Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi Ατμοκαθαριστής Πίεσης 5bar με Ρόδες
Ατμοκαθαριστές

Polti Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi Ατμοκαθαριστής Πίεσης 5bar με ΡόδεςΚωδικός: 27063375

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πίεση Ατμού: 5 bar
  • Χωρητικότητα Κάδου: 1,3 lt
  • Έτοιμο σε 6 λεπτά
  • Εμβέλεια χρήσης: 8 m

Ο Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi είναι ένας ατμοκαθαριστής συνεχούς πλήρωσης, με λειτουργίες Eco και Turbo Steam για αποτελεσματικότητα σε όλα τα δάπεδα

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά και έχει ικανοποιητική πίεση ο ατμός.

Δες όλη την περιγραφή
399,20
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 378,19 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 399,20 €

  2. 378,19 €

Περιγραφή

Ο ατμοκαθαριστής συνεχούς λειτουργίας Vaporetto Pro 95_Turbo Flexi, αποτελεσματικός σε βαθύ καθαρισμό διαθέτει ειδική λειτουργία ECO για περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας και νερού. 

Καθαρίζει και απολυμαίνει οικολογικά, χωρίς χρήση χημικών προϊόντων, απαλλάσσοντας τον χώρο σας τόσο από την βρωμιά και τους λεκέδες, όσο κυρίως από ιούς, μικρόβια, βακτήρια σκοτώνοντας το 99,99% των παθογόνων μικροοργανισμών. 

Η απεριόριστη αυτονομία λειτουργίας σε συνδυασμό με τη ρύθμιση turbo-ατμού καθιστά τη συσκευή ιδανική για δύσκολες επιφάνειες και επίμονη βρωμιά (σε μπάρμπεκιου, παντζούρια, ζάντες αυτοκινήτων, αρμούς πλακιδίων) αλλά και για το γρήγορο και εύκολο καθημερινό καθάρισμα. 

Η ειδική βούρτσα Vaporflexi με την ευέλικτη άρθρωση μπορεί να κινείται πιο αποτελεσματικά σε κάθε τύπο δαπέδου.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά και έχει ικανοποιητική πίεση ο ατμός.

Λειτουργία Turbo Steam

Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική λειτουργία, ο ατμός που διανέμεται είναι ακόμα πιο ισχυρός και μπορεί να εξαλείψει ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά.

Προσφέροντας αποτελεσματική υγιεινή στο χώρο σας, ο ατμοκαθαριστής Turbo Flexi εξαλείφει κατά 99,99% ιούς, μικρόβια, βακτήρια, κ.α.

Λειτουργία Eco

Για Χαμηλότερη Κατανάλωση

  • Με τη λειτουργία ECO μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και νερό, ενώ παράλληλα προστατεύεστε από αλλεργίες (πλήρης καταπολέμηση ακάρεων).
  • Εγκεκριμένο από το "British Allergy Foundation".
  • Εγγυάται 25% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και 30% λιγότερη κατανάλωση νερού σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα.

Πρακτική, Ανέπαφη Εφαρμογή Πανιού

Πολύ εύκολη και απλή εφαρμογή και αφαίρεση του πανιού δαπέδου, τοποθετώντας τη βούρτσα στις ειδικές θήκες του πανιού. Με ένα κλικ κουμπώνει και είναι έτοιμη για χρήση.

Η ανέπαφη εφαρμογή, σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να σκύψετε και να έρθετε σε επαφή με το πανί.

Για Όλους τους Τύπους Δαπέδων

Η ειδική βούρτσα Vaporflexi με πανί μικροϊνών καθαρίζει γρήγορα και εύκολα όλα τα δάπεδα. Είναι αποτελεσματική και για καθαρισμό χαλιών ή μοκέτας καθώς γλιστράει απαλά στις ίνες καθαρίζοντας και επανατοποθετώντας τες.

Παράλληλα, σε συνδυασμό με το πανί μικροϊνών έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλες τις επιφάνειες δαπέδου.

Βαθύς Καθαρισμός

Ο συνδυασμός μεγάλης θερμοκρασίας και πίεσης της Turbo λειτουργίας δίνει την δυνατότητα να καθαρίσουμε σε βάθος αρμούς από πλακάκια, λεπτομέρειες, φέτες από καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου, ακόμα και το καμένο λίπος στην κουζίνα.

Άλλες Εφαρμογές

  • Στρώματα, μαξιλάρια, σακάκια και παλτά. 
  • Βαθύς καθαρισμός, αλλά και καθαρισμός από ακάρεα. 
  • Ο ατμοκαθαριστής απολυμαίνει από ιούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς.
  • Καθαρίζει και από αλλεργιογόνα.

Βούρτσα Vaporflexi

Χρησιμοποιήστε τη για να καθαρίσετε τα πατώματα, τα χαλιά και όλες τις μεγάλες επιφάνειες. 

Απλώς εφαρμόστε το παρεχόμενο πανί και ολοκληρώστε τον καθαρισμό τόσο των σκληρών όσο και των ευαίσθητων δαπέδων.

Κάνει τον ατμοκαθαριστή ακόμη πιο αποδοτικό και εύκολο στο χειρισμό, καθώς συνδυάζει πρακτικότητα και ευελιξία για εξαιρετικά αποτελέσματα απολύμανσης.

Αξεσουάρ Χαλιού

Αφού έχετε τοποθετήσει το πανί στη βούρτσα, εφαρμόστε και το αξεσουάρ χαλιού και μοκετών για να τα ανανεώσετε γρήγορα και εύκολα.

Βούρτσα με Ορειχάλκινες Τρίχες

Αυτή η βούρτσα είναι κατάλληλη για την επεξεργασία όλων των ανθεκτικών επιφανειών που έχουν καλυφθεί με γράσο ή επίμονη βρωμιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξάρτημα Παραθύρων

Το αξεσουάρ καθαρισμού παραθύρων, με μαλακό και λαστιχένιο ένθετο, προσφέρει αστραφτερά παράθυρα.

Δεν αφήνει σημάδια και τα παράθυρα παραμένουν καθαρότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Συμβάλλει και στην εξοικονόμηση χρημάτων, αφού δεν χρειάζεστε άλλα απορρυπαντικά για την καθαριότητα των τζαμιών.

Μικρή Βούρτσα

Αυτή η μικρή βούρτσα έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό μικρότερων επιφανειών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα παρεχόμενα πανάκια. 

Συνιστάται για: υφάσματα ταπετσαρίας, βελούδο και δέρμα (από απόσταση), εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, παρμπρίζ, μικρές γυάλινες επιφάνειες, πλακάκια, πόρτες ντουλαπιών, πόρτες και άλλες μικρές επιφάνειες.

Συμπυκνωτής Ατμού & Βούρτσα

Ο συμπυκνωτής ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί, με ή χωρίς τη στρογγυλή νάιλον βούρτσα του.

Ιδανικός για τον καθαρισμό του μπάνιου, των ειδών υγιεινής, των εστιών και του ψυγείου. 

Ενώ καθαρίζει τέλεια και σε βάθος τους αρμούς των πλακιδίων, από μούχλα, ρύπους, υπολείμματα σαπουνιού κτλ.

Χρωματιστές Βούρτσες

Αυτό το κιτ περιλαμβάνει 3 χρωματιστές βούρτσες με νάιλον τρίχες. 

Συνδυάζουν τη λειαντική δύναμη των τριχών με την αποτελεσματικότητα του ατμού, για να εξαφανίσουν ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά. 

Επιλέξτε ένα χρώμα για έναν τύπο επιφάνειας ή ένα συγκεκριμένο δωμάτιο για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή υγιεινή.

Λόγχη Ατμού

Χρησιμοποιήστε τη λόγχη ατμού μαζί με τον συμπυκνωτή ατμού για να φτάσετε σε δυσπρόσιτα σημεία και να αφαιρέσετε τους ρύπους και την επίμονη βρωμιά, ακόμη και από σημεία όπου δεν έχουν καθαριστεί ποτέ.


Πανιά Δαπέδου

Μαζί με τη συσκευή παρέχονται 2 πανιά μικροϊνών, με ειδικά ένθετα, για τη βέλτιστη συλλογή της βρωμιάς που διαλύεται με τη βοήθεια του ατμού. 

Κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τύπους δαπέδων.

Πανάκια για τη Μικρή Βούρτσα

Εφαρμόζονται στο μικρή βούρτσα καθαρισμού παραθύρων και άλλων μικρών επιφανειών, συλλέγοντας τη βρωμιά που διαλύεται από τον ατμό.

Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν κατά τον καθαρισμό υφασμάτων και ταπετσαριών αυτοκινήτου και γενικά μικρών σκληρών επιφανειών, κάθετων ή οριζόντιων.

Kalstop, Κατά των Αλάτων

Μαζί με τον ατμοκαθαριστή παρέχονται 2 φιαλίδια Kalstop, ένα ειδικό προϊόν κατά των αλάτων για συσκευές παραγωγής ατμού. 

Φτιαγμένο από φυτά, είναι ασφαλές για τον άνθρωπο, εύκολα βιοδιασπώμενο και αβλαβές για το περιβάλλον.

Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, αποτρέπει το σχηματισμό αλάτων και βελτιώνει την παροχή ατμού, επιτρέποντας στη συσκευή να λειτουργεί τέλεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Γιατί να επιλέξετε ατμοκαθαριστή με ρόδες;

Ένας τροχήλατος ατμοκαθαριστής έχει τη μορφή μιας κλασικής ηλεκτρικής σκούπας. Διαθέτει δοχείο νερού, το οποίο είναι, συνήθως, μεγαλύτερης χωρητικότητας και είναι τοποθετημένο στην τροχήλατη συσκευή. Λόγω της μεγαλύτερης κατασκευής του, είναι ισχυρότερος, με μεγαλύτερη πίεση ατμού, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για πιο εντατικό καθαρισμό, σε μεγαλύτερες επιφάνειες και για πιο επίμονους λεκέδες.

Παρόλο που πρόκειται για μια πιο βαριά και ογκώδη συσκευή, όλο το βάρος κατανέμεται στο τροχήλατο μέρος της συσκευής, απαλλάσσοντας τα χέρια και κάνοντας το καθάρισμα πιο άνετο και ξεκούραστο. Ωστόσο, λόγω αυτού του βάρους, ενδείκνυται για ενιαίους χώρους, χωρίς σκάλες και δύσβατα σημεία.

Τέλος, οι περισσότεροι ατμοκαθαριστές με ρόδες διαθέτουν και πληθώρα εξαρτημάτων, που βοηθούν στον καθαρισμό περισσότερων επιφανειών.

Κατασκευαστής

Polti (Ατμοκαθαριστές)

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
PTEU0280

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1100 W
Πίεση Ατμού
5 bar
Χρόνος Θέρμανσης
360 s
Χωρητικότητα Κάδου
1,3 lt
Μήκος Καλωδίου
8 m
Βάρος
6 kg
Θερμοκρασία Ατμού
-
Συνεχόμενη Παροχή Ατμού
120 gr/min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χειρός
Όχι
με Κοντάρι
Όχι
Τροχήλατο
Ναι
Σφουγγάρισμα
Ναι
με Αναρρόφηση
Όχι
Αφαιρούμενος Κάδος
Ναι

Εξαρτήματα

Πέλμα Δαπέδου
Ναι
Σπιράλ
Ναι
Ακροφύσιο
Ναι
Σωλήνας
Ναι
Βούρτσα
Ναι
Πανάκι
Ναι
Σίδερο
Όχι
Εξάρτημα Χαλιού
Ναι
Εξάρτημα Τζαμιών
Ναι
Πέλμα για Υφάσματα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vasilispetrou
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κοιτάξτε δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με ατμοκαθαριστες. Τον συγκεκριμένο τον πήρα σε προσφορά 248€. Για την ηλεκτρική κουζινα είναι καταπληκτικός. Καθαρίζει όλα τα καμμένα λίπη και από την κουζινα και από τον απορροφητικά και από τα πλακάκια. Τον χρησιμοποίησα σε χαλι. Τιποτα δεν κάνει. Μόνο για αποστείρωση. Τον χρησιμοποίησα για να καθαρίσω εξώπορτα. Εκει καλός είναι. Και στη μπάνιο είναι καλός για τα άλατα. Σε πάτωμα που είχε λεκέδες τους ελιωνε μεν αλλά μετά πασαλειβε όλο το πάτωμα. Γενικά καλός αλλά να ξέρετε θέλει πολύ σκούπισμα. Δηλαδή έτριψα τον φούρνο και μετά ήθελε με σφουγγάρι να μαζεύεις την βρώμα και άντε από την αρχή. Θέλει δηλαδή αρκετή ώρα για να καθαρίσεις έναν φούρνο

    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • egkoutz
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό προϊόν, αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του και κάνει τη διαφορά στην ουσιαστική καθαριότητα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerina_xatzhmhna
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έψαχνα αρκετό καιρό να αγοράσω έναν καλό ατμοκαθαριστή και νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είναι πολύ δυνατός και πολύ αποτελεσματικός και ειδικά για αυτό που τον ήθελα εξαρχής: για καθαρισμό αλάτων και αρμών στο μπάνιο. Επιπλέον είναι πολύ καλός και στις πιο απλές αλλά κουραστικές δουλειές, όπως στο σφουγγάρισμα αλλά κυρίως στο καθάρισμα τοίχων και γυψοσανίδων. Η βούρτσα του εφαρμόζει τέλεια και διευκολύνει κάθε κίνηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον προτείνω σε όλους.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Bossakos7
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό μηχάνημα. Καθαρίζει άψογα. Για παρά πολλές χρήσεις, σε διάφορες περιπτώσεις. Μια εξαιρετική λύση για ικανοποιητικότατο καθάρισμα στα πάντα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AR_G
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι η νέα μου αγορά κι έχω ξετρελαθεί με το πόσες δουλειές μπορώ να κάνω και σε τι χρόνους. Το προτείνω σε όλους. Εγώ δε είχα ξανά ατμοκαθαριστή και σήμερα ενθουσιάστηκα με το πόσο αποτελεσματικός είναι στην κουζίνα. ο φούρνος μέσα έγινε πεντακάθαρος. Εννοείται ότι είναι φανταστικό το αποτέλεσμα σε δάπεδα, χαλιά και στρώματα. Αν σκέφτεστε πιθανή αγορά ατμοκαθαριστή , είναι ένα πολύ δυνατό μοντέλο!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sofiawinny7315
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλύτερο έχω αγοράσει για τον καθαρισμό του σπιτιού μου!!
    Έκανα όλους τους αρμούς σε όλα τα δωμάτια, αλλά ειδικά στο μπάνιο με πλακάκια ψηφίδες, που δεν καθάριζε με τίποτα, έγινε πραγματικά ολοκαίνουριο χωρίς καθόλου κόπο!!!
    Καθάρισα χαλί, σε 10’ είχε στεγνώσει, καθάρισα καναπέδες, έπλυνα όλα τα τζάμια και φρεσκάρισα τις κουρτίνες μου.
    Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του, αλλάζει τον τρόπο που καθαρίζετε και το σπίτι φαίνεται απόλυτα ανανεωμένο!!!
    Είναι ενθουσιασμένη!!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Κ93
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικός ατμοκαθαριστής, ζεσταίνει γρήγορα, έχει μακρύ καλώδιο, πολύ δυνατή πίεση και αξεσουάρ για κάθε χρήση. Καθαρίζω τα πάντα, χωρίς χρήση χημικών ή άλλων καθαριστικών. Από την ώρα που το αγόρασα έχει αλλάξει η αίσθηση του σπιτιού μου. Μου φαίνονται όλα πιο καθαρά. Σίγουρα το προτείνω.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Stergiou281
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ισχυρός ατμοκαθαριστης με αποτελεσματικότητα και στη λεπτομέρεια δηλ αρμούς και άλατα στο μπάνιο.Φυσικα έχει πολύ μεγάλη πίεση και μπορείς να προσθετεις νερό την ώρα που λειτουργεί.Εκεινο που με βόλεψε περισσότερο είναι η τέλεια βούρτσα του που είναι σαν swifer με ατμό και σφουγγαριζει και απολυμαινει .Είχα ατμοκαθαριστη και δεν υπάρχει καμμια συνγκριση με αυτον.
    Το συνηστω.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Leonardo_Delfanti
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα πρόσφατα τον ατμοκαθαριστή Flexi. Πραγματικά πολύ δυνατός ατμοκαθαριστής ο οποίος μπορεί να λειτουργεί συνέχεια, όταν τελειώνει ξαναβάζω νερό χωρίς να χρειαστεί να τον σταματήσω. Η Polti είναι εγγύηση στον ατμό!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    τούρμπο σε όλα του σε όλες τις χρήσεις! θα με θυμηθείτε, προτιμήστε το!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού

Ερωτήσεις

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
katerina_xatzhmhna

Ξέρει κανένας να μου πει αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αποτελεσματικό για αρμούς στο μπάνιο, σκληρή βρωμιά και μούχλα; Ευχαριστώ.

makis_athanasiadis5751

ναι, είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις που ζητάς, γιατί έχει πολύ μεγάλη δύναμη. τέλειο στους αρμούς. στη μούχλα καλό είναι να ψεκάσεις λίγη χλωρίνη προηγουμένως για ριζική απολύμανση! να το προτιμήσεις!!!!!

vasilispetrou

Εγω να ρωτήσω κάτι; Αν έχω έναν λεκέ στο χαλι εφοσον δεν αναρροφά πως φεύγει ο λεκές; Δηλαδή το διαλύει ο ατμός και που πηγαίνει;

VIP_Luxury_Car_Care

Επειδή τον μαλακώνει ο ατμός χρησιμοποιείς επιτόπου ένα πανί και τον τραβά το λεκέ το πανί επί της ουσίας. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να έχεις και μια μηχανή extraction για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)