Samsung Smart Remote Ls32am700 4k VA HDR Smart Monitor 32" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Samsung Smart Remote Ls32am700 4k VA HDR Smart Monitor 32" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTGΚωδικός: 27192555

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση 3840x2160
  • Χρόνος απόκρισης (GTG) 8 ms
  • Ρυθμός Ανανέωσης 60 Hz
  • Τύπος σύνδεσης HDMI και USB-C
  • Τηλεχειριστήριο
  • Smart λειτουργίες
Δες όλη την περιγραφή
665,74
ΠαράδοσηΠέμ, 12 Σεπ - Τετ, 18 Σεπ
+69,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 665,74 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 665,74 €

Περιγραφή

Wireless DeX

Το Wireless DeX ξεκλειδώνει μία πλήρη εμπειρία υπολογιστή, χωρίς υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τηλεδιάσκεψης, έγγραφα και προγράμματα περιήγησης, μόνο μέσω της οθόνης και του τηλεφώνου σας. Για να δείτε φωτογραφίες ή να παρακολουθήσετε ταινίες στη μεγάλη οθόνη, απλώς αγγίξτε το με τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το Tap View.

Εφαρμογές Smart TV

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές ψυχαγωγίας, όπως το Netflix, το YouTube και το HBO, χωρίς να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας. Το τηλεχειριστήριο και τα ενσωματωμένα ηχεία απλοποιούν τον χρόνο ψυχαγωγίας.

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Εργαστείτε απρόσκοπτα από οπουδήποτε. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης. Χρησιμοποιώντας τη σουίτα του Office 365, προβάλετε και επεξεργαστείτε έγγραφα και αποθηκεύστε τα εύκολα στο cloud. Ακόμα και όταν βρίσκεστε στο σπίτι, η Απομακρυσμένη πρόσβαση σάς επιτρέπει να εργάζεστε εξ αποστάσεως στην επιφάνεια εργασίας του σχολείου ή του γραφείου σας.

Adaptive Picture

Εντυπωσιακή εικόνα, μέρα ή νύχτα. Τα επίπεδα του περιβάλλοντος φωτός ανιχνεύονται από έναν αισθητήρα που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης μέσω της τεχνολογίας Adaptive Picture.

Ultrawide Game View

Προσαρμόστε την οθόνη σε 21: 9 για να ανακαλύψετε κρυμμένες περιοχές στις σκηνές δράσης με το Ultrawide Game View. Τώρα μπορείτε να δείτε περισσότερη εικόνα στην οθόνη σας.

UHD ανάλυση

Εκπληκτική ποιότητα εικόνας για εργασία και παιχνίδι. Με 4x pixels από μία Full HD οθόνη, το Smart Monitor προσφέρει περισσότερη οθόνη και εκπληκτικά ζωντανές εικόνες UHD.

Συνδεθείτε με ευκολία

Η θύρα USB type C σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε, να μεταδίδετε δεδομένα και να στέλνετε σήματα μεταξύ οθόνης και συσκευών με μία μόνο σύνδεση. Η αρχιτεκτονική της ενιαίας σύνδεσης φέρνει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας που δεν έχει την ακαταστασία από καλώδια.

Βοηθός φωνής

Η οθόνη σας ακούει αυτό που το λέτε. Εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, ελέγχου βίντεο και άλλων, μέσω της εφαρμογής Voice Assistant ή SmartThings.

Συσκευασία

Περιέχει:

  • Οθόνη με βάση
  • Τηλεχειριστήριο
  • Καλώδιο τροφοδοσίας 1,5m
  • Καλώδιο HDMI

Διαστάσεις συσκευασίας (ΠxΥxΒ)842.0 x 133.0 x 487.0 mm

Βάρος συσκευασίας 8.3 kg

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
VA
HDR
Ναι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
32 "
Ανάλυση
3840x2160
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
8 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
60 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
HDMI, USB-C, Wi-Fi

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Smart Monitor
Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
48 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • baklesis
    4
    18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Update μετά από ~2 εβδομάδες χρήσης:
    Προσθέτω ότι η Bixby είναι αίσχος, δεν καταλαβαίνει βασικά πράγματα και δεν έχει διαλειτουργικότητα με άλλες εφαρμογές. Μπορεί να κάνει "Open Netflix" αλλά όχι κάτι πιο σύνθετο "Play Friends on Netflix" / "Play Lil Nas X on Spotify". Επίσης πολλές φορές δεν δέχεται απλές εντολές ελέγχου (set the brightness to 25 μια φορά το παίρνει, την άλλη όχι). Απαράδεκτο, κακό software. Θα ήταν πολύ καλύτερη η εμπειρία χρήσης με google assistant ή με λίγο καλύτερη bixby.
    Επίσης (σπάνια) τρώει κάτι σκαλώματα με τις εφαρμογές και θέλει reinstall.
    π.χ. άνοιγα το Netflix και έβγαζε μαύρη οθόνη, ενώ άνοιγε άλλες εφαρμογές κανονικότατα. μου το έχει κάνει και στο Spotify. μετά από reinstall εφτιαξε.
    Δεν αλλάζω το 4-star review γιατί για μένα αυτά είναι μικροπροβλήματα, αλλά θα αλλάξω το "τρομερά ικανοποιημένος" σε ένα απλό "ικανοποιημένος".

    Overall για 310€ που την πήρα είναι τέλεια. 32", 4Κ.
    Θα αναφερθώ πρώτα στα αρνητικά της που μπορεί να είναι deal-breakers για κάποιους.
    1) Η οθόνη δεν είναι πολύ φωτεινή (250 nits) οπότε για κάποιους μπορεί να μην είναι ικανοποιητική.
    2) Τα χρώματά της δεν είναι πολύ καλά, αλλά σε netflix που την έχω δοκιμάσει (σε πιο καινούριες ταινίες) είναι ικανοποιητικότητα.
    3) Δεν είναι IPS που σημαίνει ότι δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης, αλλά προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα.
    4) Η απόκριση είναι 8 ms που είναι λίγο μεγάλη αν κάποιος ενδιαφέρεται για gaming.
    5) Δεν συμπεριλαμβάνεται καλώδιο usb-c (χρειάζεται τουλ. USB-c 3.1 Gen 2 για να λειτουργήσει).
    (Aν χρησιμοποιηθεί άλλο καλώδιο όμως φορτίζει κανονικά τις συσκευές).

    Θετικά:
    1) Αν έχεις laptop με θύρα usb-c είναι τέλεια επιλογή γιατί με μόνο 1 καλώδιο έχεις φόρτιση - usb hub στην πλάτη της οθόνης - ήχο και εικόνα.
    2) Είναι smart monitor το οποίο σημαίνει ότι λειτουργεί και ως smart tv: μπορείς να κάνεις εύκολα cast από το κινητό σου πχ να δεις netflix / youtube σε μεγάλη οθόνη. Επίσης δε χρειάζεται να έχεις ανοικτό υπολογιστή για να βάλεις ταινία.
    3) Βολεύει το τηλεκοντρόλ για φωνητικές εντολές (δυστυχώς μέσω bixby, που δεν είναι τόσο δυνατό όσο το google assistant, αλλά είναι εύχρηστο τουλάχιστον)
    4) Συνδέονται και bluetooth συσκευές (π.χ. πληκτρολόγιο/ποντίκι, αλλά κυρίως ακουστικά/ηχεία, κάτι που βολεύει αν θες να δεις tv στη μεγάλη οθόνη χωρίς να ενοχλείς ή αντίστοιχα αν θες καλύτερο ήχο είναι πανεύκολο να συνδέσεις πχ ένα bluetooth ηχείο.

    Υποκειμενικά στοιχεία:
    Εγώ το χρησιμοποιώ πρακτικά και σαν τηλεόραση για netflix κλπ στο σαλόνι μου, γιατί απλά θέλει ρεύμα για να λειτουργήσει.

    Σαν μέγεθος: είναι πολύ βολικό για μένα για δουλειά, αντικατέστησα τις 2 οθόνες που είχα με αυτή (πάντα έχοντας και την οθόνη του laptop).

    Τρομερά ικανοποιημένος με την αγορά μου!

    • Άνεση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pylarinos_g
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι πιο vfm υπάρχει στη τιμή της. Πολύ καλή εικόνα, ξεκούραστη και γρηγορη απόκριση στις εφαρμογές.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dasimomytis
    4
    43 στους 44 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λοιπόν.....την παρέλαβα εχθές κατα συνέπεια είναι ενα σχετικά βιαστικό review. Διαβάζοντας τα specs δεν εντυπωσιάζεσαι και τα  reviews της αμερικάνικης έκδοσης είναι απογοητευτικά. Οπότε και αφού τη παρήγγειλα, είπα την πατήσαμε και θα είναι είναι ο αδύναμος κρίκος για το M1 Mac Mini. Η λογική της παραγγελίας ήταν οτι το monitor βασική χρήση έχει το work from home, excel, word, Citrix Remote, λιγη φωτογραφία, πολύ youtube, browsing και καθόλου gaming μιας και αυτό γίνεται απο την τηλεόραση και το Xbox one X. Με την παραλαβή ήρθε και η πρώτη ανακούφιση μιας και η οθόνη ειναι made in China και οχι Made in Mexico οπως οι Αμερικάνικες (προφανώς είναι και διαφορετικό το πανελ). Να πω εδω οτι η επιλογή έγινε και με βάση τα features τα οποία είναι απίστευτα αλλα και η επιλογή USB-C type connection απο Thunderbolt για να γινει χρήση του monitor USB hub για κάποια χαζο περιφερειακα του mac mini οπως η webcam ας πουμε , η ενα screen bar,κλπ. Παράλληλα με γοήτευσε η πρόσβαση στο samsung app store μεσω του Tizen 5.5 και ειδικότερα του Cosmote app, Netflix, Ertflix, tune-in , spotify κλπ.
    Οι εντυπώσεις μεχρι στιγμής ειναι πολύ καλές.
    1ον δουλεύει το mac mini με απλό USB 3.2 type c, Generation II cable σε full 4k, 60hz, HDR και με USB hub
    2ον Η εικόνα είναι αρκετά καλή και οχι φασον οπως νόμιζα με καταπληκτική παραμετροποίηση και features.
    3ον Δεν αντεξα και ολοκλήρωσα το  setup κοτσάροντας και το Xbone πανω και εκει η εμπειρία απογειώθηκε στο gaming mode με Ultra wide mode που εχει (και τα δυο) το μονιτορ.
    4ον το remote ειναι καταπληκτικό αν δεν ανοιγόκλεινε και την τηλεόραση μαζί....κάπως το μαζέψαμε ομως και φαινεται να δουλεύει μετα απο επαναπρογραμματισμό και των δυο remotes.
    Συνολικά είναι ενα σαφώς προτεινόμενο προιόν που φαίνεται να εχει πολύ value for money αν δεν περιμένετε ενα μονιτορ με χρόνους 1ms και 144 hz refresh rates.
    Πολύ καλή αγορά θα σας πω αν έχει περάσει τουλάχιστον ενας μηνας συνεχούς και απροβλημάτιστης λειτουργίας.

    UPDATE: Σεδόν 2 εβδομάδες μετά , όλα παραμένουν εξαιρετικά και εκτιμώ το μόνιτορ όλο και περισσότερο!
    1. Τρελό tripακι η Bixbie που είναι εξαιρετική και στον έλεγχο του μονιτορ αλλα και να σου πεί (και δείξει τον καιρό) η μια συνταγή η οτιδήποτε αλλο (πχ ενα alarm). Πολύ ανώτερη της Siri σχεδον το ιδιο καλή με Alexa και λιγο πιο κατω απο Google assistant!
    2. Τελειο airplay πολύ γρήγορο που δουλεύει στιγμιαία!
    3. Πολύ καλά ηχεία (προφανως όχι για gaming) επιπέδου τηλεόρασης σε ποιότητα και ένταση
    4. Πολύ καλές οι εφαρμογές του Tizen οπως Cosmote TV, Netflix, Tune In, Spotify, κλπ που σου δίνουν την ανεση να δείς τηλεόραση (αν εισαι συνδρομητής), χωρίς να ανοίξεις computer και τελικά να μην δεις τηλεόραση μιας και θα απορροφηθείς απο άλλα πράγματα
    5. Δοκίμασα απο περιέργεια την ππρόσβαση σε office 365 κια δουλεύει....! Καλή φάση , πρακτικά αχρηστη
    6.Η remote πρόσβαση , με έσωσε γιατι έτσι λύνω απο μακριά προβλήματα σε υπολογιστές παππού και παιδιών....απλά ανοίγοντας το monitor!
    7. Πολύ premium η ποιότητα υλικών και η συνολική εικόνα ΑΠΟ μπροστα (λόγω κυρίως των κυριολεκτικά ανύπαρκτων bezels, περιθωρίων). Απογοητευτική η εικόνα απο πίσω , που μοιάζει με τηλεόραση και μάλιστα αρχής της προηγούμενης δεκαετίας.

    Συνολικά θα το ξαναγόραζα , ένα μονιτόρ που χωρίς να είναι κορυφαίο σε τίποτα τα καταφέρνει σε όλα εξαιρετικά, σε πολύ καλή τιμή και με κερασάκι όλα τα features, και το ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ τελικα τηλεκοντρόλ.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Γωνία θέασης
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
aduitsis

To macbook με ποιο ακριβώς καλώδιο το συνδέσατε στο monitor παρακαλώ πολύ; Προφανώς το usb-c που έχει για τροφοδοσία ο mac απλά φορτίζει, αλλά δεν μπορεί να περάσει βίντεο. Εσείς, ποιο καλώδιο χρησιμοποιήσατε; Ευχαριστώ!

dasimomytis

Κατα αρχή να σας πώ οτι η βασική μου σύνδεση είναι σε HDMI γιατι μόνο μεσω HDMI μου δίνει HDR+ support σε Mac Mini M1. Τωρα στα πλαίσια των δοκιμών που έκανα το Mac Mini Μ1 μου δίνει non-HDR+ 4K σήμα με οποιοδήποτε καλώδιο USB-C to type C 3.2 . Μεχρι στιγμής με τρια διαφορετικά καλώδια τέτοιου τύπου έχω πάρει 4κ χωρις HDR αποτέλεσμα. Σε macbook δεν εχω κάνει δοκιμή να σας πώ με σιγουριά.

Amakiller

ΤΟ Cosmote Tv app που το βρήκατε ? επειδή εμένα δεν μου το βγάζει στις εφαρμογές ( Apps)

dasimomytis

Αν κάνετε search θα σας το βγάλει , η αν πάτε στο video apps. Επισυνάπτω φωτογραφία στο review γιατι εδω δεν με αφήνει.

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)