3D Πάνελ Τοίχου

Αυτοκόλλητο 3D Πάνελ Τοίχου Κίτρινο 77x68εκ.Κωδικός: 27908877

Τρισδιάστατο αυτοκόλλητο πάνελ τοίχου σε κίτρινο χρώμα με ανάγλυφα σχέδια από τούβλα. Δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια κόβοντας τα αυτοκόλλητα και συνδυάζοντάς τα όπως θέλετε. Ιδανικά και για παιδικά δωμάτια, καθώς η ταπετσαρία είναι μαλακή και αποτρέπει τα παιδιά και τα μωρά σας από χτυπήματα. Ακόμα, λόγω του υλικού του, καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα με ένα...
Δες όλη την περιγραφή

3,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,90 €

Περιγραφή

Τρισδιάστατο αυτοκόλλητο πάνελ τοίχου σε κίτρινο χρώμα με ανάγλυφα σχέδια από τούβλα. Δημιουργήστε πρωτότυπα σχέδια κόβοντας τα αυτοκόλλητα και συνδυάζοντάς τα όπως θέλετε. Ιδανικά και για παιδικά δωμάτια, καθώς η ταπετσαρία είναι μαλακή και αποτρέπει τα παιδιά και τα μωρά σας από χτυπήματα. Ακόμα, λόγω του υλικού του, καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα με ένα υγρό πανάκι. Είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό υλικό. Είναι αδιάβροχο και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στην κουζίνα ή στο μπάνιο και φυσικά προσφέρει επιπλέον μόνωση. Τοποθετείται εύκολα σε τοίχους, πλακάκια, ξύλο, μάρμαρο και σε οποιαδήποτε άλλη σχετικά λεία επιφάνεια. Κολλάει πολύ σταθερά και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.
Μήκος x Πλάτος: 77 x 68 εκ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Θέμα
Τούβλο
Χρώμα
Κίτρινο
Αυτοκόλλητο
Ναι
Τεμάχια
1 τμχ

Διαστάσεις

Μήκος
77 cm
Πλάτος
68 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη