Ad
Inventor Comfort Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Inventor Comfort Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi Κωδικός: 27528120

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 9000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A+++/A++
  • Wi-Fi
  • Ιονιστής

Το κλιματιστικό της εταιρείας Inventor έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

Δες όλη την περιγραφή
572,98
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 06 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 572,98 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Inventor Comfort MFVI32-09WFI/MFVO32-09

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    572,98 €

  2. 729,00 €

  3. Κλιματιστικό Comfort MFVI32-09WFI/MFVO-09 (έως 12 δόσεις χωρίς πιστωτική)

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    649,00 €

Περιγραφή

Η σειρά κλιματιστικών Comfort δημιουργεί τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία με παράλληλη εξαιρετική ποιότητα αέρα, προσφέροντας μέγιστη προστασία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Με την Τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C και του Ιονιστή, τα βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια απομακρύνονται, προστατεύοντάς σας και χαρίζοντας υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Η Αποστείρωση 56°C διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του αέρα, προσφέροντας δυνατότητα καθαρισμού του εσωτερικού του κλιματιστικού στους 56°C. Ο Αισθητήρας Κίνησης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη μονάδα ώστε ο αέρας να αποφεύγει ή να κινείται προς το μέρος που εντοπίζεται κίνηση με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Η εφαρμογή Inventor Control σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού με πολλές επιλογές και δυνατότητες ρυθμίσεων από όπου κι αν βρίσκεστε από το smartphone ή το tablet.

Λειτουργία UVC & Ιονιστής

Εξασφαλίστε καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας απαλλαγμένη από μικρόβια και βακτήρια χάρη στη Λειτουργία UVC και Ιονιστή. Ο Ιονιστής εξασφαλίζει με φυσικό & αποτελεσματικό τρόπο την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ. και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας, ενώ η παράλληλη χρήση της λάμπας UVC συνεισφέρει στην εξουδετέρωση των βακτηρίων χάρη στην υπεριώδη ακτινοβολία που παράγει. Απολαύστε ευχάριστη και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας χωρίς αρνητικές επιπτώσεις.

Αισθητήρας Κίνησης ECOPILOT

Ο αισθητήρας κίνησης ECOPILOT επιτρέπει στο κλιματιστικό να ανιχνεύσει τις κινήσεις στον χώρο, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τις περσίδες ώστε να κινούνται προς εκείνη την κατεύθυνση (Λειτουργία Follow) ή να αποφεύγουν τη ροή του αέρα προς εκείνη τη θέση(Λειτουργία Avoid). Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε, ρυθμίζοντας την κατεύθυνση της ροής του αέρα του κλιματιστικού σας και απολαύστε άριστες συνθήκες άνεσης στον χώρο σας. Επιπλέον, μειώστε το λειτουργικό κόστος του κλιματιστικού και εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει ο Αισθητήρας Κίνησης ECOPILOT στη μονάδα να μειώνει ή να ενισχύει την απόδοσή της, κάθε φορά που αντιλαμβάνεται κίνηση, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ECO.

Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία 16dB(A)

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία QUIET και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης ησυχίας στον χώρο σας. Εξασφαλίστε χαμηλή στάθμη θορύβου, 16dB(A), χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία του κλιματιστικού.

Αποστείρωση 56°C

Μέσω της εφαρμογής Inventor Control μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αποστείρωσης 56°C. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα αέρα και πιο καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σας αφού με τη συγκεκριμένη λειτουργία το εσωτερικό της μονάδας καθαρίζεται και αποστειρώνεται στους 56°C.

Wi-Fi Standard

Mέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi και της εφαρμογής Inventor Control δημιουργείτε το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store και εξοικονομήστε ενέργεια ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας. Η εφαρμογή Inventor Control σας επιτρέπει όχι μόνο να ρυθμίζετε τη συσκευή σας, αλλά και να δημιουργείται εξατομικευμένα σενάρια σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα, τις ανάγκες του χώρου και την πρόβλεψη του καιρού, καθώς και να μοιράζεστε τη συσκευή σας με όποιον εσείς επιθυμείτε.


Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Εξασφαλίστε ομοιόμορφη κατανομή του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις και κάλυψη ακόμη και των πιο δύσκολων σημείων του δωματίου. Ο σχεδιασμός της σειράς κλιματιστικών επιτρέπει τόσο την οριζόντια όσο και την κάθετη κίνηση των περσίδων. Ξεγνοιάστε & απολαύστε απόλυτη άνεση σε κάθε σημείο του σπιτιού σας.

Έξυπνη Κατανομή Αέρα

Καλύψτε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό για την κατανομή του αέρα. Επιλέξτε να διαχέεται ο αέρας προς την οροφή του δωματίου για τη λειτουργία ψύξης ώστε να δροσίζεστε γρήγορα, αποφεύγοντας την έκθεση στον ψυχρό αέρα ή προς το δάπεδο στη λειτουργία θέρμανσης, προσφέροντας ζεστή ατμόσφαιρα γρήγορα. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες όλες τις εποχές.

Ζώνη Θέρμανσης σε Εξωτερική Μονάδα

Η εξελιγμένη κατασκευή της εξωτερικής μονάδας με την ειδική ζώνη θέρμανσης εμποδίζει τον σχηματισμό πάγου, διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες και δυσχερείς καιρικές συνθήκες. Με αυτό τον τρόπο, ακόμη και σε ορεινές περιοχές που πλήττονται από ακραίες θερμοκρασίες κάτω των 0°C, θα απολαμβάνετε ζεστασιά στον χώρο σας! Με τη κλιματιστική μονάδα να λειτουργεί χωρίς διακοπές, η απόδοσή της διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, προσφέροντας οικονομία και συνθήκες άνεσης, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Θέρμανση 10°C

Αποφύγετε πιθανές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα σε χώρους που δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία 10°C και το κλιματιστικό θα θερμάνει τον χώρο όσο χρειάζεται, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία στους 10°C. Προστατέψτε τα αντικείμενα στον χώρο σας και εξασφαλίστε χαμηλή κατανάλωση με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη χειμερινή περίοδο.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Μειώνει την ανεπιθύμητη υγρασία στην εσωτερική μονάδα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ψύξης

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -20°C

Με τον ειδικό σχεδιασμό του κλιματιστικού επιτυγχάνεται αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και όταν επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Απολαύστε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμη και στους -20°C.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -20Cº

Ο εξελιγμένος σχεδιασμός ελέγχου του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -20°C.

Λειτουργία Ύπνου

Με την λειτουργία ύπνου, το κλιματιστικό προσαρμόζει τη θερμοκρασία του δωματίου για ιδανικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της νύχτας και εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A+++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A++ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

  • SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.
  • SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

Κατασκευαστής

Inventor

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Εγχειρίδιο Εγκατάστασης
Κωδικός Προϊόντος
MFVI32-09WFI/MFVO32-09

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
8870 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
10920 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A+++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A++
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
8,5 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,6 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
107 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
731 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
53 dB
Εξωτερικής Μονάδας
59 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
85,6 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
19,7 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
80 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
55,3 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
27,5 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+16Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • thanar
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει προβληματική συμπεριφορά στις χαμηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει "ζώνη θέρμανσης" στην εξωτερική μονάδα, η οποία ενεργοποιείται σε εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω των 4 βαθμών, και λειτουργεί συνεχώς, μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει πάνω από 4 βαθμούς. Η ζώνη λειτουργεί ακατάπαυστα, ακόμη και όταν το κλιματιστικό δεν θερμαίνει τον χώρο, αλλά είναι σε αναμονή (όταν για παράδειγμα υπάρχει και άλλη πηγή θέρμανσης)! Η λειτουργία αυτή αυξάνει την κατανάλωση κατά 8kWh ανά 24ωρο, ποσότητα διόλου ευκαταφρόνητη, πρακτικά διπλασιάζει την κατανάλωση στις χαμηλότερες των 4 βαθμών θερμοκρασίες.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris_Giannakis1
    4
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Πήρα ένα 24 για σαλόνι 47τμ και ένα 12 για μικρό δωμάτιο . Πολυ καλά και τα 2 άμεση ανταπόκριση.. ψύχεται γρήγορα το σπίτι και σε συνδιασμό με τα 2 γίνεται παγάκι .. και στην θέρμανση καλουτσικο δεν μπορώ να πω ... Το wifi πολύ καλό καθώς το ανάβω πριν φτάσω σπίτι και το βρίσκω δροσερό... Όσο αναφορά για κατανάλωση δεν έχω ακόμα σιγουριά.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • StellaV.
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή μου να πάρω το συγκεκριμένο κλιματιστικό είναι αθόρυβο στην λειτουργία του,έχει άριστη ενεργειακή απόδοση κ στην θέρμανση κ στην ψύξη κ τo wifi μου λύνει τα χέρια!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • peratoglou asterios
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Είναι ενα κλιματιστικο που δεν του λείπει τιποτα. Πέρα απ το ότι θερμαίνει/ψύχει εξαιρετικά και οικονομικά είναι σημαντικό ότι όλες του οι λειτουργίες δουλεύουν εξαιρετικά. Τρομερό wifi και ευκολη εγκατάσταση και χειρισμος. Μπορείς να κατευθυνεις τις περσιδες εκτος απο πανω κατω και αριστερα δεξια μεσω του χειριστηριου. Εχει ματακι που μπορεί αν θέλεις να κατευθύνει μονο του τον αερα ειτε πανω σου ειτε μακρια σου. Πολυ ομορφες οι ενδείξεις πανω στο σώμα του κλιματιστικου. Και αναφερω επισης ιονιστη και αποστειρωση υπεριωδους ακτινοβολιας. Καποιος πραγματικά εβαλε πολυ σκεψη στη λειτουργικότητα αυτου του προϊόντος. Αμεση ανταπόκριση του service της αντιπροσωπείας που σε κάνει να πιστεύεις οτι τουλάχιστον για τα 10 χρόνια της εγγύησης εχεις το κεφάλι σου ησυχο. Στα αρνητικά το γεγονός οτι οι περσιδες δε μπορουν να στειλουν τον αερα εντελως καθετα και οτι δεν το λες απο τα ομορφα.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Vlachos36
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το μηχάνημα 12BTU τοποθετήθηκε πριν δυο μήνες σε υπνοδωμάτιο 15τ.μ. βορειοδυτικο χωρίς μόνωση με παλιά ξυλινα κουφωματα και ταρατσα απο πανω. Μπορώ να πω πως ζεσταινει πολυ ευκολα, μέσα σε 10λεπτά ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 16 βαθμούς, όταν έξω έχουμε 1-5 βαθμους, λόγω ΜΠΑΡΜΠΑΡΑΣ. Όσον αφορά το θόρυβο, λογικό είναι όταν δουλευει στη μεγάλη σκαλα, αλλά όχι τρομερά πραγματα. Ο ιονιστής κάνει καλή δουλειά. Για ψυξη δεν έχω άποψη ακόμα.

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • babis_Mitrodimas
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Πολύ καλό στην θέρμανση και αθόρυβο για την ψύξη θα επανέλθω το καλοκαίρι αλλά να ξέρετε ότι παίζει μεγάλο ρόλο η τοποθέτηση

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mpourlas625
    4
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Το αγόρασα κυρίως για θέρμανση αλλά δεν είναι τόσο δυνατό όσο θα ήθελα.Στη ψυξη είναι πάρα πολύ δυνατό , παγώνει εύκολα το χώρο.Χρειστηκα το service της εταιρείας για ένα θέμα μικρής σημασίας και έμεινα υπέρ ευχαριστημένος διότι απάντησαν σχεδόν την ίδια ημέρα και οι τεχνικοί που ήρθαν στο σπίτι ήταν αναλυτικοί ευγενικοί και συζητήσιμοι.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vassilisw
    2
    19 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα έπαιρνα ξανά Inventor. Παρόλο που είναι απ τα πιο ακριβά της αγοράς, δεν θυμίζουν με τίποτα ακριβό μηχάνημα.
    Έχω δύο 9αρια και ένα 18άρι. Το μόνο θετικό είναι πολύ οικονομικά στη κατανάλωση (έχω μετρητή στον ηλ. πίνακα). Κάθε ένα έχει κ τα δικά του κουσούρια. Άλλο δεν κατεβαίνουν σωστά οι περσίδες, άλλο κάνει θόρυβο η εξωτερική μονάδα, άλλο η εσωτερική, άλλο τρίζουν τα πλαστικά, άλλο δεν ανοίγει σωστά το καπάκι για να καθαρίσω τα φίλτρα και άλλα.
    Επίσης έχουν ένα κοινό πρόβλημα: Μυρίζουν σε βαθμό που είναι ενοχλητικό! Στην θέρμανση όχι τόσο και η έντονη μυρωδιά φεύγει μετά από λίγο. Για τους... ειδικούς προσθέτω οτι είναι ολοκαίνουρια, τα στοιχεία και τα φίλτρα είνα πεντακάθαρα και οι υδροροές δουλεύουν.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • valentini_adam
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Ειναι εξαιρετικό μηχάνημα!Εμεις αγοράσαμε ένα 24.000btu και ενα 12.000btu.Στην θέρμανση δεν τα εχω δοκιμάσει, αλλά στη ψύξη τα πανε πολυ καλα.Το 24σαρι το εχω τοποθετήσει σε 80 τετραγωνικά σαλόνι και ψύχεται αρκετά γρήγορα. Επίσης η εφαρμογή μέσω app δουλεύει πάντα σωστά εδω και δυο μήνες που εχω τα κλιματιστικά με αποτέλεσμα να τα ενεργοποιώ απο τον δρόμο και το σπίτι να ειναι παντα δροσερό όταν έρχομαι. Εμφανησιακα δεν ειναι κατι φοβερό αλλά σίγουρα δεν ειναι κατι άσχημο.Μέχρι στιγμής ολα καλα!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xarisa6
    3
    13 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Το κλιματιστικό τοποθετήθηκε πέρσι τον Αύγουστο και μέχρι τώρα που κάνω την αξιολόγηση μου έχει δουλέψει μόνο στην ψύξη λόγο της ύπαρξης αερίου στο σπίτι.
    Ξεκινάμε με τα άσχημα... τα πλαστικά μέρη του είναι φθηνοκατασκευες, η εξωτερική μονάδα είναι αρκετά θορυβώδες, τρίζει μέχρι και το καπάκι του ανεμιστήρα, εγώ το τοποθέτησα ψηλά στον τοίχο ίσως εάν το έβαζα με βάση εδάφους να γλυτωνα αρκετή φασαρια...
    Από πλευράς απόδοσης είμαι ικανοποιημένος αν και πιστεύω ότι αυτό θα το είχα και με φθηνότερη αγορά, τα 1.200€ που το πλήρωσα πέρσι είναι πολλά, κατά την άποψη μου δεν αξίζει τόσα.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maria_saraki221
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Στην ψύξη παίρνει άριστα, 15τμ δωμάτιο με καλή μόνωση έξω το κάνει κατάψυξη. Και στο ρεύμα το χρησιμοποίησα πέρυσι το καλοκαίρι και είδα μικρή διαφορά και το δούλεψα αρκετά. Θεωρώ αξίζει τα λεφτά του. Δυστυχώς δεν έχω άποψη για το ζεστό γιατί έχουμε λέβητα με αέριο

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tripokaridos/Head-fi
    3
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Το καλύτερο είναι το σέρβις της Inventor , μου ήρθε με σπασμένα κλιψάκια και στροβιλιστη αέρα . Άμεσα ήρθαν τα άλλαξαν με καινούργια.
    Σε θέμα απόδοσης μπορώ να πω είναι αρκετά δυνατό σε ψύξη.
    Η εφαρμογή πολύ εύκολη και δουλεύει άψογα.
    Το μόνο πρόβλημα μου είναι ο θόρυβος είναι πιστεύω οριακά ενοχλητικός στην μεγάλη σκάλα , πάντα σε σχέση με ίδιας απόδοσης Samsung που έχω.
    Γενικά ευχαριστημένος τώρα για αξιοπιστία ο χρόνος θα δείξει.

    Ενημέρωση, το δούλεψα και για θέρμανση , εκεί έχει πρόβλημα ξεκάθαρα ότι και να λένε , το συγκεκριμένο κλείνει ανά τακτά διαστήματα και μεγάλο χρόνο λογο θερμοστάτη που λέει και ένας κύριος στην αξιολόγηση του. Έχω αλλά 4 ac και κανένα δεν το κάνει αυτό από τα οποία το ένα είναι 24αρι άλλης μάρκας . Καταλαβαίνω να κάνει defrost σε πάγους και σε θερμοκρασίες χαμηλές αλλά όχι και στους 5-10 βαθμούς .

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VASILIS_ATHANASOPOULOS4053
    5
    14 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Το έχω ένα χρόνο και τώρα με τα χιόνια κάτω από 25 βαθμούς το σπίτι δεν πέφτει η θερμοκρασία σε 52 τετραγωνικά σπίτι και το κλιματιστικό είναι στην ρύθμιση 22 βαθμούς και το σπίτι το ανεβάζει μέχρι 25 απλά το καλύτερο

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • chris_pol4661
    1
    15 στους 49 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Δεν αξίζει τα λεφτά του έχω πάρει 24000 btu και με θερμοκρασία εξωτερική 04 βαθμούς και εσωτερική θερμοκρασία δωματίου 09 βαθμούς παλεύει να περάσει τους 20 βαθμούς στην θέρμανση απαράδεκτο απλά σε ένα χώρο 30 τ.μ ογκώδης εξωτερική μονάδα τώρα στην ψύξη για να είμαι αντικειμενικος είναι κάπως καλύτερο στην απόδοση 1200 ευρώ δεν το λες και φτηνό τόσο μου είχε κοστίσει . Μακάρι να μπορούσα να πάρω το χρήματα μου πίσω.

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • theoturbo
    4
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    Καλησπέρα, αγόρασα το 18αρι για σαλόνι με ενιαίο χώρο κουζίνα , αθόρυβο σχετικά καλή απόδοση στην ψύξη και μέτρια για θέρμανση. Επίσης παρατήρησα στην θέρμανση δεν υπάρχει νεροχύτης για την εξωτερική μονάδα και στάζει όλο το στοιχείο νερά...

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Paraskevaskar
    5
    40 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πήρα αυτό με τα 9000 BTU , όλα τέλεια! Το μοναδικό πράγμα που με προβλημάτισε είναι ότι έχει αυτό το πραγματάκι για τον σωλήνα αποστράγγισης για την εξωτερική μονάδα αλλά δεν έχει θέση κάπου στη βάση της μονάδας για να το βάλεις....ίσως είναι περιττό δεν ξέρω. Επιπρόσθετα το 9000 BTU δεν περιλαμβάνει τα φίλτρα ενεργού άνθρακα.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10/12/21: (Στο ερώτημά μου έστειλα μνμ στην INVENTOR και μου είπαν ότι η βάση για τα νερά είναι EXTRA και μπορείς να το πάρεις δωρεάν μόνο αν τους το ζητήσεις....περίεργο αλλά οκ μου το έστειλαν ανέβασα σχετική φωτογραφία)

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petso
    3
    12 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 24000 BTU

    Αγόραρα πρόσφατα την συγκεριμένη σειρά της Invertor στα 24.000 BTU . Ξεκάθαρα είναι υπερεκτιμημένο για τα λεφτά του . Η εξωτερική μοναδα είναι αρκετά ογκώδης και με μεγάλο βάρος και κάνει πολύ θόρυβο σε σχέση με άλλα της κατηορίας του . Η εσωτερική μονάδα επίσης το ίδιο . Στην εργασία μου έχουμε την σειρά supreme της invertor που τελικά την θεωρώ ανώτερη σε απόδοση και σε επίπεδα θορύβου με λιγότερα χρήματα. Γενικά κάνει την δουλειά του . λειτουργία ιονισμού επίσης εξαιρετική και σύνδεση με Wifi άψογη . Το μόνο καλό είναι οτι έχει καλούς αισθητήρες και κάνει καλή κατανομή στον χώρο . Αλλα σίγουρα να προτιμήσετε την σειρά supreme . Δεν αξίζει τα 1200€ . καλό σε γενικές γραμμές αλλά σίγουρα δεν αξίζει τα χρήματα του .

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasilis_athanasopoulos
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Απίστευτο μηχάνημα και απολύτως αθόρυβο θα βγάλει και φίλτρα αρχές Σεπτέμβρη ενεργού άνθρακα και hepa για το comfort η inventor

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αθόρυβο
    Ποιοτικοτατο
    αποδίδει
    Έχει πολλές λειτουργίες

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξιζει τα χρηματα του πολυ καλο ..

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    αψογο σε ολα και εντελως αθορηβο

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Απόδοση στην ψύξη
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος

Ερωτήσεις

42 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
thansof28

Να ρωτήσω... Λειτουργια μόνο ανεμιστήρα (fan mode) εχει;; Έβαλα ένα 9αρι αλλά αν δεν θέλω κάποια στιγμή πχ ψύξη ή θέρμανση και θέλω μόνο ανεμιστήρα δεν βρήκα κάπου αυτή την επιλογή... Πάρα μόνο το smart, που αυτό όμως επιλέγει αυτόματα αν θα το γυρίσει σε ψύξη θερμανση ή ανεμιστήρα... Σωστά;

giorgos_t31

Άνοιξε το καπάκι απ' το τηλεχειριστήριο και πάτησε το fan mode.

spirosstamat

Το αγόρασα 9000btu για το υπνοδωμάτιο το Πάσχα οπότε στην ζεστή λειτούργησε μετρημένες φορές. Τώρα στο κρύο που άρχισα να το χρησιμοποιώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , το βάζω στους 24-25 βαθμούς (για μην γίνει κ ψυγείο το δωμάτιο σε πιο χαμηλή θερμοκρασία) και το βάζω στην χαμηλή ταχύτητα και το δοκίμασα και στην μεσαία ταχύτητα το ερκοντισιον δουλεύει για 4,5 λεπτά κ μετά σταματάει για για 14-15 λεπτά και άλλες φορές για 20 ολόκληρα λεπτά και μετά πάλι ξεκινάει δουλεύει πάλι μόνο 4 λεπτά κ σβήνει για πάλι 15 λεπτά είναι λογικό αυτό ; Δλδ πρέπει να το βάλω στους 19 βαθμούς να βγάζει τέρμα κρύο αέρα για να αργήσει να πιάσει θερμοκρασία ο αισθητήρας κ να λειτουργήσει περισσότερη ώρα συνεχόμενα χωρίς να κόψει; Δεν έχω το ίδιο πρόβλημα με κανένα άλλο ερκοντισιον της ίδιας εταιρίας σε υπνοδωμάτια διαφορετικά μοντέλα πάλι 9000btu. Είναι θέμα αισθητήρα ; Στα πρώτα δύο τηλέφωνα που έκανα στο σέρβις της εταιρίας το βρήκαν λογικό να δουλεύει μόνο 14 λεπτά μετρημένα σε διάστημα 1 ολόκληρης ώρα το ερκοντισιον στο δωμάτιο γιατί έτσι μου είπαν πετυχαίνει την εξοικονόμηση ρεύματος. Αλλά εμένα δεν με δροσίζει έτσι εγώ ζεσταίνομαι όταν σβήνει τόση ώρα κ ούτε προλαβαίνει να κάνει την διαφορά στην αίσθηση να μείνει δλδ δροσερό το δωμάτιο μέχρι να ξανά πάρει μπροστά μετά από ένα τέταρτο

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες