Dell U2722DE IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Dell U2722DE IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTGΚωδικός: 28464082

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Aspect ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000:1
  • USB Hub, Display Manager
  • ComfortView Plus
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI, USB-C
Δες όλη την περιγραφή
423,44
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 422,67 €

Περιγραφή

Αυξημένη παραγωγικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Ανεβάστε την παραγωγικότητά σας με αυτήν την πρωτοποριακή οθόνη που προσφέρει ρεαλιστικά χρώματα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και χρήστες που χρειάζονται υψηλής ποιότητας εικόνα και ευελιξία στον τρόπο εργασίας τους. Είναι ιδανική για επεξεργασία φωτογραφιών ή τη διεξαγωγή εργασιών και διαθέτει πολλές δυνατότητες σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης USB-C και δυνατότητας φόρτισης συσκευών, καθιστώντας την κατάλληλη για τη χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον ή για χρήστες που χρειάζονται επιπλέον συνδεσιμότητα.

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με άνεση

Απρόσκοπτη προβολή: Επεκτείνετε την προβολή σας χάρη στην οθόνη InfinityEdge, χωρίς σχεδόν καθόλου πλαίσιο. Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή πρόσοψη στις τέσσερις πλευρές, μπορείτε να εργαστείτε με μια πεντακάθαρη οθόνη από άκρη σ’ άκρη. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία σύνδεσης εν σειρά για μια απρόσκοπτη εγκατάσταση πολλαπλών οθονών.

Αύξηση της παραγωγικότητας: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας έως και κατά 21%, όταν χρησιμοποιείτε δύο οθόνες μαζί. Οι ρυθμίσεις OSD (εμφάνισης μενού οθόνης) από μία οθόνη μπορούν να συγχρονιστούν με συνδεδεμένες οθόνες για εύκολη εγκατάσταση πολλαπλών οθονών.

Σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευεξία: Βελτιστοποιήστε την άνεση των ματιών σας με την τεχνολογία ComfortView Plus, που μειώνει τις εκπομπές μπλε φωτισμού, ενώ παρέχει εξαιρετικά χρώματα.

Σταθερά, ζωντανά χρώματα: Απολαύστε ευρεία χρωματική κάλυψη 100% sRGB, 100% Rec. 709 και 95% DCI-P3, ενώ έχει βάθος χρώματος 1,07 εκατ.

Τεχνολογία In-Plane Switching: Απολαύστε σταθερή ποιότητα χρωμάτων και εικόνας σε μια ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες: Δείτε εικόνες με 1,77 φορές περισσότερες λεπτομέρειες από την Full HD με ανάλυση 2.560x1.440 σε αυτήν την οθόνη QHD 27 ιντσών.

Σχεδίαση για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών

Συνδέστε δύο διαφορετικούς υπολογιστές στην οθόνη. Η έξυπνη, αυτόματη δυνατότητα KVM ανιχνεύει τον υπολογιστή που συνδέθηκε τελευταίος και εναλλάσσει απρόσκοπτα τα στοιχεία ελέγχου. 

Προβάλετε περιεχόμενο από δύο υπολογιστές, αξιοποιώντας τις δυνατότητες Picture-by-Picture (PbP) και Picture-in-Picture (PiP), και χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα KVM (πληκτρολόγιο, οθόνη και ποντίκι), για να ελέγχετε και τους δύο υπολογιστές με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι.

Εκτεταμένη συνδεσιμότητα: Συνδεθείτε εύκολα στις συσκευές σας με μια ευρεία γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως τα DP, HDMI, super speed USB 10 Gbps και USB-C: μια λύση ενός καλωδίου που μεταδίδει δεδομένα και βίντεο, ενώ παρέχει έως και 90 W ισχύ για ένα γραφείο χωρίς ακαταστασία.

Μπροστινές θύρες γρήγορης πρόσβασης: Η θύρα USB-C γρήγορης πρόσβασης και οι θύρες super speed USB 10 Gbps που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της οθόνης επιτρέπουν γρήγορες συνδέσεις σε περιφερειακά και φόρτιση κινητών συσκευών με ισχύ έως και 15 W μέσω USB-C.

Η ιδανική λύση για οποιονδήποτε χώρο

Το στιλ συναντά τη λειτουργικότητα: Με κατασκευή από κορυφαίας ποιότητας ασημί φινίρισμα Silver Platinum, διαθέτει μικρή βάση και βελτιωμένη σχεδίαση διαχείρισης καλωδίων που κρύβει τα καλώδια στην οθόνη, για ένα γραφείο χωρίς ακαταστασία. Περιηγηθείτε και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της οθόνης με το εύχρηστο χειριστήριο joystick.

Προσαρμοστείτε με άνεση, χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης, περιστροφής, προσανατολισμού και ύψους έως 150mm για βέλτιστη άνεση θέασης.

Dell Display Manager

Παραγωγικότητα σε κάθε επίπεδο: Με τη δυνατότητα εύκολης τακτοποίησης Easy Arrange, μπορείτε να τακτοποιείτε εύκολα πολλαπλές εφαρμογές σε μία ή περισσότερες οθόνες, με 38 προκαθορισμένες διατάξεις παραθύρων και δυνατότητα εξατομίκευσης έως πέντε παραθύρων, ώστε να εκτελείτε καλύτερα πολλαπλές εργασίες.

Παραγωγικότητα στη στιγμή: Απλώς πατήστε το κουμπί λειτουργίας της οθόνης και η λειτουργία συγχρονισμού τροφοδοσίας ανάβει απρόσκοπτα την οθόνη και τον συνδεδεμένο υπολογιστή Dell, ακόμα και όταν το κάλυμμα του φορητού υπολογιστή είναι κλειστό. Συμβατότητα με επιλεγμένους υπολογιστές Dell.

Απρόσκοπτες μεταβάσεις: Η δυνατότητα αυτόματης επαναφοράς θυμάται το σημείο που σταματήσατε τελευταία φορά, οπότε οι εφαρμογές επιστρέφουν στο σημείο που είχατε μείνει, ακόμα και αφού αποσυνδεθείτε.

Περισσότεροι τρόποι διαχείρισης: Οι αναφορές διαχείρισης πόρων επιτρέπουν στους υπευθύνους IT τη γρήγορη καταγραφή και παρακολούθηση των πληροφοριών της οθόνης, καθώς και την ταυτόχρονη διαμόρφωση πολλαπλών οθονών μέσω μίας μόνο εγκατάστασης.

Η λύση για βολική χρήση: Τα πλήκτρα συντόμευσης μπορούν να σας εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερο χρόνο, επιτρέποντάς σας να διαμορφώνετε εύκολα τις ρυθμίσεις διαχείρισης οθόνης, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο γρήγορα.

Διευρυμένη συμβατότητα: Με υποστήριξη για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, το Dell Display Manager σας βοηθά να παραμένετε παραγωγικοί, όπως κι αν εργάζεστε.

Οικολογική σκέψη για το σήμερα και το αύριο

Περιβαλλοντικά πρότυπα: είναι κατασκευασμένη από 85% PCR (πλαστικό ανακυκλωμένο μετά την κατανάλωση), συμμορφώνεται με τα νεότερα περιβαλλοντικά πρότυπα, όπως τα πρότυπα συμμόρφωσης ENERGY STAR και TCO, και είναι καταχωρισμένη στο EPEAT Gold.

Συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον: αποστέλλεται σε συσκευασία που δεν περιέχει διογκωμένο αφρώδες πολυστυρένιο και αποτελείται από τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Εξοικονομήστε ενέργεια όταν δεν χρησιμοποιείτε την οθόνη σας, αξιοποιώντας το PowerNap, μια δυνατότητα που χαμηλώνει την ένταση του φωτισμού της οθόνης σας ή τη θέτει σε λειτουργία αδράνειας, όταν δεν τη χρησιμοποιείτε.

Επιλογές συνδεσιμότητας

Θύρες και υποδοχές:
1. Υποδοχή κλειδαριάς ασφαλείας | 2. Υποδοχή τροφοδοσίας | 3. Θύρα HDMI | 4. DisplayPort | 5. Δυνατότητα κλειδώματος στη βάση | 6. Θύρα αποστολής δεδομένων USB-C | 7. Θύρα DisplayPort (έξοδος) | 8. Θύρα αποστολής δεδομένων USB-C (μόνο δεδομένα) | 9. θύρες λήψης δεδομένων Super Speed USB 10 Gbps (USB 3.2 2ης γενιάς) Type-Α | 10. Θύρα εξόδου ήχου | 11. Θύρα RJ45 | 12. Θύρα λήψης δεδομένων Super Speed USB 10 Gbps (USB 3.2 2ης γενιάς) Type-Α με δυνατότητα φόρτισης | 13. Θύρα λήψης USB-C (10 Gbps, 15W)

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Οθόνη
  • Βάση
  • Καλώδιο DP 1.4 (DP-DP) 1,8m 
  • Καλώδιο USB-A σε USB-C 2ης γενιάς 1m
  • Καλώδιο USB-C (C σε C) 2ης γενιάς 1m

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
2560x1440
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
8 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
60 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, USB-C

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub
Eye Comfort
Όχι
Χρώμα
Γκρι

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
20 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
E

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Αγοράστηκε για επαγγελματική χρήση. Ενώ σαν μόνιτορ, είναι αξιοπρεπέστατο, στους 9 μήνες ξεκίνησε ένα εκνευριστικό flickering το οποίο εντωπίζεται και στο λάπτοπ της εργασίας μου (μεσω type C) αλλά και στο προσωπικό υπολογιστή μέσω Display Port.

    Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, είναι αρκετά συχνές το φαινόμενο σε αυτό το μοντέλο και μάλλον είναι hardware issue.

    Ακρη με το σέρβις δεν βγάζεις ευκολα άκρη και ακόμη παλεύω. Κριμα.

    Για οθόνη 400ε είναι ανεπίτρεπτο.

    Θα ενημερώσω την αξιολόγηση για κάτι εκ νέου.

    update 30/08/24
    ξαφνικά όπως ξεκίνησε σταμάτησε, κρατάω τα 3 αστερακια και αν επανέλθει θα ξαναγράψω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aris_Bletsas
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε χρήση με laptop DELL XPS 13 λειτουργεί απροβλημάτιστα και με πολύ γρήγογη φόρτιση. Η ανάλυση είναι ιδανική ακόμη και για μικρή απόσταση θέασης (60cm - 70cm). Το ενσωματωμένο USB hub έχει απόλυτα αξιόπιστη και άμεση ανταπόκριση.
    Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα ποιοτική και σύγχρονη οθόνη για εργασία γραφείου με ελάχιστη καλωδίωση.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Fitilis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εργαλειο απλά....27αρα 1440p ιδανικη για home office. Kvm switch, usb hub και πολυ καλή εικόνα....τι αλλο να ζητησει κανεις....επαιξε σε προσφορα 370-430 καποια στιγμή....τιμή χωμα....αξιζει και στα 500 να ξερετε

    Την εχω διπλα με dual monitor setup σε μια 27αρα dell 1080p και τραβαω τα μαλλιά μου τι χρώματα εβλεπα τόσο καιρο....αλλα αλλο 180 και αλλο 500ευρώ οθονη λογικότατο....

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_H2021
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ξεκούραστη, καθαρή και με σωστά χρώματα εικόνα. Το bezel της είναι πολύ μικρό και κάνει την εμπειρία ακόμη πιο ευχάριστη. Οι ρυθμίσεις για την θέση σχεδόν δεν έχουν όρια και γίνονται πανεύκολα.

    Με USB-C για σύνδεση και παράλληλα φόρτιση του laptop, ενσωματωμένο hub, ethernet και KVM για να συνδέσεις περισσότερους η/υ με το ίδιο keyboard / mouse, νομίζω είναι ο παράδεισος του cable managment!

    Ερχόμενος απο 24" wide την περίμενα μεγαλύτερη αλλά είναι πολύ συμμαζευμένη. Το χρώμα της βάσης και του πίσω μέρους είναι ασημί και όχι λευκό όπως μου φαινόταν εμένα τουλάχιστον στην φωτογραφία.

    ΥΓ. την βρήκα για λίγες ώρες σε προσφορά στα 370€!!! (φαντάστηκα ότι είναι λάθος)

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • NickNestor
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Βάζετε στην τσάντα τον φορτιστή του laptop, συνδέετε όλες τις συσκευές πάνω στην οθόνη και απλοποιείτε δραματικά το τεχνολογικό σκέλος της ζωής σας.

    Έχει sRGB, Rec. 709 και DCI-P3 presets οπότε καλύπτει δουλειά με εικόνα και βίντεο για τους περισσότερους επαγγελματίες.

    Ο μοχλός πλοήγησης στα μενού είναι κλάσεις ανώτερος από τα μικρά σκληρά κουμπάκια στις παλιότερες Dell.

    Η μία θύρα Type-C δίνει 90W φόρτιση και εικόνα για σύνδεση με laptop.

    Η μπροστινή θύρα Type-C δίνει 15W φόρτιση και είναι ότι πρέπει για κινητό. Παράλληλα δίνει πρόσβαση στο κινητό από το laptop για ανταλλαγή αρχείων ή Samsung Dex μέσω του laptop.

    Η τρίτη θύρα Type-C δεν δίνει ρεύμα αλλά μόνο δεδομένα. Συμπεριλαμβάνεται ένα καλώδιο Type-C σε Type-A.

    Συνυπολογίστε τέσσερις Type-A θύρες USB 3.2 Gen2 και Picture-in-Picture/Picture-by-Picture modes.

    Η νέα βάση και τα χρώματα είναι πιο όμορφα από τις παλιές γκρι/μαύρες.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Εικόνα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

84 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Geo_oeG

Γίνεται να δουλέψεις ποντίκι/πληκτρολόγιο συνδεδεμένα στην οθόνη με το dex της SAMSUNG συνδεδεμένο με Type C?

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)

Παρόμοια προϊόντα

Dell U2722DE IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTGDell U2722DE IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTGDell Ultrasharp U2723QE IPS HDR Monitor 27" 4K 3840x2160Dell Ultrasharp U2723QE IPS HDR Monitor 27" 4K 3840x2160Dell Ultrasharp U2722D IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTGDell Ultrasharp U2722D IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 8ms GTGDell S2722DC IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGDell S2722DC IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGDell Ultrasharp U2724DE IPS Monitor 27" QHD 2560x1440Dell Ultrasharp U2724DE IPS Monitor 27" QHD 2560x1440
από 422,67 €από 539,99 €από 367,90 €από 284,50 €από 498,00 €
ΚατασκευαστήςDellDellDellDellDell
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος27 "27 "27 "27 "27 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά