Triangle BR03 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π20.6xΒ38xΥ31.4εκ. Καρυδιά
Ηχεία Hi-Fi

Triangle BR03 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π20.6xΒ38xΥ31.4εκ. ΚαρυδιάΚωδικός: 27254406

Τα ηχεία BR03 της εταιρείας Triangle χαρακτηρίζονται βιβλιοθήκης γιατί τοποθετούνται σε ράφι ή ειδική βάση, η οποία πωλείται ξεχωριστά. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν συνήθως τα κύρια ηχεία ενός ηχοσυστήματος, αλλά λόγω του μικρού τους μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως περιφερειακά για καλύτερη προσωμοίωση του περιβάλλοντα ήχου. Η ισχύς και η...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μέγιστη Ισχύς: 100W
  • Αντίσταση: 8ohm
  • Ύψος: 31.4εκ.
  • Πλάτος: 20.6εκ.
  • Βάθος: 38εκ.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η κατασκευή τους είναι ποιοτική και έχουν καθαρό ήχο σε μεγάλη ένταση.

539,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+41,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 539,00 €

Περιγραφή

Τα ηχεία BR03 της εταιρείας Triangle χαρακτηρίζονται βιβλιοθήκης γιατί τοποθετούνται σε ράφι ή ειδική βάση, η οποία πωλείται ξεχωριστά. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν συνήθως τα κύρια ηχεία ενός ηχοσυστήματος, αλλά λόγω του μικρού τους μεγέθους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως περιφερειακά για καλύτερη προσωμοίωση του περιβάλλοντα ήχου. Η ισχύς και η αντίστασή τους είναι 100W RMS και 8Ω αντίστοιχα, που σημαίνει ότι μπορούν να συνδεθούν σε ενισχυτή με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ηχεία 2 δρόμων, δηλαδή οι συχνότητες του ήχου αναπαράγονται από δύο μεγάφωνα, ένα tweeter για τις υψηλές και ένα woofer για τις χαμηλές.

  • Μέγιστη Ισχύς: 100W
  • Αντίσταση: 8ohm
  • Ύψος: 31.4εκ.
  • Πλάτος: 20.6εκ.
  • Βάθος: 38εκ.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί η κατασκευή τους είναι ποιοτική και έχουν καθαρό ήχο σε μεγάλη ένταση.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μέγιστη Ισχύς
100 W
Απόκριση Συχνότητας
46 - 22000 Hz
Αντίσταση
8 ohm
Ευαισθησία
90 dB
Κατανομή Συχνοτήτων
2 Δρόμων
Τοποθέτηση
Βιβλιοθήκης
Πλήθος
Ζεύγος
Χρώμα
Καφέ

Διαστάσεις

Ύψος
31,4 εκ.
Πλάτος
20,6 εκ.
Βάθος
38 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • nikoskolitos
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πεντε αστερια ανετα τα εβαλα.τα παιζω μονο με πικαπ και ενα λαμπατο 2*10 watt..ο ηχος ειναι απιστευτος.αργησαν ομως να στρωσουν.2 μηνες εκαναν να παιξουν τελεια.οποτε οποιος τα παρει υπομονη.μην απογοητευτει θελουν το χρόνο τους.τα ξαναεπερνα ανετα

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gkesi
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ποιοτικά ηχεία σαν κατασκευή και φινίρισμα και αρκετά μεγάλα για ραφιού. Καθαρός ζεστός ήχος με ορθά κοφτά γρήγορα μπάσα, γεμάτες διαυγείς μεσαίες και σωστά τονισμένα πρίμα. Δεν υπερβάλει κάπου. Γεμίζει χώρο περίπου 35 τ.μ. με τον yamaha 501 μια χαρά. Σε πολύωρη ακρόαση με αρκετά υψηλή ένταση δεν κουράζει. Ίσως όμως είναι κάπως ακριβά.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jimblaxo
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    Αγόρασα φέτος τα ηχεία αυτά και, επειδή έμεινα πολύ ικανοποιημένος ήθελα να κάνω κι εγώ την κριτική μου για να βοηθήσω τους αναποφάσιστους. Τα ηχεία είναι σούπερ, όπως αναφέρουν και οι περισσότεροι, αλλά η κριτική πρέπει πάντα να συνοδεύεται με την χρήση και την ανάγκη που τα θέλει ο αγοραστής. Έτσι, εγώ τα βρήκα τέλεια για την εξής χρήση:
    1. Τα χρησιμοποιώ για ηχεία τηλεόρασης, τόσο για ταινίες, όσο και για gaming. Ήθελα να ξεφύγω από την λογική 5.1 και να πάω σε κάτι πιο λιτό και ποιοτικό. Και τελικά πέτυχε!! Χίλιες φορές αυτό το στήσιμο που έχω, παρά η τεχνολογία dolby, με έτοιμες λύσεις 5.1, που έχουν κάτι ηχεία για γέλια. Φυσικά, αν μπορείς οικονομικά να διαθέσεις 10.000€, για να κάνεις ένα 5.1 με τέτοιας ποιότητας ηχεία, τότε εννοείται πάω πάσο. Αλλά για πιο συμβατικές λύσεις και για ένα κόστος 1000€ με 1500€, το οποίο πολύ σεβαστό, θα πρότεινα οποιονδήποτε φίλο μας να καταφύγει σε 2.0 λογική, παρά σε ένα καλύτερο 5.1. Διότι τα λεφτά, για 6 ηχεία παραμένουν λίγα.
    2. Το στήσιμο μου είναι σε gaming room 4x4m. Δεν είναι σε σαλόνι, οπότε δε χρειαζόμουν δυνατότερο ήχο αλλά ποιοτικότερο. Δε με ενδιαφέρει η απόδοση τους σε ένταση (που και πάλι είναι εξαιρετική), αλλά θέλω κρύσταλλο σε χαμηλότερες εντάσεις.
    3. Τα χρησιμοποιώ και για μουσική, με φτωχές όμως πηγές, όπως το spotify, οπότε δεν άξιζε να δώσω παραπάνω λεφτά. Για κάποιον που θέλει να κάνει χρήση βινυλίων, ίσως δε καλυφτεί.
    4. Μένω σε διαμέρισμα, οπότε ήθελα να αποφύγω ηχεία στο πάτωμα. Προτίμησα να πάω σε ηχεία βιβλιοθήκης, τα οποία τα έχω επάνω στο έπιπλο κάτω από τη SONY OLED BRAVIA που αγόρασα. Στην αρχή έψαχνα για κάτι αντίστοιχο, αλλά τριών δρόμων. Ωστόσο, οι φτωχές πηγές ήχου που χρησιμοποιώ δεν δικαιολογούσαν το κόστος και έμεινα σε κατηγορία 2 δρόμων. Προσοχή: Σε τέτοια χρήση τοποθετείστε τα επάνω σε μια στρώση φύλλου φελλού. Απορροφά κραδασμούς και βοηθάει πολύ!!
    5. Όπως έγινε κατανοητό, ήθελα ένα all-in-one στήσιμο, που να καλύπτει όλες τις ανάγκες μου για ένα playroom. Έμεινα έκπληκτος!!
    Γενικά τα ηχεία είναι πάρα πολύ καλά για την τιμή τους. Τα συνδύασα με ενισχυτή Audiolab 6000A PLAY, o οποίος είναι πολύ καλός για αυτά τα ηχεία, αλλά το έκανα για να έχω την επιλογή μελλοντικά να αναβαθμιστώ. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • audiophile
    5
    25 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι από τα πιο αξιολογημενα ηχεία στο δίκτυο. Εκεί μπορεί κάποιος να ανατρέξει για οποιαδήποτε πληροφορία.
    Ας αναφέρω όμως γιατί εγώ διάλεξα αυτό το ηχείο και όχι κάποιο άλλο.
    1) Οι ηχητικές μου ανάγκες ήθελα να καλυφθούν από ένα ηχείο βάσης μεγάλου όγκου με 6αρι midbass, χωρίς τη χρήση sub.
    2) Παρόλα που υπάρχει CD player, η αναπαραγωγή της μουσικής θα γίνεται κυρίως με spotify premium. Έτσι δεν έχει και μεγάλο νόημα να πας σε υψηλότερη κατηγορία τιμής.
    3) Η πιο ασφαλής επιλογή ηχείων είναι να τα ακούσεις στο χώρο σου με τον δικό σου ενισχυτή. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει αυτό, το να ακούς ηχεία σε κάποιο στούντιο με άλλα μηχανήματα δεν προσφέρει τίποτα. Άρα αρχίζουμε και ψάχνουμε στο internet για ηχεία με πολλά θετικά reviews, ώστε να περιορίσουμε τον παράγοντα του προσωπικού γούστου ή συμφέροντος του κάθε reviewer. Τα συγκεκριμένα ηχεία αν εξαιρέσουμε 3 κριτικές (που κάθε μία γιά διαφορετικό λόγο δεν τις θεωρώ αξιόπιστες) έχουν πλήθος από θετικές εώς αποθεωτικές αναφορές.
    4) Προερχόμενος από τα εκπληκτικά για την τιμή τους dali spektor 2 ήθελα να ακολουθήσω το ίδιο δοκιμασμένο μονοπάτι αναπαραγωγής ήχου σε μεγαλύτερη κλίμακα: αξιοπρεπή μπάσα και πρίμα, αλλά οι καλύτερες όσο το δυνατόν μεσαίες συχνότητες. Πιστεύω ότι στη μουσική τα πάντα βρίσκονται στις μεσαίες. Οι χαμηλές είναι για να συνοδεύουν και οι υψηλές για να χρωματίζουν.
    5) Δεν υπάρχει κάποιος τομέας που το ηχείο να υστερεί εμφανώς, και έχει μια ομοιογένεια που τίποτε δεν "εξέχει"
    6) Ως προς τον γενικό χαρακτήρα του ηχείου, βελούδινο ουδέτερο ή φωτεινό όπου εκεί διαχωρίζονται τα ηχεία σε τελική ανάλυση τα τελευταία χρόνια, πάμε σε ουδέτερο προς το λίγο φωτεινό πού είναι η πιο safe επιλογή αν δεν έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις τα ηχεία στο χώρο σου με τον ενισχυτή σου.
    7) Και last but not least, ο ενισχυτής μου είναι ο iotavx sa3 και το πάντρεμα του με τα συγκεκριμένα ηχεία θεωρείται ιδανικό και κορυφαίο στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

    Update, αφού έστρωσε το ηχείο.
    Αυτό που εντυπωσιάζει σε αυτό το ηχείο είναι οι φωνές και κυρίως οι γυναικείες οι οποίες προβάλλονται μπροστά από την υπόλοιπη ορχήστρα με εξαιρετική φυσικότητα καλύτερα και από ηχεία πολλαπλάσιας τιμής που έχω ακούσει.
    Κατά τα άλλα πιστεύω πώς μπορούν να παίξουν με ενισχυτή έως 35 watt, και σε χώρους από 20 έως 30 τετραγωνικά, όχι σε μικρότερους. Το ότι το bass reflex βρίσκεται μπροστά κάτω από τη σήτα, (την οποία βγάζω όταν κάνω ακρόαση) έχει το καλό ότι δεν μπαίνει σκόνη στο εσωτερικό.
    Το διάφραγμα του κώνου είναι από άσπρο χαρτί οπότε πιθανολογώ πως δεν καθαρίζεται εύκολα και με το πέρασμα του χρόνου θα λερώσει.

    Και μία γενική παρατήρηση: οι ηχογραφήσεις στις περισσότερες ελληνικές παραγωγές είναι κακές. Σαν να είναι φτιαγμένες για να ακούγονται μόνο από υπολογιστή, κινητό ή το πολύ-πολύ στο αμάξι. Για κάποιον που ακούει αποκλειστικά ελληνική μουσική Θα πρότεινα να πάει σε λιγότερο διαυγή ηχεία που συγχωρούν περισσότερο τις κακές ηχογραφήσεις.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TheMonk.
    5
    32 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Καταρχάς να πω πως είναι μακροσκελές το κείμενο γιατί όποιος μπει στη διαδικασία και το δει, πάει να πει πως ψάχνει ηχεία άρα ίσως να τον βοηθήσω λίγο παραπάνω στην επιλογή του.

    Μετά από αρκετό ψάξιμο για ηχεία ραφιού μέχρι περίπου 500 ευρώ, κατέληξα στα Triangle BR03 με βάση όλα όσα είδα και άκουσα στο ίντερνετ.
    Τα ηχεία θέλουν πολλές ώρες στρωσίματος για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.
    Μόλις συμπληρώθηκαν αυτές οι ώρες, πραγματικά με εξέπληξαν ευχάριστα. Δεν τους το χα!
    Εξαιρετικές flat μεσαίες χωρίς χρωματισμό και με μεγάλη ακρίβεια. Oι ψιλές από την άλλη στην αρχή δε σου γεμίζουν το μάτι, όμως γρήγορα καταλαβαίνεις πως είναι εκεί για να συμπληρώσουν τον ήδη υπέροχο ήχο, χωρίς να πρωταγωνιστούν και να είναι παραπάνω τονισμένες όπως σε άλλα ηχεία που έχω ακούσει. Αυτό δεν είναι θετικό αλλά ούτε και αρνητικό, είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσει στο σύνολο, αλλά σίγουρα δεν είναι το δυνατό τους σημείο.
    Έχω κάνει διάφορες αγορές από Skroutz, αλλά ποτέ δεν έχω κάνει κριτική.

    Ο λόγος που κάνω αυτήν εδώ είναι μόνο ένας, και λέγετε το μπάσο του Triangle!

    Οι χαμηλές συχνότητες αυτού του μικρού ηχείου παίζουν χωρίς υπερβολή τέλεια για το κόστος του.

    Να πω πως έχω ηχεία δαπέδου των 200 watt διπλάσιας αξίας με ευαισθησία 94db στα 6Ω, και αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το ακούσω.
    Εννοείτε πως δεν εννοώ για το πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν.
    Μέχρι εκεί που φτάνουν όμως, παθαίνεις σοκ ακούγοντας πόσο σταθερό, δυνατό, καθαρό και χωρίς μπουμπουνίσματα είναι το μπάσο αυτού του ηχείου. Είναι σα να παίζει και ένα μικρό αλλά πολύ ποιοτικό sub μαζί!
    Εν τέλη έκανα σωστή επιλογή χωρίς να το έχω από πριν ακούσει, ενώ είχα την επιλογή του Klipsch rp600m που το έχω ακούσει και είναι ένα αρκετά καλό ηχείο στην τιμή που βρίσκεται τώρα (500), αλλά όχι για παραπάνω.
    Σε σύγκριση των δύο, νομίζω πως είναι καλύτερο το Triangle και αυτό γιατί μπορεί να υπερτερεί κάποιο στις λεπτομέρειες (ανάλογα και τα γούστα του καθενός), αλλά όχι στις χαμηλές όπου το BR03 είναι κλάσεις ανώτερο, νομίζω στο οποιοδήποτε αυτί!
    Εννοείτε πως το προτείνω, αρκεί να έχετε υπομονή ώστε να στρωθεί σωστά.

    Update: 04/04/2021. Τα ηχεία με έχουν αφήσει πλήρως ικανοποιημένο και έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ με τον καιρό. Δεν είναι για πάρτι αλλά για ποιοτικές ακροάσεις. Εγώ τα οδηγώ με τον Marantz PM6007 και καλώδια τα rocket-11 της Audioquest και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο, αν αναλογιστείς ότι η αξία όλων μαζί είναι κάτω από τα 1000 ευρώ.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
GuzziCorsa

Στο jumper plate από πίσω μπορεί να μπει το καλώδιο χύμα, χωρίς banana plugs?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Triangle BR03 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π20.6xΒ38xΥ31.4εκ. ΚαρυδιάTriangle BR03 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π20.6xΒ38xΥ31.4εκ. ΚαρυδιάDali Spektor 2 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π17xΒ23.8xΥ29.2εκ. ΜαύροDali Spektor 2 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π17xΒ23.8xΥ29.2εκ. ΜαύροKlipsch R-51M Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων Π17.8xΒ21.5xΥ33.8εκ. ΜαύροKlipsch R-51M Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων Π17.8xΒ21.5xΥ33.8εκ. ΜαύροFocal Theva N1 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π21.2xΒ26xΥ39.2εκ. Black High GlossFocal Theva N1 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 100W 2 Δρόμων Π21.2xΒ26xΥ39.2εκ. Black High GlossWharfedale Evo 4.2 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 120W 3 Δρόμων Π25xΒ35xΥ45.5εκ. ΛευκόWharfedale Evo 4.2 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Βιβλιοθήκης 120W 3 Δρόμων Π25xΒ35xΥ45.5εκ. Λευκό
από 539,00 €από 298,00 €από 279,00 €από 595,00 €από 675,00 €
ΚατασκευαστήςTriangleDaliKlipschFocalWharfedale
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΤοποθέτησηΒιβλιοθήκηςΒιβλιοθήκηςΒιβλιοθήκηςΒιβλιοθήκηςΒιβλιοθήκης
Περισσότερα χαρακτηριστικά