Μικρόφωνα

Rode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless GO II Πέτου Δημοσιογραφικό Κωδικός: 27371938

Το Wireless GO II είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και εξαιρετικά ευέλικτο ασύρματο μικρόφωνο πέτου (2.4 GHz) με διπλό δέκτη, δύο πομπούς (με ενσωματωμένα μικρόφωνα) και εσωτερική μνήμη για ηχογράφηση.

Δες όλη την περιγραφή

Το Wireless GO II είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και εξαιρετικά ευέλικτο ασύρματο μικρόφωνο πέτου (2.4 GHz) με διπλό δέκτη, δύο πομπούς (με ενσωματωμένα μικρόφωνα) και εσωτερική μνήμη για ηχογράφηση.

Δες όλη την περιγραφή
249,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 240,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 249,00 €

  2. 249,00 €

  3. 240,00 €

  4. 248,00 €

  5. 299,00 €

  6. 240,00 €

  7. 240,00 €

  8. 275,50 €

  9. 331,74 €

  10. 265,00 €

  11. 284,00 €

  12. 249,00 €

  13. 296,04 €

  14. 279,17 €

  15. 289,75 €

  16. 262,49 €

  17. 308,00 €

  18. 249,00 €

  19. 342,22 €

  20. 249,00 €

  21. 299,00 €

  22. 282,43 €

  23. 274,49 €

  24. 284,50 €

  25. 286,97 €

  26. 356,70 €

  27. 341,90 €

  28. 304,75 €

  29. 305,41 €

  30. 240,00 €

  31. 264,55 €

  32. 249,00 €

  33. 350,11 €

  34. 336,20 €

  35. 306,50 €

  36. 477,12 €

  37. 344,50 €

  38. 437,99 €

  39. 382,58 €

  40. 299,00 €

  41. 307,01 €

  42. 392,66 €

Περιγραφή

Το Wireless GO II είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές και εξαιρετικά ευέλικτο ασύρματο μικρόφωνο πέτου (2.4 GHz) με διπλό δέκτη, δύο πομπούς (με ενσωματωμένα μικρόφωνα) και εσωτερική μνήμη για ηχογράφηση.

Ενσωματώνοντας τον ίδιο μοναδικό παράγοντα μορφής και την ίδια επαγγελματική ποιότητα ήχου με το αρχικό Wireless GO με πρωτοποριακή τεχνολογία που εκκρεμεί για κατοχύρωση πατέντας, το Wireless GO II είναι το τέλειο μικρόφωνο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών δημιουργίας περιεχομένου.

Η επόμενη γενιά ήχου

Το Wireless GO II διαθέτει μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως καθολική συμβατότητα με φωτογραφικές μηχανές, κινητές συσκευές και υπολογιστές, διευρυμένη εμβέλεια (200 μέτρα οπτική επαφή) και βελτιωμένη σταθερότητα μετάδοσης, δυνατότητες εγγραφής επί του σκάφους και πολλά άλλα. Πρόκειται για την επόμενη γενιά ασύρματου ήχου.

Απαράμιλλη ευελιξία

Το Wireless GO II φέρνει την ασύρματη ευελιξία σε νέα επίπεδα. Διαθέτοντας αναλογική έξοδο 3,5 mm TRS για σύνδεση σε κάμερες, καθώς και ψηφιακή έξοδο ήχου μέσω USB-C για σύνδεση σε smartphones, tablet και υπολογιστές, είναι ιδανικό για τη δημιουργία περιεχομένου, τη δημιουργία ταινιών, παρουσιάσεις εντός κάμερας ή επί σκηνής, vlogging, YouTubing, livestreaming και πολλά άλλα.

Η ενσωματωμένη εγγραφή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ξανά για διακοπές ή προβλήματα ήχου, ενώ ο ευέλικτος έλεγχος κέρδους σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε με ακρίβεια την έξοδο στη συσκευή σας. Το Wireless GO II προσφέρει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής κάθε καναλιού ξεχωριστά ή συνδυασμού των δύο, εξασφαλίζοντας απόλυτη ευελιξία στη μεταπαραγωγή.

Εξαιρετικά συμπαγής ασύρματος ήχος

Το Wireless GO II έχει το ίδιο μέγεθος τσέπης με το αρχικό Wireless GO. Οι πομποί και ο δέκτης ζυγίζουν λιγότερο από 32 γραμμάρια, καταλαμβάνοντας ουσιαστικά καθόλου χώρο σε μια τσάντα με κιτ φωτογραφικής μηχανής, σακίδιο, τσάντα ή χαρτοφύλακα. Παρέχεται επίσης με μια εύχρηστη θήκη μεταφοράς για να διατηρούνται όλα τα στοιχεία τακτοποιημένα και ασφαλή. Ο μοναδικός σχεδιασμός κλιπ του Wireless GO II το καθιστά γρήγορο και εύκολο να τοποθετηθεί σε ρούχα, σε κινητή εξέδρα κάμερας, σε κοντάρι βραχίονα ή σε οποιοδήποτε αξεσουάρ - εξαιρετικά συμπαγής ασύρματος ήχος για κάθε κατάσταση εγγραφής.

Επαγγελματικός ήχος. Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Το Wireless GO II έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ήχο επαγγελματικής ποιότητας, ενώ είναι απίστευτα απλό στη χρήση. Οι πομποί και ο δέκτης έρχονται σε αυτόματη σύζευξη, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη διαδικασία εγκατάστασης κάθε φορά. Η ψηφιακή μετάδοση της σειράς IV 2,4 GHz της RØDE με κρυπτογράφηση 128 bit παρέχει εμβέλεια έως και 200 m (οπτική επαφή) και είναι βελτιστοποιημένη για εξαιρετικά σταθερή λειτουργία σε περιοχές με υψηλό επίπεδο δραστηριότητας RF, όπως πυκνά αστικά περιβάλλοντα, εμπορικά κέντρα, πανεπιστήμια, συνεδριακά κέντρα και γραφεία.

Κάθε πομπός διαθέτει μια ενσωματωμένη πανκατευθυντική πυκνωτική κάψουλα υψηλής ποιότητας για εντελώς ασύρματη εγγραφή, καθώς και μια είσοδο TRS 3,5 mm για τη σύνδεση ενός μικροφώνου lavalier. Το Wireless GO II παρέχεται επίσης με γούνινο ανεμοθώρακα με περιστρεφόμενο και κλειδωμένο κλείδωμα για ηχογράφηση σε συνθήκες ανέμου ή δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Κρυστάλλινος, επαγγελματικός ήχος σε κάθε περίσταση.

RØDE Central

Το RØDE Central είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για επιτραπέζια και κινητά τηλέφωνα για το Wireless GO II, η οποία σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας οπουδήποτε, να ξεκλειδώνετε προηγμένες λειτουργίες, να βελτιστοποιείτε και να εξάγετε εγγραφές (μόνο για επιτραπέζιο υπολογιστή), να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες της συσκευής και να ενημερώνετε το τελευταίο υλικολογισμικό. Κατεβάστε την δωρεάν για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του Wireless GO II.

RØDE Connect

Το RØDE Connect είναι μια δωρεάν λύση λογισμικού podcasting και streaming που είναι πλέον συμβατή για χρήση με το Wireless GO II. Το RODE Connect διευκολύνει την εγγραφή ή τη ροή με ήχο επαγγελματικής ποιότητας από τον υπολογιστή σας.

Το RØDE Connect επιτρέπει τη σύνδεση έως και τεσσάρων φυσικών καλεσμένων, με δύο Wireless GO II, σε έναν υπολογιστή. Διαθέτει ένα διαισθητικό, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας εμπνευσμένο από το RØDECaster Pro.

Κατασκευαστής

Rode

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Δημοσιογραφικό, Φωτογραφικής / Βίντεο
Είδος
Πέτου
Τύπος (Τρόπος Λειτουργίας)
Πυκνωτικό (Μικρού Διαφράγματος)
Τύπος (Κατευθυντικότητα)
Omnidirectional
Συνδεσιμότητα
Ασύρματο

Γενικά

Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • adreasmaris
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν έχεις iphone και θες να αγοράσεις το συγκεκριμένο προϊόν, να ξέρεις πως θα χρειαστεί να αγοράσεις extra το sc15 καλώδιο γιατί δίχως αυτό δεν λειτουργεί.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athinodoros_Polichronidis
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν και ειχα κανει χαμηλή αξιολογηση, ανακάλυψα πως το πρόβλημα ηταν πιο πολύ δικό μου!
    Οπότε γράφω διόρθωση..
    Οταν πατας τους πομπούς ν ανοιξουν, κανει 2 μπλιπ τα λαμπακια και το κρατας πατημενο 5-6 δευτερολεπτα.!! Επειδη εχω και το Rode το μονό, το οποιο ανοιγει σε 2 δευτ. θεωρουσα πως ειναι χαλασμενο.
    Κάνει και κατι ακομα πιο κουφό.... Οσο πιο φορτισμενο ειναι, τόσο πιο γρηγορα αναβει. Δηλαδη αν το εχεις δουλεψει μιση ωρα και μετα πας να το ξανανοιξεις κανει 8 δευτ. ν ανοιξει !!
    Ειναι παρα πολύ καλο, με εσωσε η εσωτερικη ηχογραφηση 32bit Float ...!!!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agiosg
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κοίταζα και την πρόταση της dji. Το έψαξα πολύ πριν καταλήξω σ αυτά και ο ανταγωνισμός προσέφερε στην αρχική τιμή και θήκη φόρτισης. Τελικά, τα σημαντικά του χαρακτηριστικά όπως χρήση με κάθε είδους συσκευή, εσωτερική ηχογραφιση, μέγεθος κλπ νίκησαν και με οδήγησαν στην αγορά του.

    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geoblack85
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετα απο δυο μηνες χρισης σε γάμους σε παράλια με πολυ αέρα . Το RODE δεν με απογοήτευσε ο ήχος γραφεί καταπληκτικά , στο πολύ αερα εχει λίγο θόρυβο αλλα με μια μικρή επεξεργασία ο ήχος γινετε καθαρός . Το καλο με το RODE ειναι οτι ακόμα και να χαθεί το σήμα απο τον δέκτη ο πομπος συνεχίζει να γράφει κανονιά . Με συνδυασμό με το Zoom H5 που δοκιμασία έχει φοβερό αποτέλεσμα, σου δίνει την δυνατότητα για περισσότερες ρύθμισης .

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • the_punisher4792
    5
    11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι οτι καλύτερο απο εξοπλισμό κινηματογραφισης εχω πάρει ποτέ! Σου λυνει πραγματικα τα χερια. Μπορεις να το μετατρεψεις και σε boom. Το χρησιμοποιω απο βλογκ, μεχρι short movies και αξιζουν τα χρηματα τους, μεχρι το τελευταιο σεντ. Πολυ ποιοτικά και άμεσο setup!

    *** Μετα απο 6 μήνες πήρα και τα wirelles mic της dji και εχω να πω πως δυστυχώς έκαναν τα rode να φαίνονται πολύ κατώτερα! Δεν εχω λογια πραγματικά για αυτα τα διαμάντια της dji!! Αν ειναι να αγοράσετε παρτε τα dji. Τεραστια ευκολια και διαφορά με τα rode! Δεν χρειαζεσαι καν εφαρμογη για να μεταφερεις τις ηχογραφήσεις σε pc ή κινητό! Γινεται πανευκολα και απευθείας! Πολυ μεγαλύτερη εμβελεια αλλα και ποιοτητα ηχου. Μεγαλυτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλα και ανταπτορες για android και iphone μεσα στο πακετο. Απο οταν τα πήρα, τα rode σκονιζονται σε καποιο ράφι!! Ημερα με νυχτα dji / rode!! ***

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fredigtv
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα μικρόφωνα τα σπάνε, έρχομαι από Rodelink Filmmaker και η διαφορά στο μέγεθος είναι εξαιρετικά βολική πόσο μάλλον για χρήση με iPhone προτείνω οπωσδήποτε να αγοράσετε το καλώδιο sc-15 εάν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήσετε με κινητό καθώς ο ήχος έχει τεράστια διαφορά δεν κάνει ποτέ peak με αυτό το καλώδιο καθώς το iPhone ρυθμίζει μόνο του την ευαισθησία του μικροφώνου σε αντίθεση με το καλώδιο Jack.
    Το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν το χρησιμοποιώ μέσα σε αυτοκίνητο κάνει κάποιες παρεμβολές (ακούγεται η φωνή σε ρομποτική για 1,2 δευτερόλεπτα).
    Για εξωτερικούς χώρους που το θέλω είναι εξαιρετικό και δεν κόβεται ποτέ το σήμα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • FancyNerd92
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είχα δει reviews πριν το πάρω και με έπεισαν... Το πήρα και είναι εργαλείο ειδικά για YouTube και Live Streaming δεν υπάρχει! Καθαρός ήχος, πανεύκολο setup, παίρνεις και τα SC-15 και SC-16 καλώδια για να το κουμπώσεις κατευθείαν iPhone & iPad Pro και γράφεις τον ήχο κανονικά επάνω στο βίντεο. Γλιτώνεις δηλαδή και μιξάζ! Πήρα και 2 θήκες που τα κάνουν (να φαίνονται) κανονικά δημοσιογραφικά μικρόφωνα και δεν με σταματάει τίποτα! Όλα σε 1 νοικοκυρεμένα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απλά τέλειο εργαλείο! Από τον ήχο μέχρι την ποιότητα κατασκευής και την διάρκεια της μπαταρίας!

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα ήχου
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

212 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
nikos_maroudas58

εχουμε καμια ιδεα σε φουλ φορτιση ποσες ωρες κανει maximum καταγραφη?

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Rode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless GO II Πέτου ΔημοσιογραφικόRode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless GO II Πέτου ΔημοσιογραφικόRode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless GO II Single Πέτου ΔημοσιογραφικόRode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless GO II Single Πέτου ΔημοσιογραφικόRode Ασύρματο Μικρόφωνο Wireless PRO Dual Microphone System Τοποθέτηση Shock Mounted/Clip OnRode Ασύρματο Μικρόφωνο Wireless PRO Dual Microphone System Τοποθέτηση Shock Mounted/Clip OnRode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless ME Πέτου ΔημοσιογραφικόRode Ασύρματο Πυκνωτικό Μικρόφωνο Wireless ME Πέτου ΔημοσιογραφικόBoya Ασύρματο Μικρόφωνο BY-V20 Type-C ΠέτουBoya Ασύρματο Μικρόφωνο BY-V20 Type-C Πέτου
από 240,00 €από 188,00 €από 375,50 €από 119,00 €από 43,90 €
ΚατασκευαστήςRodeRodeRodeRodeBoya
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΣυνδεσιμότηταΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματοΑσύρματοUSB Type-C, Ασύρματο
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες