οποτε δεν προκειται να αλλάξει κάτι στις τιμές παιδια σύντομα δυστυχώς.

    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος

Ερωτήσεις

48 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
lazarossavv

καλησπέρα . θέλω να πάρω την κάρτα . σε ποια τιμή είναι καλή να την αγοράσω ; έχει πέσει αρκετά τώρα . να περιμένω μήπως πάει κάτω απο 600?

jjohngeo

την πήρα στα 660, δεν το μετάνοιωσα. Αν είναι να περιμένεις κοίτα νέας γενιάς σε κάνα χρόνο.

k.volikakis

Καλησπέρα σε όλους! Έχω ακριβώς την ίδια υλοποίηση και προσπαθώ να την κάνω undervolt/overclock για καλύτερη λειτουργία, αλλά μου είναι unstable με τα παρακάτω settings

Min Freq 2500mhz
Max Freq 2600mhz Power +15%
Voltage από 1150 σε 1050
και λίγο πιο aggressive fan speed.

Προς το παρόν με stock ρυθμίσεις έχω δει max θερμοκρασία 95 βαθμούς σε παιχνίδι όπως το Jedi Fallen Order, 2K epic settings.

PC Specs
- Ryzen 5 5600
- B350-F ROG Strix
- RAM Aegis 3200mhz (2 x 8gb)
- PSU CoolerMaster V850 v2
- 250GB SSD, 1TB HDD
- Case Phanteks P300 (έχει μόνο έναν exhaust fan στο πίσω μέρος)

ίσως είναι θέμα της μητρικής που είναι παλιά, ίσως πάλι να χρειάζονται 2 ανεμιστήρες μπροστά για καλύτερο airflow.

Όποιος έχει τεστάρει κάτι ας μου πει μια γνώμη.

Τhanks!

gdiakakis

Υποφέρει απ τη ζέστη και η μητρική επίσης δε βοηθάει.. Οπωσδήποτε βελτίωσε τη ροή του αέρα..

petran_keratsini

@to all : μια ερώτηση παίδες αν γνωρίζει κάποιος~!! με 700αρι τροφοδοτικό θα παίζει ? ή θα έχω θέμα ? ευχαριστώ

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

PowerColor Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Red Dragon Κάρτα ΓραφικώνPowerColor Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Red Dragon Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC Κάρτα ΓραφικώνXFX Radeon RX 6800 16GB GDDR6 SWFT 319 Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με HDMI και 3 DisplayPortXFX Radeon RX 6800 16GB GDDR6 SWFT 319 Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με HDMI και 3 DisplayPortMSI Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Gaming X Trio Κάρτα ΓραφικώνMSI Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 Gaming X Trio Κάρτα ΓραφικώνGigabyte Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα ΓραφικώνGigabyte Radeon RX 7800 XT 16GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα Γραφικών
από 686,87 €από 556,74 €από 414,93 €από 1.754,00 €από 501,68 €
ΚατασκευαστήςPowerColorASRockXFXMSIGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelRadeon RX 6800 XTRadeon RX 6800 XTRadeon RX 6800Radeon RX 6800 XTRadeon RX 7800 XT
Περισσότερα χαρακτηριστικά