TP-LINK Deco X60 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό Kit
Access Points

TP-LINK Deco X60 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitΚωδικός: 27162897

Οπλισμένο με τεχνολογία Wi-Fi 6, το Deco whole home mesh Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τεράστια ώθηση στην κάλυψη, την ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα. Αποκτήστε το Deco whole home mesh...

Δες όλη την περιγραφή

Οπλισμένο με τεχνολογία Wi-Fi 6, το Deco whole home mesh Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τεράστια ώθηση στην κάλυψη, την ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα. Αποκτήστε το Deco whole home mesh Wi-Fi για να απολαύσετε το μελλοντικό δίκτυο που φορτώνει γρηγορότερα με περισσότερες συνδέσεις.

Με καθαρότερα και ισχυρότερα σήματα ενισχυμένα με BSS Color...

Δες όλη την περιγραφή
299,89
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 299,89 €

Περιγραφή

Οπλισμένο με τεχνολογία Wi-Fi 6, το Deco whole home mesh Wi-Fi έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τεράστια ώθηση στην κάλυψη, την ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα. Αποκτήστε το Deco whole home mesh Wi-Fi για να απολαύσετε το μελλοντικό δίκτυο που φορτώνει γρηγορότερα με περισσότερες συνδέσεις.

Με καθαρότερα και ισχυρότερα σήματα ενισχυμένα με BSS Color και Beamforming, το Deco X60 ενισχύει την ευρύτερη κάλυψη ολόκληρου του οικιακού Wi-Fi με εξαιρετική απόδοση. Οι ασύρματες συνδέσεις και το προαιρετικό backhaul Ethernet συνεργάζονται για τη σύνδεση μονάδων Deco, παρέχοντας ακόμη γρηγορότερες ταχύτητες δικτύου και πραγματικά απρόσκοπτη κάλυψη. Θέλετε περισσότερη κάλυψη; Απλώς προσθέστε ένα άλλο Deco.

Το Deco X60 δημιουργεί ένα πιο αποτελεσματικό δίκτυο με 4 × τη μέση απόδοση σε συνδεδεμένες συσκευές σε πυκνά περιβάλλοντα χάρη στην τεχνολογία Wi-Fi 6.

Η διαμόρφωση 1024-QAM και το υψηλότερο symbol rate συνδυάζονταιγια να αυξήσουν τις ταχύτητες έως και 3 Gbps - ιδανικό για εργασίες με αυξημένες ανάγκες bandwidth,όπως το cloud gaming και το βίντεο 8K

Αδιάλειπτη περιαγωγή με ένα όνομα Wi-Fi

TP-Link Mesh σημαίνει ότι οι μονάδες Deco συνεργάζονται για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο. Το τηλέφωνο ή το tablet σας συνδέεται αυτόματα με το ταχύτερο Deco καθώς μετακινείστε στο σπίτι σας, δημιουργώντας μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία Wi-Fi‡ .

6 Ροές δεδομένων: Καλύτερη εμπειρία, Λιγότερo Lag

Με έξι ταυτόχρονες ροές δεδομένων, υπάρχει περισσότερο από αρκετό εύρος ζώνης για συνδεδεμένες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε καλύτερη απόκριση στα παιχνίδια ή stream 8K με άψογο βίντεο και καθαρό ήχο ακόμη και όταν πολλές συσκευές μεταδίδουν δεδομένα ταυτόχρονα.

Το σπίτι σας, η φροντίδα μας

Προσαρμόστε το οικιακό σας δίκτυο με βελτιωμένη ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα σετ χαρακτηριστικών που είναι ενσωματωμένο στο TP-Link HomeCare. Είτε προστατεύετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας είτε περιορίζετε την πρόσβαση παιδιών και επισκεπτών, το HomeCare  σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε πλήρως το δίκτυό σας.

Η εγκατάσταση μόλις έγινε πολύ ευκολότερη

Βγάλτε το Deco από την συσκευασία, εγκαταστήστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Η εφαρμογή Deco θα φροντίσει τα υπόλοιπα, παραμετροποιόντας το δίκτυο σας σε λίγα λεπτά.

  • Συνδέστε το Deco στο μόντεμ και τροφοδοτήστε και τις δύο συσκευές

  • Πραγματοποιήστε λήψη και εκκίνηση της εφαρμογής Deco. απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες εντός εφαρμογής για να ολοκληρώσετε τα βήματα εγκατάστασης
  • Απλώς ενεργοποιήστε το επόμενο Deco. θα συνδεθεί αυτόματα στο δίκτυο

Το Wi-Fi έγινε εύκολο

  • Διαχειριστείτε το Wi-Fi σας τοπικά ή απομακρυσμένα στην εφαρμογή Deco, συμπεριλαμβανομένης της προβολής όλων των συνδεδεμένων συσκευών, της προτεραιότητας των δικών σας, της δημιουργίας ενός δικτύου επισκεπτών και άλλων.

  • Σύζευξη με την Alexa για έλεγχο του Deco X60 με απλές φωνητικές εντολές. Απολαύστε τη βολική ζωή.

  • Το Deco X60 είναι συμβατό με κάθε άλλο μοντέλο Deco για τη δημιουργία δικτύου mesh. Επεκτείνεται την κάλυψη mesh Wi-Fi ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας απλώς περισσότερα Deco.

Διακοσμήστε το σπίτι σας

Ο καθαρός λευκός σχεδιασμός, απλός αλλά πανέμορφος, προκαλεί μια χειμερινή διάθεση ή μια φωτεινή καλοκαιρινή μέρα. Το Deco X60 με ένα ευπαρουσίαστο περίβλημα είναι τέλειο για να συνδυάζεται με διάφορες διακοσμήσεις σπιτιού.

Κατασκευαστής

TP-LINK

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Εσωτερική
Συχνότητα
Dual Band (2.4 & 5GHz)
Μέγιστη Ταχύτητα WLAN
3000 Mbps
Γενιά Wi-Fi
Wi‑Fi 6
Πρότυπα Δικτύωσης IEEE
802.11a, 802.11ac, 802.11ax, 802.11 b/g/n
Θύρες RJ45
2
Ταχύτητα LAN
1000 Mbps
WiFi Mesh Network
Ναι
Συσκευασία
Τριπλό Kit

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Για τον απλό χρήστη είναι καλό που θέλει κάτι παραπάνω από ένα απλό Access Point ή ένα Router.
    Το beam forming είναι εξαιρετικό και φαίνεται η διαφορά του όπως και το mesh.

    Για τον χρήστη που θέλει κάτι παραπάνω και θέλει να το χρησιμοποιήσει ως επέκταση ενός ποιο προηγμένου δικτύου ας στραφεί σε κάτι άλλο. Το προϊόν αυτό δεν κάνει.
    Το πρόβλημα είναι ότι σχεδιάστηκε να λειτουργεί ως αυτόνομο σύστημα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις όσα SSIDs θέλεις και έχεις μόνο 3 επιλογές, το κανονικό, των guests και του IoT. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις VLAN tagging οπότε από πλευράς ασφάλειας απλά δεν έχει!

    Η τιμή του, σε προσφορά, στα 170€ ήταν καλή. Στα 220€ που πωλείται συνήθως υπάρχουν και άλλες επιλογές ίσως και καλύτερες ανάλογα με την χρήση που προορίζεται.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aterezakisg
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Μετά από 3 χρόνια με DECO M4 (έχω κάνει και αξιολόγηση για αυτό το εξαιρετικό μοντέλο), αποφάσισα να πάω σε WiFi 6, λόγω ότι έχω πλέον σύνδεση WiFi 6, αλλά και συσκευές WiFi 6.

    Θετικά: 100% σήμα σε όλο το σπίτι 110τμ, και πιάνει και στο δρόμο από τον 1ο όροφο.
    Σταθερή σύνδεση.
    Εξαιρετική ταχύτητα, 92% σε όλο το σπίτι.
    Εξαιρετική ανταπόκριση από τον επεξεργαστή.
    Όμορφα και διακριτικά.

    Αρνητικά: κανένα.

    Πρόκειται λοιπόν για ένα εξαιρετικό μοντέλο, που του έχω συνδέσει 45 συσκευές, μικρές και μεγάλες, το οποίο λειτουργεί σαν ψηφιακό ρολόι!

    28/8/24, δυστυχώς χάλασαν και δεν συνδέονται μεταξύ τους. Θα ενημερώσω για την αντιμετώπιση της TP link.

    5/9/24, αναγνώρισαν την βλάβη και θα πάω να πάρω πιστωτικό. Ένα αστέρι για το Χ60, και 5 για την tp link, διότι αναγνώρισε την αστοχία και έπραξε σαν μεγάλη εταιρεία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maurogata
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    Σε τριόροφη μεζονέτα 50*50*50τμ έχω πάρει 3.
    Ιντερνετ = Starlink.
    Το πρώτο έγινε Router επειδή το Router του Starlink φαίνεται να είναι μέτριο.
    Τα άλλα 2 γίναν Access Points.
    Πολύ καλή κάλυψη. Βελτίωσε και το streamάρισμα όταν παρακολουθω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • naranja

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και λίγο τσιμπημένη η τιμή του (270euro). Έβγαλα ένα αστέρι λόγω εμβέλειας, θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερη. Αρχικά είχα καταλήξει στο kit με τις 2 συσκευές και τελικά επέλεξα αυτό με τις 3, και απ'ότι φάνηκε έκανα καλά γιατί διαφορετικά θα είχα πρόβλημα κάλυψης.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εμβέλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Grievous

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου όσον αφορά την ταχύτητα και την κάλυψη. Το εγκατέστησα στον δεύτερο όροφο διαμερίσματος μέσω UTP καλωδίου 25 μέτρων. Με σύνδεση 500Mbps κάτω πιάνω 500 επάνω.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • captain_ippo
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    Εξαιρετικό προϊόν. Πριν την εγκατάσταση του χρησιμοποιούσα repeaters με πολλά προβλήματα εμβέλειας και κυρίως σταθερότητας. Βγάζοντας τα repeaters και εγκαθιστώντας το συγκεκριμένο σύστημα η ταχύτητα μου τριπλασιάστηκε. Σταθερό ίντερνετ πλέον παντού σε όλο το σπίτι χωρίς να χάνει καθόλου σε ταχύτητα. Μεγάλη εμβέλεια. Λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα αισίως. Αξίζει την επένδυση χρημάτων.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aurel_Mahmuti
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει τα χρήματά του με το παραπάνω! Απίστευτες ταχύτητες! Αγόρασα το kit με τα δύο και το ένα έγινε modem πάνω στο Starlink και το δεύτερο Mesh μέσω WiFi προς το παρών. Καλύπτει ολο το σπιτι, προηγουμένως χρειαζόμουν 3 powerline τα οποία κάνανε πολλές διακοπές λόγο διαρρύθμισης. Με τα 2 εχω σημα παντού απλα θέλει να βρείτε το σωστό σημείο για να επικοινωνούν μεταξύ τους με το δίκτυο Mesh μετα απλα τα ξεχνάτε, οι συσκευές αλλάζουν αυτόματα σύνδεση ανάλογα με το ποιο ειναι πιο κοντά με αποτελεσμα να εχω πάντα 5 γραμμές σημα παντού!!! Θα επανέλθω μόλις κάνω και το ethernet backhaul.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ladams2
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά φανταστικό το βάζεις και ξενοιάζεις δεν ξανά ασχολείσαι με το σήμα, μπορείς πανεύκολα να αλλάξεις την συχνότητα WI FI σε περίπτωση που είναι κορεσμένη, ελέγχεις εύκολα το σήμα, έχει προστασία από κακόβουλο λογισμικό δεν ασχολείσαι να αλλάξεις repeater αν μετακινηθείς από δωμάτιο σε δωμάτιο. Είναι γρήγορο. Είναι ακριβό αλλά αξίζει κάθε ευρώ. Επιτέλους βλέπω νετφλιξ εύκολα χωρίς να χρειάζεται πια να κάνω restart το router και χωρίς διακοπές σήματος.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό. το Χ60 v3.2.
    όχι τις άλλες εκδόσεις.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    πολύ ικανοποιημένος με το deco x60 & καλύπτει ολο το σπιτι 2 οροφους & υποστηρίζει wifi 6

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Μου έλυσε τα χέρια. εξαιρετικό προϊόν

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v3.20

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ευκολία εγκατάστασης
  • Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v1

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εμβέλεια

Ερωτήσεις

40 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
arissalatas

ηθελα να ρωτησω αν θα με καλυπτουν για 450τετραγωνικα μετρα

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

TP-LINK Deco X60 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco X60 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco M4 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco M4 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 5 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco X50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco X50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco X20 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK Deco X20 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK PX50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό KitTP-LINK PX50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) σε Τριπλό Kit
από 299,89 €από 118,49 €από 202,00 €από 191,93 €από 326,57 €
ΚατασκευαστήςTP-LINKTP-LINKTP-LINKTP-LINKTP-LINK
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Γενιά Wi-FiWi‑Fi 6Wi‑Fi 5Wi‑Fi 6Wi‑Fi 6Wi‑Fi 6
Περισσότερα χαρακτηριστικά