Sharkoon Skiller SGK30 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Custom Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)
Gaming Πληκτρολόγια

Sharkoon Skiller SGK30 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Custom Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) Κωδικός: 27132633

Το SKILLER SGK30 είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που όχι μόνο εντυπωσιάζει με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, αλλά και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν την καρδιά κάθε gamer και λάτρη του...

Δες όλη την περιγραφή

Το SKILLER SGK30 είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που όχι μόνο εντυπωσιάζει με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, αλλά και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν την καρδιά κάθε gamer και λάτρη του υπολογιστή να χτυπά πιο γρήγορα. 

Το πληκτρολόγιο παρουσιάζεται σε απλό μαύρο, αλλά ο ενσωματωμένος φωτισμός RGB παρέχει εντυπωσιακά εφέ, τα οποία μπορούν...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 2 μήνες πριν

Περιγραφή

Το SKILLER SGK30 είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο που όχι μόνο εντυπωσιάζει με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του, αλλά και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν την καρδιά κάθε gamer και λάτρη του υπολογιστή να χτυπά πιο γρήγορα. 

Το πληκτρολόγιο παρουσιάζεται σε απλό μαύρο, αλλά ο ενσωματωμένος φωτισμός RGB παρέχει εντυπωσιακά εφέ, τα οποία μπορούν επίσης να προσαρμοστούν στο προσωπικό γούστο χάρη σε μια ποικιλία επιλογών ρύθμισης. 

Το SKILLER SGK30 είναι κατάλληλο για παίκτες που εκτιμούν τις συσκευές εισόδου υψηλής απόκρισης και είναι επίσης μια κομψή εναλλακτική για γρήγορους δακτυλογράφους στην καθημερινή εργασία γραφείου.

Πλήρης έλεγχος σε κάθε κατάσταση

Το SKILLER SGK30 διαθέτει λειτουργία ανατροπής πλήκτρου n, έτσι ώστε οι σύνθετες εντολές πλήκτρων να αναγνωρίζονται γρήγορα και αξιόπιστα, επιτρέποντας έτσι τον πλήρη έλεγχο ακόμα και όταν η κατάσταση γίνεται ταραχώδης. Τα ενσωματωμένα πλήκτρα με λειτουργία anti-ghosting παρέχουν επίσης μια είσοδο εντολών που είναι γρήγορη και ακριβής για γρήγορο παιχνίδι και γρήγορη ροή πληκτρολόγησης.

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες

Χάρη στο λογισμικό gaming για το SKILLER SGK30, μπορούν να αποθηκευτούν έως και 20 προφίλ παιχνιδιών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές για τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, ανά πάσα στιγμή, με λίγα μόνο κλικ. Η διαισθητική λειτουργία μακροεντολών του λογισμικού διευκολύνει επίσης την αποθήκευση και την προσαρμογή των εντολών εισαγωγής που δημιουργήθηκαν προσωπικά. Τα προκαθορισμένα πλήκτρα λειτουργιών επιτρέπουν επίσης εύκολη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες πολυμέσων με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ρυθμιζόμενος φωτισμός RGB

Ο ενσωματωμένος φωτισμός RGB του SKILLER SGK30 παρέχει πολύχρωμα εφέ και εντυπωσιακό φωτισμό των πλήκτρων. Επίσης, με το πάτημα ενός κουμπιού, πάνω από 15 προκαθορισμένα εφέ φωτός αφήνουν κυριολεκτικά το πληκτρολόγιο να φαίνεται υπό νέο φως, χωρίς καμία πιθανότητα πλήξης. 

Ωστόσο, εάν κουραστείτε από το παιχνίδι των χρωμάτων που προσφέρεται, μπορείτε επίσης να ορίσετε και να αποθηκεύσετε τα δικά σας προφίλ φωτισμού όπως θέλετε και να δώσετε στο πληκτρολόγιο μια εντελώς προσωπική πινελιά.

Φτιαγμένο για ανθεκτικότητα

Προκειμένου το SKILLER SGK30 να είναι έτοιμο για πολλές μελλοντικές συνεδρίες gaming, έχει δοθεί προσοχή σε μια κατασκευή υψηλής ποιότητας. Χάρη στους ανθεκτικούς μηχανικούς διακόπτες και το υφασμάτινο καλώδιο, το πληκτρολόγιο είναι καλά εξοπλισμένο για μεγάλη διάρκεια ζωής. 

Με 50 εκατομμύρια πατήματα πλήκτρων, αυτά έχουν αντοχή άνω του μέσου όρου. Το επιχρυσωμένο βύσμα USB παρέχει απρόσκοπτη και καλύτερο ρυθμό μεταφοράς σε σύγκριση με τις συμβατικές συνδέσεις.

Διαχρονικό και συμπαγές

Με μήκος 430 mm και πλάτος 144 mm, το SKILLER SGK30 είναι συμπαγές και εξοικονομεί χώρο. Με ύψος μόλις 35 χλστ., είναι ευχάριστα χαμηλό και ο μινιμαλιστικός, διαχρονικός σχεδιασμός του πληκτρολογίου απαλλάσσει από περιττούς περισπασμούς, εστιάζοντας αντ' αυτού στην ευκολία χρήσης.

Κατασκευαστής

Sharkoon

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι
Όχι
Είδος
-
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Ναι
RGB Φωτισμός
Ναι
Μέγεθος
Full Size
Διακόπτες
Custom Red
Συμπεριφορά Διακοπτών
Linear
Extra
Ειδικά Πλήκτρα Πολυμέσων
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο
Όχι
Σύνδεση
USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+8Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Silent13
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλησπέρα. Μου ήρθε χθες το πληκτρολόγιο. το έστησα έστω και ακατάστατα που φαίνεται στην φωτογραφία για να το δοκιμάσω και να αντικαταστήσει τον κατά τα άλλα πιστό στρατιώτη Logitech g105 μετά από 7 χρόνια και να μπω στο τρυπάκι των μηχανικών πληκτρολογίων και εγώ. Συγκεκριμένα πήρα με τους red διακόπτες με κατασκευαστή την Huano. προσωπικά έχω δοκιμάσει 3 μηχανικά πληκτρολόγια. G512 με τους διακόπτες τους brown σε bnb το k70rgb cheery mx red που πήγε Νάξο Ολλανδία 5 φορές γιατί έπεσε σε ελλατωματική σειρά ο φίλος μου παρόλα αυτά πολύ premium και ένα μηχανικό της fantech. Όπως το έβγαζα από το κουτί του το μόνο που με ανησύχησε προς στιγμήν ήταν ότι έφυγε το αριστερό shift. Το έβαλα βέβαια και δεν ξαναεφυγε προς το παρόν. Το δοκίμασα σε Minecraft και BioShock και έγραψα και κάποια μικρά κείμενα και ανταποκρινόταν άριστα. Τα πλήκτρα είναι αρκετά αθόρυβα και όχι το clicky που έχουν οι μπλε διακόπτες. Το χρώμα το συγχρόνισα με το κουμπί του λογότυπου της sharkoon και το insert . Γενικά από το insert μέχρι το page down έχει διαφορά εφέ. Εγώ επέλεξα το μπλε για να ταιριάζει με τα ακουστικά μου (Zeroground keiji) Θα ξαναέρθω άμα δω πρόβλημα η απλά να επεκτείνω την εμπειρία μου με το πληκτρολόγιο.

    UPDATE 6-6-23
    Το πληκτρολόγιο είναι τελείως απροβλημάτιστο. συνεχίζει και δουλεύει όπως την πρώτη μέρα
    . Δεν έχω να προσθέσω κάτι που να μου αλλάξει την άποψη.

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • P__Ch_4
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διακόπτες: Custom Blue

    Το πληκτρολόγιο είναι ότι καλύτερο, αξίζει φουλ τα λεφτά του και ειδικά για έναν μπάτζετ gamer είναι η ιδανική λύση! Τα κουμπιά βγαίνουν αρκετά εύκολα και μπαίνουνε πολύ άνετα, καθώς το rgb του είναι υπέροχο και έχει πάρα πολλές λειτουργίες οι οποίες είναι τέρμα εντυπωσιακές!

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hardware Busters
    4
    23 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πρώτο πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το πολύ μικρό βάρος του συγκεκριμένου πληκτρολογίου, σε αντίθεση με το Hyper X Alloy Elite που είχα συνδεδεμένο στο σύστημα μου. Πραγματικά πρόκειται για πληκτρολόγιο πούπουλο μιας και είναι εντελώς πλαστική κατασκευή. Βέβαια με τα 45 ευρώ που κοστίζει, είναι ίσως το φτηνότερο μηχανικό πληκτρολόγιο από γνωστή μάρκα, οπότε δε θα πρέπει να είμαι και τόσο επιλεκτικός, το ίδιο ισχύει και για εσάς που θα το αγοράσετε. Μην περιμένετε την ίδια ποιότητα κατασκευής με πληκτρολόγια που κοστίζουν δύο και τρεις φορές περισσότερο.

    Το SKILLER SGK30 έρχεται σε δύο εκδόσεις, με κόκκινους και μπλε διακόπτες, αντιγραφή των αντίστοιχων Cherry MX. Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά έλαβα την έκδοση με τους κόκκινους διακόπτες που είναι μεν ιδανική για παιχνίδια αλλά όχι για βαριά πληκτρολόγηση, που είναι το φόρτε μου. Τα υπόλοιπα σημαντικά χαρακτηριστικά του εν λόγω πληκτρολογίου περιλαμβάνουν n-key rollover, σύμφωνα με την Sharkoon τουλάχιστον και 64 ΚΒ μνήμη για αποθήκευση μέχρι και είκοσι προφίλ λειτουργίας.

    Δεν υπάρχουν έξτρα multi-media πλήκτρα και δε συζητάμε φυσικά για ανεξάρτητα macro πλήκτρα. Καλό θα ήταν επίσης να υπήρχαν ξεχωριστά πλήκτρα για τον έλεγχο των λειτουργιών του πληκτρολογίου, για παράδειγμα τη ρύθμιση του φωτισμού. Δεν είναι χαμένη η υπόθεση όμως. Δίπλα στο δεξί ALT υπάρχει ένα πλήκτρο με το σήμα της Sharkoon, μέσω του οποίου και με το συνδυασμό άλλων πλήκτρων μπορεί κανείς να ρυθμίσει σχεδόν τα πάντα πάνω σε αυτό το πληκτρολόγιο. Από το να ανεβοκατεβάσει τον ήχο, να κλειδώσει το Windows key, μέχρι να σετάρει τον RGB φωτισμό.

    Τι θα βρείτε μέσα στο κουτί

    Πέραν του πληκτρολογίου μόνο ένα εγχειρίδιο χρήσης και δύο ελαστικές δέστρες καλωδίων. Δεν υπάρχει keycap puller και ανταλλακτικά πλήκτρα. Εδώ αυτά δεν υπάρχουν σε πολύ ακριβότερα πληκτρολόγια, οπότε δεν περίμενα να τα βρω σε αυτό.

    Διακόπτες
    Οι διακόπτες κατασκευάζονται από την Huano, έναν από τους οικονομικότερους κατασκευαστές, γιαυτό και η τιμή του συγκεκριμένου πληκτρολογίου δεν ξεπερνά το πενηντάρικο. Πρόκειται για μια φτηνή αντιγραφή των Cherry MX διακοπτών, με το LED να βρίσκεται στο πάνω μέρος του διακόπτη αντί στο κάτω μέρος. Τα SMD LED είναι αρκετά ακριβότερα αλλά χωράνε κάτω ακριβώς από τον διακόπτη προσφέροντας καλύτερο και πιο ομοιόμορφο φωτισμό. Τα stabilizers των μακρουλών πλήκτρων χρησιμοποιούν την επίσης φτηνή λύση του ελάσματος, που δε με ενθουσιάζει, αν και δεν μπορώ να πω ότι με προβλημάτισε σε συμπεριφορά και επιπλέον ο θόρυβος ακόμη και του spacebar πλήκτρου δεν είναι τραγικός. Σε αυτό βοηθά και η πλαστική επίστρωση της μεταλλικής πλάκας που συγκρατεί τους διακόπτες. Σε άλλα πληκτρολόγια η μεταλλική πλάκα δεν καλύπτεται από πλαστικό οπότε όταν κοπανάτε τα πλήκτρα, ο θόρυβος είναι αυξημένος.

    Πλήκτρα – Keycaps

    Όσον αφορά τα 104 πλήκτρα, έχουν το κλασσικό βαθούλωμα σε κέντρο τους για να βοηθούν στη γρήγορη πληκτρολόγηση και φυσικά ούτε λόγος για το ακριβότερο PBT, αλλά κατασκευάζονται από το αρκετά πιο φτηνό ABS υλικό. Λόγω του LED που βρίσκεται πάνω από τον διακόπτη, τα πλήκτρα που έχουν χαρακτήρες στο κάτω μέρος τους, δεν τους φωτίζουν αρκετά (για παράδειγμα τα πλήκτρα με τα βελάκια), αλλά αυτό δεν είναι και μεγάλο κακό.
    Καλώδιο σύνδεσης
    Το καλώδιο σύνδεσης είναι πλήρες Sleeved και δεν είναι χοντρό, μιας και καταλήγει σε μόνο USB, αφού το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο δεν έχει θύρα USB 2.0 passthrough. Το μήκος του καλωδίου σύνδεσης είναι αρκετό, στα 1.8 μέτρα. Μακάρι να ήταν και αποσπώμενο.

    Λογισμικό

    Είναι πολύ μεγάλο προσόν να υπάρχει λογισμικό σε ένα τόσο φτηνό μηχανικό πληκτρολόγιο. Το λογισμικό της Sharkoon σας επιτρέπει να φτιάξετε μέχρι και 20 προφίλ λειτουργίας και να τα ανεβάσετε στη μνήμη του πληκτρολογίου, από όπου και μπορείτε να τα εναλλάσσετε.

    Από την επιλογή Lighting Effect μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά εφέ φωτισμού και να ρυθμίσετε την ένταση αλλά και την ταχύτητα εναλλαγής των χρωματισμών καθώς και να αλλάξετε τα χρώματα.

    Από το Key Assignment μενού επιλέγετε ένα πλήκτρο και μπορείτε να του αναθέσετε άλλο ρόλο, από το δεξί κλικ του ποντικιού μέχρι την εκτέλεση μιας σύνθετης μακροεντολής.

    Τέλος, από το Macro Manager έχετε τη δυνατότητα να καταγράψετε τις μακροεντολές που σας ενδιαφέρουν και να τις αναθέσετε στα αντίστοιχα πλήκτρα.

    Σε γενικές γραμμές εύκολο στη χρήση το λογισμικό και απροβλημάτιστο. Δεν έχει τις τρελές δυνατότητες αλλά προσφέρει αυτά που χρειάζεται ο μέσος χρήστης χωρίς να τον κουράζει για να κάνει τις αλλαγές που θέλει.

    Επίλογος

    Θα ήθελα ανεξάρτητα multimedia πλήκτρα και 2-3 πλήκτρα για τον έλεγχο διάφορων λειτουργιών του πληκτρολογίου, ακόμη και αν πλήρωνα κάνα 5ευρω παραπάνω γιαυτά. Ο φωτισμός RGB δείχνει φτωχός σε σχέση με τα καταπληκτικό, σε αυτό τον τομέα, HyperX Alloy Elite και το μικρό βάρος του πληκτρολογίου και η πλαστική γενικά κατασκευή δεν προδιαθέτουν θετικά για την αντοχή του στο χρόνο, οπότε αν χάνετε σε κάποιο παιχνίδι καλό θα ήταν να μην το κοπανάτε!

    Σε γενικές γραμμές, πολύ τίμιο προϊόν και σίγουρα καλύτερο από τα αντίστοιχης τιμής μηχανικά πληκτρολόγια από Κινέζικες μάρκες, με ελλιπή υποστήριξη και λογισμικά που απαιτούν την εκμάθηση Κινέζικων για να τα χρησιμοποιήσεις.

    Θετικά
    • Πολύ καλή τιμή (45 ευρώ)
    • Μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα μέσω συνδυασμού πλήκτρων
    • Εύκολο στη χρήση λογισμικό και με αρκετές δυνατότητες
    • Παραμετροποιήσιμος RGB φωτισμός με πολλά προφίλ λειτουργίας
    • Μνήμη για την αποθήκευση 20 προφίλ λειτουργίας
    • Μαζεμένες διαστάσεις για full-size πληκτρολόγιο
    • Έρχεται με δύο τύπους διακοπτών, κόκκινους και μπλε

    Αρνητικά
    • Πλαστική κατασκευή που δεν προδιαθέτει θετικά για την αντοχή της στο χρόνο ή τις κακουχίες
    • ABS πλήκτρα που θα γυαλίσουν γρήγορα
    • Δε διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο
    • Θα ήθελα μεγαλύτερη κλίση από τα μπροστινά ποδαράκια
    • Φτωχό bundle
    • Δεν υπάρχει έκδοση του λογισμικού για Linux και MacOS

    Το πλήρες review του εδώ: https://youtu.be/9dEv01ww5k0

    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyros Ls
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω στην κατοχή μου 2 μήνες και μέχρι στιγμής έχω μείνει ικανοποιημένος και από την απόκριση του και από τα πλήκτρα (για όσους δεν ξέρουν, αυτό το πληκτρολόγιο έρχεται με τους διακόπτες της huano). Ένα αρνητικό είναι ότι δεν έρχεται με εργαλείο αφαίρεσης των key caps και ότι εργαλείο και να βάλεις δεν τα πιάνει σωστά. Το συνιστώ 100% αντί για τα ελαττωματικά πληκτρολόγια της Motospeed που χαλάνε σε 1 μήνα (από δικιά μου προσωπική εμπειρία τουλάχιστον).

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GamingP
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κατοχος 2 εβδομαδες περίπου .. Πήγα στην αγορά του συγκεκριμένου πληκτρολογίου ψάχνωντας ένα με μηχανικά switches και rgb led φωτισμό που να είναι value for money γυρω στα 50$.

    Θετικά :
    1) Ταχύτατη αποκριση στα πλήκτρα ,ο ήχος τους μεσσαίος θόρυβος
    2) Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των πληκτρων και χειρισμού του φωτισμού (υπαρχουν και shortcuts κατευθειαν πάνω στο keyboard) μέσω software που κατεβάζεις απο το site της sharkoon.
    3) Φωτισμός με πάρα πολλά modes που ειλικρινά δεν περιμένα να υπάρχουν τόσα.Επίσης,πριν το πάρω είχα εναν δισταγμό με την φωτεινότητα των πλήκτρων αλλά τελικά είναι αρκετά φωτεινό ακόμα κ με φως μέσα στο δωμάτιο κάνουν διαφορά!
    4)Πολυ όμορφη σχεδίαση και στολίδι για το γραφείο ...!!
    5)Το βάρος του ό,τι πρέπει για να μένει σταθερό μαζί με τα δυο ποδαράκια που έχει για να το σηκώνεις σε μια πιο ψηλή θέση.Αν και το υλικό του είναι απο πλαστικό φαίνεται να είναι αρκετά στιβαρό.
    6) Πάρα πολύ βολικό και η αίσθηση που παίρνω στα games κ σε καθε είδους typing με χει ικανοποιήσει πραγματικά.


    Αρνητικά :
    1)Δεν έχει μέσα στο κουτί του κάποιο pin ή καποιο εργαλειάκι για να βγάζεις τα πλήκτρα και να τα καθαρίζεις.(Αν και βγαίνουν εύκολα με αρκετά απλό τρόπο)
    2)Η μπάρα space λίγο μπαλαντζάρει δηλαδή μπορεί να μην είναι ζυγισμένη στο κέντρο ειναι λίγο ελαστική στο πάτημα αλλά χωρίς να στραβώνει απο κάποια μεριά στο ανέβασμα της.Απλά,οταν ακουμπάς χαλαρά στην μπαρα απτην δεξια μεριά διακρινεις πως πηγαινει ευκολα κατω προς δεξια κ αντιστοιχα αν το κανεις απο αριστερα ευκολα κατω απο αριστερα..Δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό και πιστεύω έτσι είναι απο την εταιρεία αλλα το καταλαβαίνεις αν λίγο "παίξεις" απαλά με την μπάρα..

    Τέλος,
    Όσον αφορά τον όρο custom red ουσιαστικά ειναι τα Red Huano Switches για όποιον το ψάξει θα δει πως αυτοί είναι οι κόκκινοι διακόπτες.
    Πιστεύω για την τιμή του και βάση και το όνομα της εταιρείας προσφέρει μια καλη αγορά και γενικά ανταγωνίζεται και πιο ακριβα πληκτρολογια ...αξίζει να το κοιτάξετε αν ψάχνετε κατι value for money!

    [EDIT}
    Μετά από ένα μήνα πολύωρης χρήσης το ένα φωτάκι στο πλήκτρο U , έχασε συγχρωνισμό σε σχέση με τα υπολοιπα leds και σε μερικα modes δεν άναβε...Παρολ'αυτά αλλάζοντας modes μετά απο μια μέρα επανήλθε μονο του δια μαγείας ,ενώ μαζί κ με το παρακάτω αρνητικό που θα πω ήμουν έτοιμος να στειλω e-mail στην εταιρεία για αντικατάσταση καθως υπάρχει εγγύηση στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο! Δεύτερο αρνητικό που είδα είναι το Q και το E που μου εχουν παρουσιάσει στιγμιαία freezes - παγώματα στην μέση του παιχνιδιού για μερικά κρίσιμα δευτερόλεπτα και μου έκανε εντύπωση καθώς φαινεται να λειτουργούν .

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διακόπτες: Custom Blue

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Καθαρισμός

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

41 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες