4G Greek Gaia's Global Gate Βιολογικά Μήλα Χωρίς Ζάχαρη 70gr

4G Greek Gaia's Global Gate Βιολογικά Μήλα Χωρίς Ζάχαρη 70grΚωδικός: 28229373

Αποξηραμένα μήλα της εταιρείας 4G Greek Gaia's Global Gate, τα οποία είναι μαλακά και ελαστικά και έχουν ελαφρύ κρεμώδες χρώμα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη και φυτικές ίνες. Βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλλει τη χοληστερόλη, ενώ τον προστατεύει από τις περιβαντολογικές τοξίνες. Είναι πλούσια σε βιταμίνες Β, C, Ε, Κ, ενώ έχουν μεγάλη...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 70gr

-5%στα 2+ τεμάχια

2,88
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 2,88 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,88 €

Περιγραφή

Αποξηραμένα μήλα της εταιρείας 4G Greek Gaia's Global Gate, τα οποία είναι μαλακά και ελαστικά και έχουν ελαφρύ κρεμώδες χρώμα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη και φυτικές ίνες. Βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλλει τη χοληστερόλη, ενώ τον προστατεύει από τις περιβαντολογικές τοξίνες. Είναι πλούσια σε βιταμίνες Β, C, Ε, Κ, ενώ έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε θρεπτικά στοιχεία όπως κάλιο, νάτριο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ιώδιο και άλλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ για όλη τη μέρα και μπορούν να συνδυαστούν με κανέλα, για να απογειώσετε τη γεύση τους. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους. Δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μήλα
Βάρος
70 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Προσθήκη Ζάχαρης
Χωρίς Ζάχαρη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • AliceN

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αληθεια ειναι οτι τα πηρα για να συμπληρωσω το ποσο της αποστολης. Ηθελα να τα δοκιμασω φυσικα.. ειναι οντως πολυ νοστιμα, γλυκα σα μηλο..δε χανεται η γευση του δηλαδη. Δεν εχει καθολου ζαχαρη (οπου θεωρω οτι δε χρειαζεται γενικα να μπαινει ζαχαρη ειδικα σε σνακς με βαση το μηλο, καθοτι χρησιμοποιειται και σα φυσικο γλυκαντικο σε μαρμελαδες κτλ) και ειναι και βιολογικο!

    • Γεύση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη