Θήκες Μπάνιου

Ankor Ποτηροθήκη Επιτραπέζια Πλαστική με Βεντούζα Φούξια Κωδικός: 28494692

Ποτηροθήκη μπάνιου 742646 της εταιρείας Ankor, η οποία είναι το κατάλληλο αξεσουάρ ώστε να τοποθετείτε τις οδοντόβουρτσες, την οδοντόκρεμα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τακτοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει στο να έχετε πάντα ένα οργανωμένο μπάνιο και να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή, αφού τα αντικείμενα σας δεν θα είναι εκτεθειμένα οπουδήποτε στον χώρο. Η...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Φούξια
0,80
ΠαράδοσηΠέμ, 25 Ιουλ - Τετ, 31 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 0,80 €

Περιγραφή

Ποτηροθήκη μπάνιου 742646 της εταιρείας Ankor, η οποία είναι το κατάλληλο αξεσουάρ ώστε να τοποθετείτε τις οδοντόβουρτσες, την οδοντόκρεμα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τακτοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει στο να έχετε πάντα ένα οργανωμένο μπάνιο και να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή, αφού τα αντικείμενα σας δεν θα είναι εκτεθειμένα οπουδήποτε στον χώρο. Η τοποθέτηση της είναι επικαθήμενη, και καλό θα είναι να τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον νιπτήρα ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο. Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι οι βεντούζες που διαθέτει, και έτσι δε θα χρειαστεί να ανοίξετε τρύπες για την τοποθέτηση της, ενώ παράλληλα μπορείτε να την αφαιρείτε και να την μετακινείτε κάθε στιγμή χωρίς να αφήνετε ίχνη ή τρύπες.
Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
742646

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ποτηροθήκη
Τοποθέτηση
Επιτραπέζιο
Υλικό
Πλαστική
Χρώμα
Φούξια
με Βεντούζα
Ναι

Διαστάσεις

Μήκος
10 cm
Βάθος
10 cm
Ύψος
11 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • baltzoia

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγόρασα 2 γιατί ήταν πολύ φθηνά. Το ένα το παρέλαβα σπασμένο, αλλά χρειαζόμουν ένα, όποτε δεν με ενόχλησε το γεγονός. Ελαφρύ και οι βεντούζες του κολλάνε πολύ καλά. Ιδανικό για κατασκήνωση, εξοχικο κ.ο.κ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες