Dainese Knee V E1 Προστατευτικές Επιγονατίδες Μοτοσυκλετιστή

Dainese Knee V E1 Προστατευτικές Επιγονατίδες ΜοτοσυκλετιστήΚωδικός: 27497432

Προστατευτικό για τα γόνατα Dainese Knee V με δυνατότητα χρήσης μέσα και έξω από το παντελόνι. Πρόκειται για ένα νέο προστατευτικό για τα γόνατα της Dainese με το όνομα Knee V, το οποίο κατασκευάζεται...

Δες όλη την περιγραφή

Προστατευτικό για τα γόνατα Dainese Knee V με δυνατότητα χρήσης μέσα και έξω από το παντελόνι. Πρόκειται για ένα νέο προστατευτικό για τα γόνατα της Dainese με το όνομα Knee V, το οποίο κατασκευάζεται από θερμοπλαστικό. Αποτελείται από δύο τμήματα ώστε να ακολουθεί την φυσική κίνηση του ποδιού, ενώ το υλικό στο εσωτερικό είναι αναπνέον και φιλικό για το...

Δες όλη την περιγραφή

75,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 75,65 €

Περιγραφή

Προστατευτικό για τα γόνατα Dainese Knee V με δυνατότητα χρήσης μέσα και έξω από το παντελόνι. Πρόκειται για ένα νέο προστατευτικό για τα γόνατα της Dainese με το όνομα Knee V, το οποίο κατασκευάζεται από θερμοπλαστικό. Αποτελείται από δύο τμήματα ώστε να ακολουθεί την φυσική κίνηση του ποδιού, ενώ το υλικό στο εσωτερικό είναι αναπνέον και φιλικό για το δέρμα. Στο πίσω μέρος δένεται με τρεις ιμάντες που ασφαλίζουν με Velcro, ενώ έχουν σχεδιαστεί ώστε να εφαρμόζουν σωστά και να προσφέρουν προστασία είτε τοποθετούνται μέσα, είτε έξω από το παντελόνι.

Κατασκευαστής

Dainese

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • littlehornet
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από τις καλύτερες επιγονατίδες για χρήση δρόμου. Πιστοποιημένες level 1, προστατεύουν γόνατο και όλο το καλάμι. Πολύ σταθερές στο πόδι όταν φοριούνται επάνω από καθημερινά ρούχα. Ποιοτική κατασκευή που δικαιολογεί τα χρήματα. Το μεσαίο μέρος (επιγονατίδα) διαθέτει αρθρώσεις που επεκτείνονται στο κλείσιμο του γονάτου κάνοντας 'τες να ακολουθούν τις κινήσεις του ποδιού. Αρνητικό είναι το μικρό μήκος των λουριών στο επάνω βέλκρο. Ίσως δυσκολέψουν κάποιον ψηλό ή με παραπάνω κιλά στο πόδι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    10 χρόνια καθημερινή χρήση.... εξαιρετικές...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

46 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
makchinti

Κατά την γνώμη μου δεν είναι εξοπλισμός εντουρο. Είναι ένα καθημερινό μέσο προστασίας για οποιονδήποτε τύπο μοτοσυκλέτας που στην περίπτωση πτώσης θα μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)