Πτώση τιμής -21%Eval Albatros 02706-BL Πλαστικό Kayak Θαλάσσης 1 Ατόμου Μπλε
Κανό & Kayak

Eval Albatros 02706-BL Πλαστικό Kayak Θαλάσσης 1 Ατόμου Μπλε Κωδικός: 28502103

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Sit on Top
  • Μέγιστο φορτίο: 125 κιλά
  • Βάρος: 18 κιλά
  • Μήκος: 266 εκ.
  • Πλάτος: 66 εκ.
  • Ύψος: 25 εκ.
Δες όλη την περιγραφή

315,00 €

246,91

από Cosmo-market

ΠαράδοσηΤρί, 20 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+102,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 246,91 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 246,91 €

  2. 328,49 €

  3. Kαγιάκ Ενός Ατόμου Albatros - Μπλέ

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    Προϊόντα καταστήματος
    363,90 €

  4. 404,29 €

Περιγραφή

To καγιάκ Eval Albatros, είναι ιδανικό για μια διασκεδαστική εμπειρία στην παραλία. Έχει μήκος 2.66 μέτρα, άρα ενδείκνυται να χρησιμοποιηθεί για παράκτιες βόλτες. Είναι κατάλληλο για 1 άτομο και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 125 κιλά. Ο σχεδιασμός sit-on-top επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση για τις στιγμές που η κολύμβηση είναι απαραίτητη.

Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα. Χάρις στον ειδικό του σχεδιασμό είναι εύκολο στην αποθήκευση μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Παρέχεται με πλατοκάθισμα, καταπακτή για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, κάλυμμα διχτυού στο πίσω μέρος και χώρο αποθήκευσης με ελαστικά σχοινιά. 

Κατασκευαστής

Eval

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Θαλάσσης
Τύπος
Sit on Top
Χρώμα
Μπλε

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
1 Ατόμου
Υλικό
Πλαστικά Kayak
Βάρος
18 kg
Μέγιστο Φορτίο
93 kg

Διαστάσεις

Μήκος
266 cm
Πλάτος
66 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • GeorgeTabs
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κόκκινο

    Το αγόρασα μέσα καλοκαιριού του 2020 σε κόκκινο χρώμα (μιλάω πάντα για το μονοθέσιο). Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ροδάκι που έχει πίσω βοηθάει να το κυλίσεις σε πλακάκια, άσφαλτο, γλίστρα σε μαρίνα κλπ. Σε τραχιές πέτρες Καρύστου πχ φοβάμαι πως ταλαιπωρείται πολύ, σε βότσαλο ή άμμο δεν το συζυτάω καν. Καλό είναι που υπάρχει πάντως για επίπεδες επιφάνειες. Η "στεγανή" θήκη μόνο στεγανή δεν είναι. Μάλλον το έχουν σκεφτεί για να βάζεις δολώματα στο ψάρεμα που κλείνοντας το καπάκι δε σου φεύγουν, αλλά δε σε πειράζει να είναι μονίμως βρεγμένα. Για κλειδιά ή κινητό ούτε λόγος, το πρώτο νερό που θα μπεί στη σκάφη εκεί θα καταλήξει! Είμαι στα 85 κιλά και σε ήρεμη θάλασσα αν προσέχεις δε μπαίνουν νερά στο χώρο των ποδιών, ακόμα και με γρήγορη πορεία (μόνο όσα στάζουν βέβαια από το κουπί). Με κύμα γεμίζει νερά ο χώρος των ποδιών πολύ εύκολα. Αν γεμίσει προφανώς βαραίνει (πρέπει να είναι πάνω από 30 λίτρα νερού) και θέλει περισσότερο κόπο να κάνεις κουπί. Όμως σε κάθε περίπτωση το βρίσκω εξαιρετικά σταθερό. Ακόμα και με κύμα πάνω από μισό μέτρο δεν έχω αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα. Ακόμα και με το παιδί μου (20 κιλά) πάνω στο σκάφος είναι σταθερό σε κύματα αν και έχω ανατραπεί 2 φορές σε τέτοια κατάσταση (πάντα να έχετε το παιδί με σωστικό σωσίβιο, όχι απλώς μπρατσάκια κλπ! Αυτό μας έκανε τη διαφορά σε αυτές τις περιπτώσεις του να γελάμε με την ψυχή μας από το να είχαμε οικογενειακό δράμα!) Με το παιδί καθισμένο μπροστά μου γεμίζει νερό στα πρώτα μέτρα, ακόμα και σε ήρεμη θάλασσα. Με το παιδί καθισμένο πίσω μου επειδή το σκάφος σηκώνει την μύτη είναι καλύτερα. Για την μεταφορά σπίτι-θάλασσα στο εξοχικό το βάζω πάνω σε αυτοκίνητο σε μπάρες οροφής και το δένω καλά. Όμως δεν θα έκανα ταξίδι έτσι (αεροδυναμικά δε με εμπνέει πως στηρίζεται με ασφάλεια να πάς γρηγορότερα από 50). Μου φαίνεται απλή η κίνηση να το βάλω στην οροφή, αλλά η γυναίκα μου όμως δυσκολεύεται. Μόνος μου έχω καταφέρει να το ανεβάσω, αλλά λόγω όγκου και σχήματος είναι δουλειά για 2 άτομα. Για τα χρήματά του (τότε το είχα βρει 275 νομίζω) είναι εξαιρετική επιλογή, είτε για έφηβο, είτε για ενήλικα. Συντήρηση τα 2,5 καλοκάιρια που το έχω: Το ξεπλένω με νερό της βρύσης και το φυλάω σε ημιυπόγεια αποθήκη με κάγκελα, χωρίς τζάμια. Τα ΠΣΚ το αφήνω μόνιμα πάνω στο αμάξι για ευκολία. Δεν έχει την παραμικρή φθορά, ούτε το χρώμα έχει κόψει καθόλου. Το 5ο αστέρι είναι συζητήσιμο μόνο επειδή η στεγανή θήκη μόνο στεγανή δεν είναι (και ο βαφτισιμιός μου έχει το ολόιδιο με το ίδιο θέμα στη θήκη) και επειδή θα ήθελα να γεμίζει δυσκολότερα (ή να αδειάζει ευκολότερα) η σκάφη του από τα νερά που έρχονται από τα κύματα. Θα το ξαναγόραζα με κλειστά μάτια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Summer 13
    4
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κίτρινο

    Το έχω από το τέλος καλοκαιριού του 2019 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι στα 76 κιλά και με τον εγγονό μου 5 ετών δεν έχω πρόβλημα πλεύσης σε ήρεμα νερά. Όταν έχει κύμα βέβαια και μόνος σου να είσαι μαζεύει νερά αλλά ειναι δικαιολογημένο, αφού οι προδιαγραφές του ειναι για λίμνες ή ήρεμες θάλασσες. Όντως η θήκη που αναφέρει η Eval ως στεγανή δεν είναι. Πάντως αν κάποιος θέλει να αγοράσει, να προτιμήσει περίοδο αγοράς τέλος καλοκαιριού και μετά που η τιμή πέφτει αισθητά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αρης Παπαποστολου
    4
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κίτρινο

    Ειναι πολύ τίμιο για την τιμη του.
    ειμαι 88 κιλα 1,88 υψος και δεν εχω απολυτως κανενα θεμα, τουμπαρει δυσκολα, η ταχύτητα που μπορεις να πιασεις για ενα τετοιου ειδους κανο αν κανεις καλο κουπι ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικη, η αναβαση ξανα σε αυτο σε περιπτωση αναποδογυρισματος ειναι πολυ ευκολη λογω της μεγαλης του επαφανειας.
    Θα ηθελα η μεσαια θηκη του να ειναι οντως στεγανη (αν και το έλυσα το θεμα απλα με λιγη σιλικονη)
    και θα ηθελα να ειχα λιιιγο περισσοτερο χωρο για το τεντωμα στα ποδια μου.

    Για εμενα ειναι vfm επιλογη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • orfeinos75
    1
    11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κίτρινο

    Αγορά του Eval Albatros για χρήση εντελώς οικογενειακή-παιχνίδι.
    Με χαρακτηριστικά 125 κιλά φόρτωσης, θεώρησα ότι θα μπορεί οποιοσδήποτε ενήλικας να το χρησιμοποιήσει, εντός των επιτρεπτών κιλών.
    Για το γιό μου που είναι 25 κιλά είναι τέλειο!
    Για την σύζυγό μου που είναι 59 κιλά είναι τίμιο.
    Για μένα που είμαι 78 κιλά....είναι εντελώς οριακό στην πλεύση και με κάθε άγαρμπη κίνηση αναποδογυρίζεις στο νερό.
    Όποιος φίλος το δοκίμασε που ήταν 90+ κιλά.....απλά ήταν ακατόρθωτο να σταθεί μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να αναποδογυρίσει.
    Ο χώρος που έχει ανάμεσα στα πόδια για φύλαξη μικροαντικειμένων, που κλείνει με ασφάλεια και έχει και λάστιχο για να είναι στεγανό......απλά πλημμυρίζει με τα πρώτα νερά που θα περάσουν από πάνω.
    Το συμπέρασμά μου είναι προορίζεται για παιδιά μέχρι το πολύ την εφηβεία.
    Από εκεί και πέρα, για ενήλικες άντρες, πάνω από 90 κιλά είναι απλά λάθος επιλογή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες