CoolerMaster V650 SFX Gold 650W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold
Τροφοδοτικά Υπολογιστή

CoolerMaster V650 SFX Gold 650W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus GoldΚωδικός: 27092098

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: SFX
  • Τύπος: Active PFC
  • Προστασία OPP/OVP/UVP/SCP/OCP/OTP
  • Ανεμιστήρας: 92mm
  • Διαστάσεις 100 x 125 x 63.5 mm
Δες όλη την περιγραφή
165,96
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 165,96 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 165,96 €

Περιγραφή

Το V SFX Gold είναι η πρώτη είσοδος της Cooler Master στα τροφοδοτικά SFX. Μετά από μεγάλη ζήτηση, δημιουργήσαμε επιτέλους ένα τροφοδοτικό ειδικά φτιαγμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των κατασκευαστών συστημάτων mini-ITX. Αυτή η μονάδα παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε επίπεδα 550, 650, 750 και 850 watt. Προσφέρει βαθμό απόδοσης 80 PLUS Gold, πλήρως αρθρωτή καλωδίωση, ανεμιστήρα 92 mm FDB, καλώδια PCIe υψηλής απόδοσης 16AWG, πυκνωτές 100% ιαπωνικής κατασκευής και εγγύηση 10 ετών. Και με το παρεχόμενο στήριγμα SFX-to-ATX, αυτή η μονάδα είναι συμβατή με περιπτώσεις που κυμαίνονται από mini-ITX μέχρι συστήματα E-ATX.

Πιστοποίηση 80 Plus Gold

Η απόδοση του τροφοδοτικού σας είναι σημαντική, επηρεάζει άμεσα την απόδοση του συστήματός σας και το λογαριασμό ρεύματος. Η βαθμολογία απόδοσης δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα ή την αξιοπιστία ενός τροφοδοτικού. Αντικατοπτρίζει μόνο την ικανότητα της μονάδας να μεταφέρει ενέργεια από τον τοίχο στα εξαρτήματά σας. Όσο υψηλότερη είναι η απόδοση ενός τροφοδοτικού, τόσο χαμηλότερη είναι η συνολική ποσότητα ισχύος που χρειάζεται για την τροφοδοσία του συστήματός σας. Η σειρά V SFX Gold έχει βαθμολογία απόδοσης 80 PLUS Gold, που σημαίνει ότι έχει εγγυημένη τυπική απόδοση 90%.

Fully Modular Σχεδιασμός

Μια θήκη mini-ITX σημαίνει ελάχιστο χώρο για τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει μόνο μείωση του χώρου για το τροφοδοτικό, αλλά και για τα συνοδευτικά καλώδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το V SFX Gold προσφέρει πλήρως αρθρωτή καλωδίωση. Χρησιμοποιήστε το απόλυτο ελάχιστο σε χώρο για τη διαχείριση καλωδίων, χρησιμοποιώντας το απόλυτο ελάχιστο σε καλώδια. Συνδέστε μόνο αυτά που χρειάζεστε για το σύστημά σας για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, οδηγώντας τόσο σε βελτιωμένη ροή αέρα όσο και σε καλύτερη παρουσίαση.

SFX Μέγεθος

Το V SFX Gold παρέχει υψηλή ποιότητα απόδοσης που περιμένετε από τη σειρά V σε ένα συμβατό μέγεθος μορφής mini-ITX. Καθώς οι απαιτήσεις για μικρότερα συστήματα έχουν αυξηθεί, οι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να βρουν τροφοδοτικά από μάρκες και σειρές που εμπιστεύονται στην κατηγορία SFX. Παρόλο που δεν ήρθε τόσο σύντομα όσο αρχικά σχεδιάζαμε, η Cooler Master χαίρεται που επιτέλους είναι σε θέση να παρέχει ένα αξιόπιστο, υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό που είναι συμβατό με μικρότερες θήκες και τα εξαρτήματα που τις συνοδεύουν. Η μείωση του μεγέθους δεν πρέπει ποτέ να σημαίνει μείωση της ποιότητας και με το V SFX Gold, δεν συμβαίνει αυτό.

SFX-to-ATX Bracket

Παρόλο που το V SFX Gold δημιουργήθηκε για κατασκευές mini-ITX, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οποιαδήποτε θήκη ATX. Με το παρεχόμενο στήριγμα SFX-to-ATX, μπορείτε να μετατρέψετε αμέσως αυτή τη μονάδα από τροφοδοτικό SFX σε τροφοδοτικό ATX. Αυτό καθιστά αυτό το προϊόν το πρώτο τροφοδοτικό της Cooler Master που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία συστημάτων που κυμαίνονται από τόσο μικρά όσο mini-ITX μέχρι και μητρικές κάρτες E-ATX. Το σύνθημα της Cooler Master είναι "Make It Yours" και με τη σχεδόν καθολική συμβατότητα του V SFX Gold με τις θήκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τροφοδοτικό για να κατασκευάσετε σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα θέλετε.

Αθόρυβη Ψύξη

Δύο από τα κύρια πλεονεκτήματα μιας κατασκευής mini-ITX είναι οι μειωμένες απαιτήσεις σε μέγεθος και ο μειωμένος θόρυβος. Η κύρια αιτία θορύβου σε ένα τροφοδοτικό είναι συνήθως ο ανεμιστήρας. Το V SFX Gold χρησιμοποιεί έναν ανεμιστήρα 92 mm FDB, ώστε να είναι εξαιρετικά αθόρυβο. Με το μικρό του μέγεθος, την υψηλή απόδοση και την εξαιρετική απαγωγή θερμότητας, ο συνολικός θόρυβος διατηρείται στο απόλυτο ελάχιστο.

Φορτία

  • Τάση Λειτουργίας : 100-240V

Μέγιστο Φορτίο:

  • Ένταση Γραμμής +3.3 V: 20A
  • Ένταση Γραμμής +5 V : 20A
  • Ένταση Γραμμής +12 V : 54.1A
  • Ένταση Γραμμής -12 V : 0,3A
  • Ένταση Γραμμής +5 Vsb : 3A

Τεχνολογίες Προστασίας

Το V650 SFX προστατεύει το PC σου από υπερβολική ισχύ (OPP), υπερβολική τάση (OVP), πτώση της τάσης (UVP), υπερένταση (OCP), υπερθέρμανση (OTP) και βραχυκύκλωμα (SCP).

Συνδέσεις

  • 1x βύσμα τροφοδοσίας μητρικής τύπου ATX 20 + 4-pin.
  • 1x βύσμα τροφοδοσίας του επεξεργαστή EPS/ATX12V 8 Pin (4+4) Cable
  • 4x βύσματα τροφοδοσίας κάρτας γραφικών PCIe 6+2, για να εκμεταλλευτείς τις σύγχρονες GPUs σε συνδυασμό με τις δυνατότητα του PC σου
  • 8x βύσματα τροφοδοσίας SATA σκληρών δίσκων SSD ή HDD
  • 4x βύσματα Molex 4-pin για σύνδεση επιπλέον περιφερειακών

Κατασκευαστής

CoolerMaster

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
650 W
Τύπος
ATX
Modularity
Full Modular
Certification
80 Plus Gold
Διάσταση Ανεμιστήρα
135 mm
Προστασία Ισχύος
Over Current Protection (OCP), Over Power Protection (OPP), Over Temperature Protection (OTP), Over Voltage Protection (OVP), Short Circuit Protection (SCP), Under Voltage Protection (UVP)
Extra
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Vendor_Riffles
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά καλό για τα λεφτά του. Ένα απο τα αρνητικά που παρατήρησα είναι ότι σε o11 mini το καλώδιο για κάρτα γραφικών δεν φτάνει εύκολα, θα πρότεινα sleeved extensions αν πηγαίνετε για παρόμοιο build.

    • Cable management
    • Ποιοτική κατασκευή
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος συνδέσεων
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη