Braun Multiquick 9 MQ 9135XI Ραβδομπλέντερ με Ανοξείδωτη Ράβδο 1200W Μαύρο
Ραβδομπλέντερ

Braun Multiquick 9 MQ 9135XI Ραβδομπλέντερ με Ανοξείδωτη Ράβδο 1200W ΜαύροΚωδικός: 28522829

Το MultiQuick 9 της Braun διαθέτει τεχνολογία Active PowerDrive, που έχει ως αποτέλεσμα έως και 60% ταχύτερη απόδοση χάρη στο μοτέρ 1200 watt, και τεχνολογία ActiveBlade, με λεπίδα που

Δες όλη την περιγραφή

Το MultiQuick 9 της Braun διαθέτει τεχνολογία Active PowerDrive, που έχει ως αποτέλεσμα έως και 60% ταχύτερη απόδοση χάρη στο μοτέρ 1200 watt, και τεχνολογία ActiveBlade, με λεπίδα που μετακινείται πάνω-κάτω για να μετατρέπει εύκολα τα πιο σκληρά υλικά στις πιο νόστιμες δημιουργίες.

Δες όλη την περιγραφή
164,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 164,90 €

Περιγραφή

Το MultiQuick 9 της Braun διαθέτει τεχνολογία Active PowerDrive, που έχει ως αποτέλεσμα έως και 60% ταχύτερη απόδοση χάρη στο μοτέρ 1200 watt, και τεχνολογία ActiveBlade, με λεπίδα που μετακινείται πάνω-κάτω για να μετατρέπει εύκολα τα πιο σκληρά υλικά στις πιο νόστιμες δημιουργίες. Και με τη νέα τεχνολογία imode, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 λειτουργιών ταχύτητας: παλμική, χαμηλή και υψηλή ταχύτητα, για να προσαρμόσετε την ισχύ πολτοποίησης στις ταχύτητες που σας εξυπηρετούν για κάθε διαφορετική εργασία. 

Τεχνολογία Active PowerDrive

Αντιμετωπίστε χωρίς κόπο τις πιο απαιτητικές εργασίες. Η πιο ισχυρή και με ανώτερη απόδοση συσκευή της Braun είναι εξοπλισμένη με ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μοτέρ 1200 watt που έχει ως αποτέλεσμα έως και 60% ταχύτερη απόδοση και σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα πιο σκληρά υλικά στις πιο νόστιμες δημιουργίες. 

Τεχνολογία imode

Πιο ακριβή αποτελέσματα με ένα απλό πάτημα κουμπιού χάρη στην τεχνολογία imode. Η λειτουργία 3 ταχυτήτων συγκεντρώνει την ισχύ πολτοποίησης σε πρακτικές ζώνες ισχύος. Η λειτουργία χαμηλής ταχύτητας περιορίζει το εύρος ταχύτητας για μαλακά συστατικά. Αντίθετα η λειτουργία υψηλής και πλήρους ταχύτητας είναι ιδανική για τα πιο σκληρά υλικά. Η παλμική κίνηση προσφέρει αυτόματα ομοιόμορφα κομμένα συστατικά χωρίς να τα πολτοποιεί.

Τεχνολογία ActiveBlade

Η πρώτη τεχνολογία ActiveBlade στον κόσμο περιλαμβάνει μια εύκαμπτη ράβδο με λεπίδα που κινείται πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα 2 φορές πιο λεία πολτοποίηση.

  • Συμβατό με μονάδες κινητήρα ευθείας κοπής: Αυτό το εξάρτημα είναι συμβατό με όλες τις μονάδες μοτέρ της Braun με σχεδιασμό ευθείας κοπής.
  • Τεχνολογία Active PowerDrive: Έως και 6 φορές πιο λεία αποτελέσματα πολτοποίησης και 60% ταχύτερη απόδοση για πιο γευστικά και απαλά αποτελέσματα χωρίς ανεπιθύμητα κομμάτια.
  • Τεχνολογία ActiveBlade: Το πρώτο ActiveBlade στον κόσμο κινείται πάνω-κάτω για πολτοποίηση ακόμα και των πιο σκληρων τροφίμων. 2,5 φορές πιο ενεργή ζώνη κοπής. Χρειάζεται έως και 40% λιγότερη προσπάθεια. 
  • Τεχνολογία imode: Παρέχει ακριβή αποτελέσματα και ευκολία χρήσης σε ποικιλία εργασιών. Επιλέξτε τις ρυθμίσεις παλμικής κίνησης, χαμηλής ταχύτητας, υψηλής ταχύτητας για να δημιουργήσετε την ιδανική συνταγή με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Advanced SmartSpeed: Όσο περισσότερο πιέζετε τον διακόπτη, τόσο αυξάνεται η ισχύς. Διαθέτει εξαιρετικά μεγάλο κουμπί ελέγχου για καλύτερο χειρισμό και άνεση.
  • Τεχνολογία SplashControl: Βελτιωμένο σύστημα κατά του πιτσιλίσματος για πιο καθαρές κουζίνες.
  • Σύστημα EasyClick Plus: Βελτιωμένη σύνδεση για αλλαγή εξαρτημάτων πιο γρήγορα και πιο εύκολα.
  • Αποδοτικό μοτέρ 1200W: Το πιο ισχυρό μοτέρ 1200W της Braun.
  • Κοπτήριο / Θρυμματιστής πάγου 500 ml: Νέα και βελτιωμένη με 20% ταχύτερη απόδοση κόβει κρέας, σκληρό τυρί, ξηρούς καρπούς, μυρωδικά, ακόμα και παγάκια μέσα σε δευτερόλεπτα.
  • Αναδευτήρας: Χτυπάει και ανακατεύει εύκολα αυγά, κρέμα και αφράτα επιδόρπια με χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα.
  • Πλαστικό κύπελλο-δοσομετρητής 600 ml BPA-free: Το πλαστικό κύπελλο-δοσομετρητής 600 ml είναι BPA free και διαθέτει βαθμονόμηση σε ml και ουγγιές.

Κατασκευαστής

Braun

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1200 W
Χωρητικότητα Δοσομετρητή
600 ml
Χωρητικότητα Πολυκόπτη
500 ml
Υλικό Ράβδου
Inox
Ταχύτητες
Μεταβλητή
Θρυμματισμός Πάγου
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Εξαρτήματα

Κύπελλο Δοσομετρητής
Ναι
Πολυκόπτης
Ναι
Αβγοδάρτης
Ναι
Κανάτα Μπλέντερ
Όχι
Εξάρτημα για Πουρέ
Όχι
Δίσκος Κοπής
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Nikos.Ar

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει για την κουζίνα. Ναι τα εξαρτήματα "φαίνονται" ψεύτικα.. όμως θα τα αξιολογήσω μετά τον χρόνο, το δουλεύω περίπου 2 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα λειτουργίας και την απόδοση του.

    • Ισχύς
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Σχετικά αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δεν απαιτούνται συχνές παύσεις στη λειτουργία του
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτρια ποικιλία εξαρτημάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

29 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη