Eval New Magic Καθαριστικό Φουσκωτών με Σιλικόνη 1lt
Καθαριστικά Σκάφους

Eval New Magic Καθαριστικό Φουσκωτών με Σιλικόνη 1lt Κωδικός: 28176810

Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για την αποκατάσταση και συντήρηση κάθε είδους φουσκωτού σκάφους. Επαναφέρει το αρχικό χρώμα των μπαλονιών από νεοπρένιο ή PVC που είχαν προηγουμένως καταστραφεί από τις...

Δες όλη την περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για την αποκατάσταση και συντήρηση κάθε είδους φουσκωτού σκάφους. Επαναφέρει το αρχικό χρώμα των μπαλονιών από νεοπρένιο ή PVC που είχαν προηγουμένως καταστραφεί από τις ακτίνες UV και το αλάτι. Αφαιρεί κάθε είδους βρωμιά, ρύπο και λεκέ. Ιδανικό για την προετοιμασία των επιφανειών φουσκωτών σκαφών πριν από οποιαδήποτε πιθανή...

Δες όλη την περιγραφή
24,64
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 24,64 €

Περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για την αποκατάσταση και συντήρηση κάθε είδους φουσκωτού σκάφους. Επαναφέρει το αρχικό χρώμα των μπαλονιών από νεοπρένιο ή PVC που είχαν προηγουμένως καταστραφεί από τις ακτίνες UV και το αλάτι. Αφαιρεί κάθε είδους βρωμιά, ρύπο και λεκέ. Ιδανικό για την προετοιμασία των επιφανειών φουσκωτών σκαφών πριν από οποιαδήποτε πιθανή επισκευή ή μόνιμη κόλληση. Αφαιρεί υπολείμματα κεριού και σιλικόνης.

Οδηγίες Χρήσης: Ψεκάστε το προϊόν σε επιφάνειες 50cm², σκουπίστε με μια μαλακή βούρτσα ή ένα σφουγγάρι, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μετά τη χρήση του NEW MAGIC, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ακόλουθα προστατευτικά κεριά: NEW GUM CREAM ή GUMEMP100. Για καινούργια φουσκωτά σκάφη και / ή όχι πολύ βρώμικα, ή σε περίπτωση συχνής πλύσης, σας συνιστούμε να αραιώσετε το προϊόν με νερό έως 1:1.

Κατασκευαστής

Eval

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
01169-3
Χρήση
Καθάρισμα
Χωρητικότητα
1000 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    καθαρίζει τέλεια ένα φουσκωτό σκάφος

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες