Κάθαρση
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

ΚάθαρσηΚωδικός: 284851

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ζει μόνη στο σπίτι της στην εσθονική επαρχία. Η χώρα απόκτησε την ανεξαρτησία της ένα χρόνο πριν και η αναδιάρθρωση του συστήματος βρίσκεται σε εξέλιξη. Την καθημερινότητα της...

Δες όλη την περιγραφή

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ζει μόνη στο σπίτι της στην εσθονική επαρχία. Η χώρα απόκτησε την ανεξαρτησία της ένα χρόνο πριν και η αναδιάρθρωση του συστήματος βρίσκεται σε εξέλιξη. Την καθημερινότητα της ηλικιωμένης γυναίκας διακόπτει μια εικοσάχρονη κοπέλα, η Ζάρα, θύμα του εμπορίου λευκής σάρκας, που βρίσκεται λιπόθυμη στην αυλή της. Όταν ανακτά τις αισθήσεις...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Sofi Oksanen
  • Εκδότης: Τόπος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2010
  • Αριθμός σελίδων: 363
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606863615
  • Διαστάσεις: 21×14
13,92
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,82 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 13,92 €

  2. 13,92 €

  3. 15,91 €

  4. 17,81 €

  5. 11,82 €

Περιγραφή

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ζει μόνη στο σπίτι της στην εσθονική επαρχία. Η χώρα απόκτησε την ανεξαρτησία της ένα χρόνο πριν και η αναδιάρθρωση του συστήματος βρίσκεται σε εξέλιξη. Την καθημερινότητα της ηλικιωμένης γυναίκας διακόπτει μια εικοσάχρονη κοπέλα, η Ζάρα, θύμα του εμπορίου λευκής σάρκας, που βρίσκεται λιπόθυμη στην αυλή της. Όταν ανακτά τις αισθήσεις της, η Ζάρα της εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί στην προσπάθειά της να το σκάσει από τον βίαιο άντρα της. Η συνάντηση αυτή φέρνει στο μυαλό της Αλίιδε μνήμες από τον τραγικό έρωτα των νεανικών της χρόνων αλλά και τις απελπισμένες επιλογές της, που τη συνδέουν άρρηκτα με τη μοίρα των δικών της.

Μέσω της ιστορίας των δύο γυναικών, η Όξανεν αποκαλύπτει με συγκλονιστικό τρόπο πώς οι ιστορικές αλλαγές επηρεάζουν όχι μόνο την εξέλιξη ενός έθνους αλλά και τις προσωπικές επιλογές των ανθρώπων που το απαρτίζουν.

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα με επίκαιρο θέμα, γραμμένο με δυνατή, κινηματογραφική γραφή.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
363
Έτος έκδοσης
2010
Διαστάσεις
21x14 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη