Το Έτος Της Χάριτος, Επιβιώνεις Μαζί ή Πεθαίνεις ΜόνηΚωδικός: 27449322

Κανείς δε μιλά για το έτος της χάριτος.
Απαγορεύεται.
Στην κομητεία Γκάρνερ λένε στα κορίτσια ότι έχουν τη δύναμη να σαγηνεύουν και να παρασύρουν τους άνδρες μακριά από το κρεβάτι τους, να οδηγούν τις

Δες όλη την περιγραφή

Κανείς δε μιλά για το έτος της χάριτος.
Απαγορεύεται.
Στην κομητεία Γκάρνερ λένε στα κορίτσια ότι έχουν τη δύναμη να σαγηνεύουν και να παρασύρουν τους άνδρες μακριά από το κρεβάτι τους, να οδηγούν τις συζύγους στην τρέλα από τη ζήλια.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Kim Liggett
  • Εκδότης: Ψυχογιός
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 448
  • Κωδικός ISBN-13: 9786180137910
  • Διαστάσεις: 14×21
  • Ηλικία: από 17 ετών
13,08
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 12,97 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,92 €

  2. 13,08 €

  3. 12,97 €

  4. 16,92 €

  5. 14,94 €

  6. 16,92 €

  7. 16,92 €

  8. 16,92 €

  9. 16,92 €

  10. 15,04 €

  11. 15,04 €

  12. 16,92 €

  13. 16,92 €

  14. 16,92 €

  15. Ψυχογιός 24390 το Ετος τησ Χαριτος

    Αποστέλλεται από 
    16,92 €

  16. 15,04 €

  17. 14,10 €

  18. 14,10 €

  19. 14,10 €

  20. 13,16 €

  21. 14,10 €

Περιγραφή

Κανείς δε μιλά για το έτος της χάριτος.
Απαγορεύεται.
Στην κομητεία Γκάρνερ λένε στα κορίτσια ότι έχουν τη δύναμη να σαγηνεύουν και να παρασύρουν τους άνδρες μακριά από το κρεβάτι τους, να οδηγούν τις συζύγους στην τρέλα από τη ζήλια. Πιστεύουν πως το ίδιο τους το δέρμα εκκρίνει ένα ισχυρό αφροδισιακό, το δυνατό ελιξίριο της νιότης ενός κοριτσιού στο κατώφλι της γυναικείας ενηλικίωσης. Γι' αυτό τα διώχνουν μακριά μόλις συμπληρώσουν τα δεκαέξι τους χρόνια, ώστε να απελευθερώσουν τις μαγικές τους δυνάμεις στη φύση, να εξαγνιστούν και να επιστρέψουν έτοιμα για γάμο. Ωστόσο, δεν καταφέρνουν να γυρίσουν όλα ζωντανά.
Η δεκαεξάχρονη Τίρνι Τζέιμς ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή - μια κοινωνία που δε θέτει αντιμέτωπη φίλη με φίλη, γυναίκα με γυναίκα. Όμως, καθώς πλησιάζει το δικό της έτος της χάριτος, συνειδητοποιεί γρήγορα ότι δεν είναι μόνο τα αδυσώπητα στοιχεία της φύσης που πρέπει όλες τους να φοβούνται. Δεν είναι καν οι λαθροκυνηγοί που παραμονεύουν στο δάσος, περιμένοντας την ευκαιρία να αρπάξουν ένα από τα κορίτσια ώστε να βγάλουν μια περιουσία στη μαύρη αγορά. Ίσως, τελικά, αυτό που έχουν να φοβούνται περισσότερο απ' όλα είναι η μία την άλλη.

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Απόσπασμα Βιβλίου
Υπότιτλος
Επιβιώνεις Μαζί ή Πεθαίνεις Μόνη
Γλώσσα
Ελληνικά
Ηλικία
από 17 χρονών
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
448
Έτος έκδοσης
2021
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Δείτε την αναλυτικότερη κριτική μου στο βιβλιοφιλικό κανάλι μου στο Youtube: https://youtu.be/k_IIglxSqCY

    Μια ομάδα 16χρονων κοριτσιών εξορίζεται στο δάσος προκειμένου τα κορίτσια αυτά να χάσουν τις μαγικές δυνάμεις που η κομητεία τους ισχυρίζεται ότι έχουν και να επιστρέψουν πίσω έτοιμες για γάμο. Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται και η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, η δεκαεξάχρονη Τιρνι Τζέιμς, η οποία εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κορίτσια δε θέλει να παντρευτεί αλλά θέλει να ασχοληθεί με την καλλιέργεια της γης. Στο δάσος, τα κορίτσια έρχονται αντιμέτωπες με σκληρούς λαθροκυνηγούς οι οποίοι διψούν για το αίμα των κοριτσιών προκειμένου να τις σκοτώσουν και να πουλήσουν μαγικά ελιξήρια νεότητας στη μαύρη αγορά. Κατά τη διάρκεια του έτους της χάριτος, όμως, οι λαθροκυνηγοί δεν είναι η μεγαλύτερη απειλή τους. Ίσως αυτό που έχουν να φοβούνται περισσότερο απ' όλα είναι η μία την άλλη.

    Η άποψη μου: "Το έτος της χάριτος" είναι ένα δυστοπικό βιβλίο. Δηλαδή, ένα κοινωνικό βιβλίο το οποίο τοποθετείται σε μια εποχή όπου η κοινωνία του είναι απάνθρωπη και τρομακτική. Η πένα της συγγραφέως είναι φανταστική! Αν και ξεκινάει κάπως αργά, μετά από μερικές σελίδες καταφέρνει να σε βάλει αμέσως στο κλίμα της ιστορίας και δεν καταλαβαίνεις πως περνούν οι σελίδες. Η ιστορία είναι καταιγιστική χάρη στη συνεχή εξέλιξη των γεγονότων και των συχνών ανατροπών με αποτέλεσμα να εντείνεται η αγωνία του αναγνώστη. Οι ηρωίδες του βιβλίου, αν και στην αρχή φαίνονται αθώες και ήσυχες στην πορεία και εξαιτίας των όλων όσων βιώνουν στο έτος της χάριτος γίνονται άλλοι άνθρωποι! Εκεί καταλαβαίνουμε πόσο εύκολα μπορεί οι κοινωνία να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων εξαιτίας των ξεπερασμένων ιδεών της. Σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, σαν αυτή του βιβλίου, οι γυναίκες φαίνεται να έχουν την πιο χαμηλή θέση. Γυναίκες που δεν έχουν λόγο και άποψη ούτε και το δικαίωμα να κάνουν αυτό που οι ίδιες θέλουν. Στερούνται βασικών δικαιωμάτων, ελευθερίας και ανεξαρτησίας και γίνονται υπόδουλες των ανδρών. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι γυναίκες να χάνουν τα λογικά τους με αποτέλεσμα να συγκρούονται η μία στην άλλη εξαιτίας της πίεσης που βιώνουν. Κομμάτι της ιστορίας αποτελεί κι ένας απαγορευμένος έρωτας ο οποίος είμαι σίγουρη ότι θα σας συγκινήσει πολύ.

    "Το έτος της χάριτος" είναι ένα δυνατό μυθιστόρημα με μια πολύ δυναμική πρωταγωνίστρια και μια ιστορία που περνάει βαθιά φεμινιστικά μηνύματα και μας μαθαίνει ότι όσοι κέρδισαν την ανεξαρτησία τους ήταν άνθρωποι που πάλεψαν ενωμένοι κι όχι ως εχθροί.

    "Το έτος της χάριτος" είναι New York Times Bestseller κι έχει μεταφραστεί σε 23 γλώσσες

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Θα επέλεγα βιβλίο του ίδιου συγγραφέα
    • Θα το πρότεινα για αγορά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη