Πτώση τιμής -70%Puzzle Wonderful Moon 2D 1500 Κομμάτια
Puzzles

Puzzle Wonderful Moon 2D 1500 Κομμάτια Κωδικός: 28553311

Puzzle της εταιρίας Art Puzzle, που συνθέτει εικόνες σε δύο μόνο διάστασεις, με θέμα εμπνευσμένο από αξιοθέατο/μνημείο. Η ενασχόληση με το puzzle αποτελεί, αναμφισβήτητα, τον πιο δημιουργικό τρόπο ψυχαγωγίας, καθώς έχει αποδειχθεί πως η επίδρασή του είναι ιδιαίτερα ευεργετική στην αναπτυξιακή εξέλιξη του εγκεφάλου, μιας και ενεργοποιεί ταυτόχρονα πολλά...
Δες όλη την περιγραφή

23,77 €

16,19
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 16,19 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    7,05 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    16,19 €

Περιγραφή

Puzzle της εταιρίας Art Puzzle, που συνθέτει εικόνες σε δύο μόνο διάστασεις, με θέμα εμπνευσμένο από αξιοθέατο/μνημείο. Η ενασχόληση με το puzzle αποτελεί, αναμφισβήτητα, τον πιο δημιουργικό τρόπο ψυχαγωγίας, καθώς έχει αποδειχθεί πως η επίδρασή του είναι ιδιαίτερα ευεργετική στην αναπτυξιακή εξέλιξη του εγκεφάλου, μιας και ενεργοποιεί ταυτόχρονα πολλά μέρη του. Μέσω της διαδικασίας εναλλαγής κομματιών, συμβάλλει στην βελτίωση της κινητικότητας θέτωντας παράλληλα το μυαλό σε εγρήγορση. Τα διάφορα σχήματα, χρώματα και μεγέθη του βοηθούν στην ανάπτυξη της μνήμης, ενώ η πολυπλοκότητά του σε συνδυασμό με τον στόχο επίλυσής του καλλιεργούν ιδιαίτερα το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Επιπλέον, το puzzle σου δίνει τη δυνατότητα αφενός της ατομικής ενασχόλησης αλλά και αφετέρου της ομαδικής, ενισχύοντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Τέλος, θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή επιλογή δώρου για κάθε ηλικία.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
4548
Διαστάσεις
2D
Αριθμός Κομματιών
1500 τμχ
Θέμα
Αξιοθέατα - Μνημεία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες