Prym Patchwork Quilting 15x60εκ Χάρακας Ραπτικής 15x60εκ.
Εργαλεία Ραπτικής

Prym Patchwork Quilting 15x60εκ Χάρακας Ραπτικής 15x60εκ.Κωδικός: 27100274

Η εκτύπωση με κίτρινο / μαύρο πλέγμα με κλίμακα μέτρησης ή ίντσας επιτρέπει ακριβείς ενδείξεις τόσο στα σκούρα όσο και στα ελαφριά υφάσματα. Η ανθεκτική στις γρατσουνιές εκτύπωση λέιζερ στην κάτω...

Δες όλη την περιγραφή

Η εκτύπωση με κίτρινο / μαύρο πλέγμα με κλίμακα μέτρησης ή ίντσας επιτρέπει ακριβείς ενδείξεις τόσο στα σκούρα όσο και στα ελαφριά υφάσματα. Η ανθεκτική στις γρατσουνιές εκτύπωση λέιζερ στην κάτω πλευρά του χάρακα εξαλείφει τις οπτικές παραμορφώσεις. Το παχύ, ανθεκτικό υλικό εξασφαλίζει την ασφαλή καθοδήγηση των περιστροφικών κοπτών και των μαχαιριών έλξης...

Δες όλη την περιγραφή
30,30
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 30,30 €

Περιγραφή

Η εκτύπωση με κίτρινο / μαύρο πλέγμα με κλίμακα μέτρησης ή ίντσας επιτρέπει ακριβείς ενδείξεις τόσο στα σκούρα όσο και στα ελαφριά υφάσματα. Η ανθεκτική στις γρατσουνιές εκτύπωση λέιζερ στην κάτω πλευρά του χάρακα εξαλείφει τις οπτικές παραμορφώσεις. Το παχύ, ανθεκτικό υλικό εξασφαλίζει την ασφαλή καθοδήγηση των περιστροφικών κοπτών και των μαχαιριών έλξης στο χαλί κοπής. Σε ορισμένες εκδόσεις, οι χάρακες Omnigrid έχουν επίσης γωνιακές ενδείξεις 30, 45 και 60 μοιρών για την κοπή τριγώνων και διαμαντιών καθώς και διαγώνιες λωρίδες. Ένα στόμιο για κρέμασμα εξασφαλίζει επίσης τάξη στο χώρο εργασίας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Χάρακες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Elena_Tsadila

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Βολικό μέγεθος και η αρίθμιση διαβάζεται εύκολα σε σκούρα και ανοιχτά υφάσματα.
    Αρνητικό του οτι στη μεγάλη πλευρά η αρίθμηση έχει σημανθεί με μονή κατεύθυνση ( από τη μία πλευρά αυξάνεται από αριστερά προς δεξιά, και από την απέναντι το αντίθετο) . Δεν διαβάζεται δηλαδή αμφίδρομα όπως στη μικρότερη πλευρά του χάρακα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη