Durostick Quartz Deco 20kg Εκβολή Ποταμού
Μονωτικά / Στεγανωτικά Υλικά

Durostick Quartz Deco 20kg Εκβολή ΠοταμούΚωδικός: 27236565

Χαλαζιακά αδρανή διαφόρων κοκκομετριών.

Δες όλη την περιγραφή
22,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+62,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 22,00 €

Περιγραφή

Quartz Deco είναι φυσικά χαλαζιακά αδρανή, σε διάφορες κοκκομετρίες (0,7mm - 8mm), αποχρώσεις και σχήματα, για εφαρμογή σε διακοσμητικές επιστρώσεις και κατασκευές, σε πλήθος αρχιτεκτονικών και διακο­σμητικών προτάσεων, σε δάπεδα, σκαλοπάτια και τοίχους.

Με την ανάμειξή τους σε κοκκομετρίες από 0,7mm έως 8mm με την εποξειδική ρητίνη QUARTZ DECO EPOXY είναι ιδανικά για τη δημιουργία αντιολισθηρών χαλαζιακών δαπέδων υψηλής αισθητικής που αντέχουν στην τριβή και τη φθορά που προκαλείται από τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Με την ίδια ρητίνη, μπορούν να εφαρμοστούν και σε τοίχους και σκαλοπάτια, εφόσον προηγηθεί επάλειψη των επιφανειών με τον εποξειδικό στόκο Epoxy Putty, ιδιαίτερα στις κοκκομετρίες άνω των 2mm.

Με την ανάμειξή τους σε κοκκομετρίες από 0,7mm έως 2mm με την υβριδική ρητίνη Quartz Deco Hybrid είναι ιδανικά για εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες και οροφές, για τη δημιουργία γρανιτοσοβάδων υψηλής αισθητικής και αντοχής. Ο τρόπος εφαρμογής, η κατανάλωση και η επιλογή της κατάλληλης κοκκομετρίας (ή ακόμη και ο συνδυασμός των κοκκομετριών) διαφέρει ανάλογα με την αισθητική απαίτηση, τη χρήση και τη θέση της επιφάνειας.

Κατανάλωση

Ανάλογα με την αισθητική απαίτηση, τη χρήση και τη θέση της επιφάνειας. Για κοκκομετρίες άνω των 2mm, η κατανάλωση του μείγματος είναι 7-13kg/m², ενώ για κάτω των 2mm, η κατανάλωση του μείγματος είναι 4-8 kg/m².

Κατασκευαστής

Durostick

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Μπεζ
Επιφάνεια
Τοιχίων

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Πολυουρεθάνης
Ναι
Ελαστομερές
Όχι
Ακρυλικό
Όχι
2 Συστατικών
Όχι

Συσκευασία

Ποσότητα
20 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν