Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60A HDR (2021)
Τηλεοράσεις

Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60A HDR (2021) Κωδικός: 27735182

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 60 Hz
  • QLED Panel
  • Τύπος HDR: HDR10, HDR10+, HLG
  • 3x HDMI/2x USB
  • Λογισμικό: Tizen
  • Ενεργειακή Κλάση G
Δες όλη την περιγραφή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 499,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 499,00 €

  2. 599,00 €

Περιγραφή

Η σειρά Q60A της Samsung είναι μια σειρά τηλεοράσεων QLED και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας με προηγμένες λειτουργίες. Αυτή η σειρά προσφέρει υψηλή ανάλυση εικόνας 4K, τεχνολογία Quantum Dot για πιο ζωντανά χρώματα και αντίθεση, και υποστηρίζει το HDR για πιο φωτεινές και σκοτεινές σκηνές.

Επιπλέον, η σειρά Q60A διαθέτει τεχνολογία ήχου Object Tracking Sound (OTS), η οποία βελτιώνει την απόδοση ήχου με αυξημένη χωρική ακρίβεια και δυνατότητα ενσωμάτωσης στοιχείων ήχου στον χώρο σας.

H σειρά Q60A είναι μια smart TV και προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές όπως Netflix, Amazon Prime Video και Disney+, καθώς και δυνατότητα ελέγχου της τηλεόρασης μέσω φωνητικών εντολών.

Τέλος, η σειρά Q60A διαθέτει πολλαπλές θύρες HDMI και USB για σύνδεση με άλλες συσκευές, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή συσκευές αποθήκευσης.

Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις με Quantum Dot

100% Όγκος Χρώματος με το Quantum Dot

Η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει την καλύτερη εικόνα μας. Με όγκο χρώματος 100%, το Quantum Dot μετατρέπει το φως σε εκπληκτικό χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας.

Ευρύ φάσμα αντίθεσης, κινηματογραφικών προδιαγραφών!

Quantum HDR

Το Quantum HDR αναδεικνύει τη λεπτομέρεια και την αντίθεση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακή εμπειρία θέασης. Το Dynamic Tone Mapping του HDR10+ δημιουργεί βαθύ μαύρο, ζωντανές εικόνες και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν.

Ένας έξυπνος και γρήγορος επεξεργαστής

Quantum Processor Lite 4K

Ο Επεξεργαστής Quantum Lite 4K αναβαθμίζει έξυπνα την εικόνα και τον ήχο για να έχετε μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Κομψός και λεπτός σχεδιασμός

AirSlim

Η Crystal UHD διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ που επιτρέπει στην τηλεόρασή σας αβίαστα να γίνει ένα με τον εσωτερικό σας χώρο για μια μινιμαλιστική εμφάνιση.

Ήχος που κινείται με τη δράση

Object Tracking Sound (OTS)

Με ενσωματωμένα ηχεία μπορείτε να βιώσετε ζωντανά ρεαλιστικό ήχο 3D που σας τοποθετεί στη μέση της δράσης.

Ήχος προσαρμοσμένος στο περιεχόμενό σας

Adaptive Sound

Το Adaptive sound διαθέτει τεχνολογία Audio Scenic Intelligence που ρυθμίζει τον ήχο με βάση το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο.

Ομαλή κίνηση για καθαρή εικόνα

Motion Xcelerator

Η QLED αναλύει και ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα με την πηγή περιεχομένου προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνα.

Απλώς αγγίξτε για σύνδεση

Tap View

Ο κατοπτρισμός ταινιών ή μουσικής από το κινητό σας στην τηλεόραση είναι τόσο απλός όσο ένα άγγιγμα. Όταν φέρνετε σε επαφή το smartphone με την TV σας, η TV προβαίνει σε κατοπτρισμό αυτόματα. Έτσι, είναι γρήγορο και εύκολο να μεταβείτε στην TV και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

* Το Tap View είναι διαθέσιμο σε κινητές συσκευές Samsung που λειτουργούν με Android 8.1 και άνω.


Ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές σας

Auto Low Latency Mode

Μπείτε στη δράση του παιχνιδιού γρήγηρα, με τη τεχνολογία Auto Low Latebcy Mode (ALLM), η οποία ρυθμίζει την οθόνη σας για έχετε καλύτερο έλεγχο χωρίς input lag. Απολαύστε μια εντυπωσιακή εμπειρία gaming χωρίς σπιασίματα και θόλωμα στην εικόνα.

Ελέγξτε τις παλιές και νέες συσκευές σας

SmartThings

Αφήστε την τηλεόρασή σας να εντοπίσει αυτόματα, να συνδεθεί άμεσα και να απεικονίσει όλες τις συσκευές γύρω σπό αυτήν, στην οθόνη της. Το SmartThings δεν υποστηρίζει μόνο συσκευές κινητής / cam / IoT / Smart αλλά περιλαμβάνει και συσκευές παλαιού τύπου. Μόλις συνδεθούν οι συσκευές, ο έλεγχος τους είναι τόσο εύκολος όσο η χρήση του One Remote.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Εικόνα

Διαγώνιος
43 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
QLED
HDR Type
HDR10, HDR10+, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Digital Plus

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Tizen
Smart Assistant
Alexa, Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
3
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Ναι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2021
Βάρος
8,5 kg
VESA Mount
200 x 200 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
965,5 mm
Ύψος
559,8 mm
Πάχος
25,7 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
965,4 mm
Ύψος
599,3 mm
Πάχος
205,3 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+22Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

GeorgeB1
4
39 στους 48 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η αξιολόγηση αφορά την 65” QE65Q60AA η οποία αγοράστηκε στα 575€ τελική ως δώρο στους γονείς μου (μέσω προσφοράς γνωστής αλυσίδας σε συνδυασμό ενέργειας επιστροφής από ελληνική τράπεζα) με σκοπό την αναβάθμιση από CRT SABA 20ετίας+. Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που την έχω στα χέρια μου και γράφω την συγκεκριμένη αξιολόγηση.

Να αναφέρω ότι η τηλεόραση χρησιμοποιείται κυρίως για την προβολή δορυφορικών καναλιών αλλά και για συνδρομητικά κανάλια IPTV (και δευτερευόντως για τα κανάλια της DIGEA). Εφαρμογές τύπου Netflix, Cosmote TV δεν χρησιμοποιούμε.

Ποιότητα κατασκευής: Όπως έχουν αναφέρει και πολλοί άλλοι παραπάνω είναι πολύ κακή και η TV χρειάζεται ιδιαίτερης προσοχής στην μεταφορά αλλά και στον καθαρισμό. Μάλιστα σ’ εμένα η τηλεόραση ήρθε με μια γραμμή από καμένα pixels κοντά στο πλαίσιο (δείτε σχετική φωτογραφία) που νομίζω ότι προέκυψε κατά την μεταφορά της ωστόσο είναι κάτι που παρατηρείς μόνο αν κάτσεις στα 30cm κοντά στην τηλεόραση άρα δεν με ενοχλεί και δεν φαίνεται να καίγονται τα pixels παραδίπλα μετά από ένα 5μηνο χρήσης που την έχω.

Εικόνα: Πραγματικά είναι υπέροχη και σε χρώματα και σε αντίθεση! Μάλιστα υπάρχει μια τεχνολογία της Samsung (που μπορείς να την απενεργοποιήσεις αν σε ενοχλεί) που ονομάζεται Motion Xcelerator και βελτιώνει την κίνηση και την ομαλότητα των καρέ, δίνοντας περισσότερο ρεαλισμό στην εικόνα. Ως προς τα μαύρα δεν είναι OLED και όπως φαίνεται σε μια φωτογραφία, ειδικά στις άνω γωνίες, φαίνεται το backlight bleeding που ωστόσο δεν ενοχλούν παρά μόνο όταν υπάρχουν οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω λόγω διαφοράς ανάλυσης και aspect ratio (μόνο το βράδυ φυσικά, την ημέρα δεν το καταλαβαίνεις). Επιπλέον, αν η τηλεόραση σας βλέπει κάποιο παράθυρο, θα χρειαστείτε κουρτίνες (δείτε σχετική φωτογραφία). Οι γωνίες θέασης θεωρώ ότι είναι καλές ωστόσο δεν θα καθόμουνα παραπάνω από 50 μοίρες από το κέντρο καθώς πρόκειται για VA panel. Δεν υποστηρίζει hdmi 2.1, VRR και δεν είναι 120hz κατά αυτόν τον τρόπο δεν την προτείνω για hardcore gamers. Δεν υποστηρίζει επίσης το Dolby Vision. Τέλος, το HDR10+ υποστηρίζεται κανονικά.

Ήχος: Είναι νορμάλ για τηλεόραση της κατηγορίας της. Βέβαια αν είστε απαιτητικοί πρέπει να πάρετε soundbar. Προσωπικά συνδέω την τηλεόραση μέσω Bluetooth με το Hi-Fi που έχω όταν έχω κόσμο στο σπίτι. Πολλές φορές τα Bluetooth έχουν latency (καθυστέρηση-lag) στην συνδεσιμότητα και έτσι υπάρχει πρόβλημα αποσυγχρονισμού εικόνας-ήχου, πρόβλημα που δεν φαίνεται να έχει η συγκεκριμένη τηλεόραση (την έχω δοκιμάσει, όπως είπα, με bluetooth σύνδεση σε Hi-Fi αλλά και με ακουστικά και φορητό ηχείο χωρίς να είναι αισθητή η συγκεκριμένη καθυστέρηση). Στα αρνητικά είναι ότι δεν έχει υποδοχή 3.5mm και δεν υποστηρίζεται ο ήχος DTS και DTS:X.

Συνδεσιμότητα: Την έχω συνδέσει με ό,τι μπορέσετε να φανταστείτε και δεν έχει απογοητεύσει. Έχω δοκιμάσει φορητούς HDD, SSD, USB sticks αλλά και ένα ασύρματο τηλεκοντρόλ/πληκτρολόγιο usb (δείτε σχετική φωτογραφία) που αγόρασα για να διευκολύνω την πλοήγηση (tip για όσους σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν ασύρματο πληκτρολόγιο: τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ μεταφράζονται στα Function Keys και το ESC του πληκτρολογίου ενώ αν πατήσουμε ctrl+alt+del γίνεται επανεκκίνηση της TV ωστόσο δεν έχω βρει ακόμη πως μπορώ να την απεν/ενεργοποιήσω από το keyboard ενώ τα media keys Play, Pause, Volume Up/Down σε μένα τουλάχιστον δεν λειτουργούν ωστόσο υπάρχει η σχετική δυνατότητα με χρήση των Function keys. Επίσης δεν έχω καταφέρει να αλλάξω την γλώσσα του ασύρματου πληκτρολογίου στα ελληνικά από τα αγγλικά).

Εφαρμογές: Δυστυχώς δεν είναι android tv άρα ξεχάστε το KODI ωστόσο το λογισμικό της (Tizen) έχει ένα πλήθος από εφαρμογές, για να αναφέρω μερικές - Βίντεο: Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Apple TV, Rakuten TV, ERTFlix, Cosmote TV. Ήχος: Spotify, Deezer, Apple Music, TIDAL. Ραδιόφωνο: Mytuner radio (έχει και πολλούς ελληνικούς σταθμούς). Από τηλεπικοινωνία βρήκα μόνο το Google Duo. Για IPTV έχει πολλές εφαρμογές με πιο γνωστή την OttPlayer που δουλεύει μια χαρά όπου φτιάχνεις τα κανάλια από το desktop-pc σου χωρίς να απαιτείται παραπάνω ενέργειες στην TV (πέραν της σύνδεσης στο account σου φυσικά).

Οικειότητα προς τον χρήστη: Δεν μου φαίνεται να είναι οικεία στον μέσο χρήστη. Το τηλεκοντρόλ αν και είναι μοντέρνο φορτίζει με τον ήλιο αλλά και με καλώδιο type-c, έχει πολύ λίγα κουμπιά και κάποια από αυτά είναι εντελώς άχρηστα (πχ τι να τα κάνω τα κουμπιά για Netflix, prime video και Rakuten). Βάλανε τους αριθμούς και τα 4 χρωματιστά κουμπιά σε μόλις ένα κουμπί στο κοντρόλ δυσκολεύοντας απίστευτα την πλοήγηση! Επιπλέον, η εναλλαγή από κανάλια δορυφόρου και κεραίας είναι σχετικά δύσκολη, θα πρέπει να πατήσετε κρατημένο το κουμπί του οδηγού (CH) και μετά να κάνετε την εναλλαγή πάνω δεξιά στο menu (αντί δηλαδή να το βάλουν σε ένα κουμπί στο κοντρόλ το έχουν κάνει ολόκληρη επιστήμη). Το sort των καναλιών είναι αρκετά χρονοβόρο ειδικά όταν έχεις να κάνεις με 1000+ δορυφορικά κανάλια (σε αναγκάζουν επίσης να φτιάξεις λίστα αγαπημένα γιατί στις αρχικές λίστες δεν μπορείς να κάνεις sort). Η τηλεόραση σε περιορίζει στις γλώσσες της αλλά και στις γλώσσες που πληκτρολογείς (ευτυχώς έχει αγγλικά και ελληνικά αλλά προσωπικά θα ήθελα να έχει επιπλέον γλώσσες πχ τα Ρωσικά, τα οποία τα διαθέτει βέβαια στο YouTube).

Λειτουργικότητα: Δεν την έχω βρει να κολλάει πουθενά και δεν αργεί να ανοίξει. Υπόψιν σας ότι για να στριμάρετε 4Κ θέλετε 50ρα γραμμή (και να εύχεστε να πιάνετε τουλάχιστον 25mbps).
Σχέση ποιότητας-τιμής: Για αυτά που προσφέρει και το μέγεθός της όπως και τα 575€ που έδωσα, θεωρώ ότι τα αξίζει. Βέβαια θα δούμε και πόσο θα αντέξει στο χρόνο.

  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Γωνία θέασης
  • Μενού
  • Ποιότητα κατασκευής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

tasos_kouts
2
75 στους 77 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ετσι ηρθε η τηλεοραση. Η εταιρια λεει οτι λεγεται φαινομενο clouding και ειναι "φυσιολογικο" στις led τηλεορασεις και δεν το αναγνωρίζουν ως βλαβη. (κατα τη γνωμη τους λεω εγω καθως δεν το εχω ξαναδει σε καμια τηλεοραση μεχρι τωρα και συνήθως αποδεχονταν τα ελαττωματικα προιοντα σε αλλες μαρκες τουλαχιστον και τα αντικαθιστουσαν..). Οποτε δεν κανουν αντικατάσταση...
Απαράδεκτο απλα.
Παιρνεις γνωστη μαρκα για εγγύηση ποιοτητας, καλυτερη υποστηριξη κλπ και σου συμβαίνει αυτο.
Αισχος! Ολα τα καλα της τηλεορασης τα επισκιάζει αυτο.
Επισης εσεις στη Samsung αν το θεωρείτε φυσιολογικο το "clouding" να ενημερωνετε τον πελάτη πριν αγορασει τα προιοντα σας οτι εχει μεγαλη πιθανοτητα να του συμβει αυτο και δεν θα τον καλυψετε.
Σιγουρα δεν ξαναγοραζω οτιδήποτε Samsung μετα απο αυτη την εμπειρία.

  • Μενού
  • Εικόνα
  • Ήχος
  • Γωνία θέασης
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos2407
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Χαλάσε το panel της 50" qled 2 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης και είναι για πέταμα η τηλεόραση. Αναξιόπιστη εταιρία. Ποτέ ξανά samsung

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stelios_karagatslis9025
    2
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    μετά από περίπου ενάμιση χρόνο ξεκίνησαν να καίγονται τα led και παιδευομουνα περίπου ένα μήνα να βγάλω άκρη με την επισκευή κτλ, εν ολίγοις πήρα καινούργια, ενώ φαίνεται πως εχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι μια value for money τηλεόραση είναι φοβερά μέτρια και δεν αξίζει, είναι τηλεόραση του διακοσαευρου

    • Μενού
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna_12345
    1
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Φεβρουάριο του ‘22 αγοράσαμε το συγκεκριμένο μοντέλο σαμσουνγκ και σε ενάμιση χρόνο έγινε τετράδιο από τις πολλές γραμμές που εμφάνισε. Ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση και την δώσαμε για αλλαγή πανελ. Αλλά κανείς δεν μας διαβεβαιώνει οτι και μετά την αλλαγή δεν θα εμφανίσει την ίδια βλάβη. Πεταμένα λεφτά!!

    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Εικόνα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolaosptrds
    1
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Καταθέτω και εγώ την άκρως αρνητική εμπειρία μου με το συγκεκριμενο μοντελο. Αγοραστηκε Αυγουστο 21, καηκε η οθονη στα καλά καθούμενα Νοεμβριο 23, τρεις μηνες μετα τη λήξη της εγγυησης. Ενημέρωσα το τεχνικό τμήμα και ζήτησα κάλυψη έστω και μέρους των εξοδων. Είπαν θα ρωτήσουν τον προϊστάμενο και θα με ενημερωσουν. Περασαν δεκα μερες, καμία ενημερωση, ξανακαλεσα εγω . Ισχυρίστηκαν ψευδώς οτι καλεσαν επανειλημμενα και δε με βρηκαν, για να με ενημερωσουν οτι δεν μπορούν να καλύψουν κανενα μερος του κόστους. Φυσικά μετά από αυτό δεν πρόκειται να αγορασω τιποτα ξανά απο αυτούς και το ιδιο συμβουλεύω και εσας.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hatzigiannidis.s
    1
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    ΜΑΚΡΥΑ .............. Την αγόρασα Φεβρουάριο του 2021 , στα 2,5 χρόνια μου έκαψε το panel , κόστος ανταλακτικού 402 e + εργασία , δεν ξαναγοράζω ούτε καρφίτσα samsung , μιας και ακριβός εκτυπωτής της ίδιας εταιρείας μου έκαψε την λάμπα σάρωσης.
    Τελείωσε η εγγύηση και μετά η βλάβη , απογοητευμένος πλήρως !

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alextourtou1
    1
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Στα δυόμιση χρόνια χάλασε το πάνελ .
    Η Samsung ζήτησε 500€ , όποτε στα δυόμιση χρόνια πάει για πέταγμα

    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KOUSARIDIS_KONSTANTINOS
    1
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Αγόρασα την 50άρα τον Μάρτιο του 2021. Στους δύο μήνες όμως εμφάνισε μια φαρδιά οριζόντια άσπρη γραμμή στη μέση, η οποία φαινόταν συνεχώς σε σκοτεινό δωμάτιο ή όταν η εικόνα είχε σκούρα χρώματα. Φυσικά την έστειλα στο σέρβις και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι δεν έβλεπαν τίποτα τέτοιο. Προφανώς εγώ είχα οράματα... Ωστόσο όταν την πήρα πίσω, το πρόβλημα είχε εξαφανιστεί. Δεν έμαθα ποτέ αν το διόρθωσαν και πουλούσαν τρελίτσα ή αν διορθώθηκε μαγικά από μόνο του... Τον Ιούλιο του 2023, δηλαδή 4 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης, άρχισε τις επανεκκινήσεις που αναφέρονται κι από άλλους χρήστες. Οι τεχνικοί μου είπαν ότι είναι βλάβη του πάνελ και δε συμφέρει να την επισκευάσω. Με λίγα λόγια, 600€ πήγαν στον βρόντο γιατί η συγκεκριμένη συσκευή είναι για τα σκουπίδια.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Blueblu
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Την έχω εδώ και 7 μήνες . Δεν έχει το φαινόμενο clouding που είδα σε άλλες αξιολογήσεις , αφού τσεκαρα ξανά μήπως έχω άλλο μοντέλο : qe55q60aa.
    Έχω την 55" ,είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από εικόνα ,όσο και από ήχο ,για τη χρήση που κάνω ,δηλαδή να βλέπω τηλεόραση και ταινίες . Και από το YouTube όταν βάζω μουσική μια χαρά είναι .
    Δεν παίζω παιχνίδια,δεν έχω άποψη ,ούτε έχω συνδέσει πάνω της άλλες συσκευές πέρα από το κινητό μου ασύρματα. Πολύ εύχρηστο μενού ,γενικά δεν είχα κανένα θέμα ως τώρα .

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vas_Tsir
    1
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Όπως αναφέρουν και οι προηγούμενοι χρήστες μου εμφάνισε και εμένα το πρόβλημα "clouding" (γίνεται αντιληπτό μόνο το βράδυ σε σκοτεινό δωμάτιο, σε σκηνή με μαύρη εικόνα). Δυστυχώς διάβασα τις κριτικές μετά την αγορά της...Σε συνέχεια της αξιολόγησης και αφού ενημερώθηκε το τεχνικό τμήμα της Samsung και παραδέχτηκαν την κατάσταση ύστερα από έλεγχο, η απάντηση τους ήταν ότι "είναι μέσα στις προδιαγραφές" !!! Μου φάνηκε απίστευτο που μου το έλεγαν σε σημείο να νομίζω ότι μου κάνουν πλάκα. Τους λέω ότι ύστερα από ένα χρόνο που όλα ήταν καλά, ξάφνου βγαίνουν αυτά τα σύννεφα και είναι μες τις προδιαγραφές??? Ναι συνεχίζουν να μου λένε!!! Είναι η δεύτερη τηλεόραση που έχω αγοράσει Samsung και η τελευταία...

    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εικόνα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • neraida2009
    2
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απαράδεκτος ήχος καλή εικόνα εύκολο μενού τα μαύρα δεν είναι μαύρα δυστυχώς.... Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν καταργηθεί οι 40 ίντσες από τη samsung από την LG από τη sony για κρεβατοκάμαρα είναι ιδανική επιλογή πήρα 43 ιντσών και δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη για την κρεβατοκάμαρα...

    • Μενού
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • usr_vp
    1
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Αυτό το μοντέλο θα έπρεπε να θεωρείται κ από την εταιρεία την ίδια ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ! Το clouding ΔΕΝ είναι φυσικό κ αναμενόμενο στις led tv όπως ισχυρίζονται..Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε ταινίες και παιχνίδια (καθότι λάτρεις του horror θέλαμε ωραίο μαύρο) και δεν μπορέσαμε να κάνουμε και τίποτα για αυτό... Μεγάλη ήττα...

    • Εικόνα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Fotios_Zoumas
    1
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κρασαρει συνέχεια το σύστημα του ίντερνετ και έχω κανει εργοστασιακή επανεγκατάσταση. Ο ήχος χάλια και περίμενα καλύτερη εικόνα. Ειναι η δεύτερη samsung που αγοράζω και δεν θα κάνω το ίδιο λάθος πάλι. Η οθόνη πολυ ευαίσθητη.

    • Μενού
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Geo_Nta
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 75 "

    εγω πηρα την 75αρα για σαλονι κ ειμαι πολυ ευχαριστημένος. δ βλεπω τπτ λαθος σε πλαινη θεαση που αναφερουν κάποιοι. τωρα θα συνδεσω κ τα logitech z 906 5.1 κ πιστεύω θα την παω σε αλλο level...

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Δεν είχα κανένα πρόβλημα μια χαρά εικόνα καί ωραίες λειτουργίες. Το τηλεκοντρόλ φορτίζει η με φορτιστή κινητού (type C) ή θα πρέπει να το αφήνετε ανάποδα για να φορτίζεται με το φως. Όταν την πρωτοανοιξα δεν έπαιζε το τηλεκοντρόλ και χαλαστηκα αλλά μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνεις μια λειτουργία προγραμματισμού. Κατά τα άλλα μια χαρά.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hurin
    2
    5 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε για ηλικιωμένο ζευγάρι που παρακολουθεί ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές και ελληνικές σειρές.
    Απογοητευτικός ο ήχος της στα HD κανάλια της Digea, ανυπόφορος στα μη HD (Kontra, Extra κ.λ.π.). Όπου υπάρχει ομιλία δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις. Επίσης μικροφωνίζει.
    Οι επιλογές ήχου δεν κάνουν καμία διαφορά, όσο και να προσπάθησα μέσω του ισοσταθμιστή.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bill_kanel
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι αρκετά καλή τηλεόραση με καλή ποιότητα εικονας! ίσως λιγο καλυτερο ήχο θα περίμενα και καλύτερο μενού!

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_Likoudis
    1
    35 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 75 "

    Οτι πιο άθλιο σε qled 4k κυκλοφορεί. Η εταιρία έχει παραπλανητική διαφήμιση για το προϊόν, την στιγμή που λέει ότι βγάζει το απόλυτο μαύρο. Απόλυτο μαύρο, την στιγμή που όταν ειναι βράδυ στις άκρες φαίνονται τα φώτα από τα side led. Απολυτο μαύρο, την στιγμή που όταν είναι βράδυ βλέπεις ένα σύννεφο στην μέση της οθόνης. Για την εταιρία είναι αποδεκτό αυτό , και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις τπτ αν περάσουν οι 14 μέρες και δεν το δεις εγκαίρως. Ούτε διεύθυνση εμπορίου, ούτε οι τεχνικοί που βγάζουν τις φωτογραφίες και σου λένε ότι έχουν συνεχεια τετοια θέματα τελευταία, ούτε κάτι άλλο μπορεί να γίνει. Η προηγούμενη qled 4k του 2019 απλά της ρίχνει στα αυτιά. Κρίμα για μια τέτοια εταιρία να καταντάει να φτάνει ποιοτικά στον πάτο.

    update 25-11-2022.

    Το φαινόμενο clouding πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλο το πάνελ της τηλεόρασης και τα side led πλέον φαίνονται και αυτα σε όλο το frame γύρω γύρω. Πλέον το πήρα απόφαση ότι η εταιρία είναι πιο κάτω και από κινέζικα.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Akena
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    ωραία τηλεόραση. έχει συνδεθεί με το ίντερνετ και το Google nest. Δουλεύει μέσω της Google και φωνή. κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΘΕΣΣ'ΑΛΟ  ΝΙΚΗ ?
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Αρκετα καλη TV . Λιγο δυσκολεύτηκα να μαθω το τηλεχειριστήριο και το μενου ομος τελικα συνηθίζω....

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SPIROS_NTZAN
    4
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα τον 8/2022 το μοντέλο 43''. Για τα 440 ευρώ που έδωσα αξίζει τα λεφτά του απο ποιότητα εικόνας. Στον ήχο υστερεί, πράγμα λογικό για τέτοιου είδους λεπτές τηλεοράσεις. Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι, σε αντίθεση με τη παλιότερη Samsung που είχα, δεν παίζει ολα τα βίντεο απο κάμερα που έχω σε σκληρό, όπως και ότι αργεί σχετικά να ανοίξει τους φακέλους με βίντεο και φωτος στο σκληρό.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Θοδωρής Αλεξίου
    4
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θετικά:
    -Εξαιρετική εικόνα
    -Καλό motion handling
    -Γρήγορο μενού

    Αρνητικά:
    -Πολύ κακος ήχος που σημαίνει ότι extra ηχείο είναι απαραίτητο.
    -Δεν αποδίδει 100% βαθύ μαυρο όπως θα περίμενε κανείς απο ενα VA πάνελ. Το contrast της ειναι περιπου 3000/1 δηλαδή οριακά αποδεκτό.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • filaretos
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από ένα μήνα μαζί της έχω να πω ότι στην αρχή δυσκολεύτηκα να την συνηθίσω κυρίως για το μενού και το τηλεκοντρόλ της. Από εικόνα είναι φοβερή. Δεν έκανα επιπλέον ρυθμίσεις, το μόνο που άλλαξα είναι το χρώμα στη ρύθμιση ψυχρό. Ο ήχος είναι αδύναμος σχετικά την συνέδεσα με στερεοφωνικό και είναι οκ. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι για χρήση ως τν και εφαρμογές είναι αξιόλογη πρόταση. Επιπλέον ανήκει στην f κατηγορία όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας σε αντίθεση με άλλες που είναι πιο ενεργοβόρες. Για την 55" που πήρα εγώ στα 529 € νομίζω ότι είναι value for money. Μένει να αντέξει στο χρόνο γιατί βλέπω πολλές κριτικές που τους έτυχαν ελαττωματικές τηλεοράσεις.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tomgryp7
    1
    21 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Ελαττωματικο προιον..κ τραγικη η υποστηριξη της εταιριας..σε 16 μηνες εχει ανοιχτει τρεις φορες…για αλλαγη πανελ κ καρτας ηχου..μακρια

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xark1
    1
    32 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 85 "

    Οι έξιολόγηση αφορά την QE85Q60A HDR 85" Μετά από επικοινωνία που είχα με την Samsung για παράπονα λευκό κηλίδων πάνω στην οθόνη μου στείλανε ένα στικάκι να τους τραβήξω κάποιες φωτογραφίες όπως βλέπετε παραπάνω και η απόφασή τους ήτανε ότι είναι φυσιολογικό και στης πιο φθηνές τηλεόρασης τέτοιες λευκές κηλίδες δεν είχα δει Το θεωρώ απαράδεκτο

    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rising_Knight
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 75 "

    Μετά από πάρα πολύ ψάξιμο αγόρασα τον Ιανουάριο τις 75 ίντσες... Εγώ που δεν είμαι και πολύ ψείρας είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Τέλεια εικόνα, μια χαρά ήχος αν και έχω βάλει home Cinema, γενικά άλλη εμπειρία θέασης... Μετά όλες οι άλλες τηλεοράσεις θα σας φαίνονται μικρές... άσε που δίνω εντολές στην Bixby που είναι σαν την Alexa και κάνει ότι θέλω!! Ευχαριστιέμαι να βλέπω τηλεόραση!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AshleyPeek
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Εύκολη ρύθμιση και καθαρή εικόνα. Η ποιότητα ήχου είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από μια λεπτή τηλεόραση, ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται με ηχητική μπάρα, η εμπειρία είναι εξαιρετική.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

160 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
sotiriswr

Το τηλεκοντρόλ του συνδιάζει και ποντίκι ταυτόχρονα?

g3thanasis

Έχει 2 θύρες HDMI….Γιατί να μη συνδέεται

ste83gr

Ξέρει κανείς αν κάνει Mirroring με iPhone; Χρειάζεται κάποια έξτρα εφαρμογή ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (7)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60A HDR (2021)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60A HDR (2021)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60C HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60C HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60B HDR (2022)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60B HDR (2022)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60DAUXXH HDR (2024)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED QE43Q60DAUXXH HDR (2024)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K Crystal UHD LED UE43CU7172UXXH HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K Crystal UHD LED UE43CU7172UXXH HDR (2023)
από 499,00 €από 369,00 €από 469,89 €από 459,00 €από 307,79 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος43 "43 "43 "43 "43 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες