Apple MacBook Air 13.3" (2020) IPS Retina Display (M1/8GB/256GB SSD) Space Gray (UK Keyboard)
Laptops

Apple MacBook Air 13.3" (2020) IPS Retina Display (M1/8GB/256GB SSD) Space Gray (UK Keyboard) Κωδικός: 28603836

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Οθόνη 13.3" 2560x1600 Retina
  • CPU 8 Πυρήνων 3.2Ghz
  • Thunderbolt 3/Wi-Fi 6
  • Αυτονομία έως 18 ώρες
  • Βάρος 1,29 kg
Δες όλη την περιγραφή
946,31
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 946,31 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 946,31 €

Περιγραφή

Το MacBook Air απευθύνεται σε φοιτητές που χρειάζονται ένα ποιοτικό και πανάλαφρο Laptop για τις εργασίες τους και για τη μετακίνηση τους. Επίσης, σε προγραμματιστές, σε ανθρώπους που ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας και ήχου κυρίως σε ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε καθημερινούς χρήστες οι οποίοι αναζητούν ένα Laptop με πανέμορφη και ξεκούραστη οθόνη υψηλής ανάλυσης για σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση ταινιών.

Το MacBook Air διαθέτει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας και οικονομίας. Ιδανικό για τον χρήστη που επιθυμεί μια Premium συσκευή υψηλών επιδόσεων η οποία μεταφέρεται πολύ εύκολα λόγω του βάρους της, μόλις 1.29kg.

Διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο με το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi6. Η διάρκεια της αυτονομίας του αγγίζει τις 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Τέλος, διαθέτει δαχτυλικό αποτύπωμα που με ένα απλό πάτημα το κλειδώνει και το ξεκλειδώνει πραγματοποιώντας πληρωμές με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να χρειάζεστε το πληκτρολόγιο.

M1, μικρό τσιπ τεράστιο άλμα

Ο πρώτος επεξεργαστής σχεδιασμένος για Mac, διαθέτει 8 πυρήνες επιτρέποντας στο MacBook Air να είναι εξαιρετικά γρήγορο και δυνατό.

Με 16 δισεκατομμύρια τρανζίστορς ενσωματώνει επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, Neural Engine και πολλά ακόμα σε ένα μικροσκοπικό μέγεθος.

Διαθέτει 4 πυρήνες για τις καθημερινές δουλειές του επεξεργαστή αφήνοντας τους άλλους 4 πυρήνες απόδοσης να αναλαμβάνουν τις πιο απαιτητικές διαδικασίες

Και οι 8 πυρήνες συμμετέχουν στην ποιότητα των γραφικών του υπολογιστή επιτρέποντας ακόμα και βίντεο ανάλυσης 4K να παίζουν ομαλά χωρίς προβλήματα.

Machine learning

Το Neural Engine 16 πυρήνων φέρνει ταχύτητα και αυτοματισμό σε ανάλυση βίντεο, αναγνώριση φωνής, επεξεργασία εικόνας και πολλά ακόμα. Ο επεξεργαστής M1 μπορεί να κάνει έως και 11 τρισεκατομμύρια λειτουργίες το δευτερόλεπτο υποστηρίζοντας λειτουργίες που δεν μπορούσες να φανταστείς. Όπως το να επιτρέψει στην εφαρμογή djay Pro AI να απομονώσει όργανα και φωνητικά από οποιοδήποτε τραγούδι σε πραγματικό χρόνο.

macOS Big Sur

Σχεδιασμένο για να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες του επεξεργαστή M1. Το Big Sur μεταμορφώνει τον υπολογιστή με τεράστιες αποδόσεις και πολλά ακόμα. Όμορφος νέος σχεδιασμός με καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφάλειας προσωπικών δεδομένων.

Retina display

Με την υπέροχη οθόνη Retina οι εικόνες έχουν ένα απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού.

  • Το κείμενο είναι ευκρινές και καθαρό.
  • Ο οπίσθιος φωτισμός LED παρέχει βαθύ μαύρο και φωτεινό λευκό.
  • Το πλατύ χρώμα P3 φέρνει ακόμα πιο ζωντανά πράσινα και κόκκινα χρώματα από το sRGB.
  • Κάθε MacBook Air διαθέτει τεχνολογία True Tone, έτσι η ισορροπία λευκού προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει με τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός γύρω σας για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

Κάμερα και μικρόφωνα

FaceTime HD camera

Το τσιπ M1 σας βοηθά ακόμη και να φαίνεστε καλύτερα. Η προηγμένη μείωση θορύβου κάνει τις σκοτεινές περιοχές πιο έντονες και η ανίχνευση προσώπου χρησιμοποιεί το Neural Engine για καλύτερη ρύθμιση της ισορροπίας λευκού και των επιπέδων έκθεσης για ακόμη πιο φυσικούς τόνους δέρματος.

Τριπλό μικρόφωνο

Ποιότητα στούντιο χωρίς το στούντιο. Ένας βελτιωμένος λόγος σήματος προς θόρυβο ανταγωνίζεται αυτόν των επαγγελματικών μικροφώνων.

Magic Keyboard

Το Magic Keyboard σάς επιτρέπει να κάνετε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

  • Ο μηχανισμός ψαλιδιού προσφέρει μια αποκριτική, άνετη και αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης.
  • Το Touch ID παρέχει γρήγορο, εύκολο έλεγχο ταυτότητας για ασφαλείς συνδέσεις και αγορές.


    Touch ID

    Ένα άγγιγμα στον αισθητήρα ξεκλειδώνει αμέσως το Mac σας και ένα πάτημα το κλειδώνει.

    Χρησιμοποιήστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για ενοικίαση ταινιών, αγορά εφαρμογών ή πρόσβαση σε πράγματα όπως κλειδωμένα έγγραφα ή ρυθμίσεις συστήματος χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.

    Όταν πραγματοποιείτε αγορές στο διαδίκτυο με το Apple Pay, το Touch ID συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης χωρίς να κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

    Συνδεσιμότητα

    Πραγματοποιήστε συνδέσεις ταχύτερα από ποτέ.

    • Wi-Fi 6, η επόμενη γενιά Wi-Fi δεν είναι απλώς ταχύτερη, διατηρεί το MacBook Air ισχυρό, ακόμη και όταν όλο και περισσότερες συσκευές εντάσσονται στο δίκτυο.
    • Thunderbolt / USB 4, ο εξαιρετικά υψηλός ρυθμός μεταφοράς δεδομένων συναντά την ευελιξία. Το Thunderbolt επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και την έξοδο βίντεο μέσω μιας μόνο θύρας, και το MacBook Air διαθέτει δύο από αυτές.

    Apple Pay

    Με το Apple Pay, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να πληρώνετε για αγορές χρησιμοποιώντας το iPhone, το iPad, το Apple Watch ή το Mac

    Εφαρμογές

    Εκτέλεσε ισχυρές εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για το M1 chip. Παράλληλα, όλες οι υπάρχουσες εφαρμογές σου λειτουργούν άψογα, χάρη στο Rosetta 2. Και για πρώτη φορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές από το iPhone και το iPad απευθείας στο macOS. Συνολικά, θα έχεις πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή εφαρμογών που είχε ποτέ ένα Mac.

    Wi-Fi 6

    Το WiFi 6 σας προσφέρει ομαλή ροή, μεγαλύτερη εμβέλεια και αυξημένη χωρητικότητα. Απολαύστε μεγαλύτερες ταχύτητες WiFi από πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

    Επίσης σάς προσφέρει 40% αύξηση στη ροή δεδομένων και είναι πλήρως συμβατό με παλαιότερες συσκευές WiFi.

    Κατασκευαστής

    Apple

    Χαρακτηριστικά

    Επεξεργαστής (CPU)

    Κατασκευαστής
    Apple
    Οικογένεια
    M1
    Γενιά
    Zen 4

    Οθόνη

    IPS Panel
    Ναι
    OLED
    Όχι
    Διαγώνιος
    13,3 "
    Ανάλυση
    2560x1600
    Δυνατότητες
    Retina Display
    Ρυθμός ανανέωσης
    60 Hz

    Μνήμη RAM

    Χωρητικότητα Μνήμης
    8 GB
    Τύπος RAM
    DDR3

    Κάρτα Γραφικών

    Shared Μνήμη
    Ναι
    Κατασκευαστής
    Apple
    Μοντέλο
    7-Core

    Σκληρός Δίσκος

    Τύπος Σκληρού
    SSD
    Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
    256 GB

    Μέσα Ανάγνωσης

    Card Reader
    Όχι

    Συνδεσιμότητα

    Συνδέσεις
    Thunderbolt 3
    Wi-Fi/Bluetooth
    Ναι
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Ναι

    Λογισμικό

    Λειτουργικό Σύστημα
    macOS

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Βάρος
    1,29 kg
    Τύπος
    Notebook
    Χρώμα
    Γκρι
    Γλώσσα Πληκτρολογίου
    Αγγλικά UK
    Έτος Κυκλοφορίας
    2020
    Μοντέλο
    MacBook Air

    Εγγύηση

    Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
    1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    Αξιολογήσεις χρηστών

    • anastasisouflis
      5
      3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      To MacBook είναι άψογο . Πολύ γρήγορο ακόμα και με αργό Ίντερνετ το πληκτρολόγιο αναβαθμισμένο από το προηγούμενο MacBook . Μπορείς να κανείς τα πάντα να παίξεις παιχνίδια να δουλεύεις σε γραφείο να φτιάχνεις έγγραφα. Διαρκώς ανανεώνετε καθως κάνει ενημερώσει σχεδόν 2 με 3 το μήνα . Δεν ανεβάζει θερμοκρασία σε ότι χρήση και αν κανείς μόνο όταν παιζεις παιχνίδια . Η μπαταρία άριστη αντέχει άνετα μια μέρα χρήσης ενώ ο φοίτησης 30w φορτιζεις το λαπτοπ γρηγορα. Η ποιοτητα τον βιντεο και της εικονας αψογη καθως μπορει και τρεχει σε 4κ αναλυση. Εχει μια μεγαλη πληθωρα εφαρμογων και λειτουργιών που σου καλύπτει κάθε ανάγκη Όταν το ενεργοποίητε ανοίγει ραγδαία μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Απαραβίαστο antivirus δεν προκειτε να εχετε θεμα με ιους ποτε ξανα.Το εχω 1 χρονο και δουλευει ακριβως το ιδιο σαν να ηταν η πρωτη του χρηση . Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει μια μετρια καμερα και δεν σου δινει μεγαλη ελευθερια να κατεβαζεις εφαρμογες απο το google καθως τις αναγνωρίζει ως μη γνωστο προγραμματιστή και γενικά από άλλες πλατφόρμες. Γενικά απευθύνετε σε κάποιον οπου θέλει να έχει τα αρχεία του ασφαλή και να μπορεί να δημιουργει έγγραφα δηλαδή σε έναν επιχειρηματία και όχι σε παιδιά !

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • vagman_reviews
      5
      20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Έμπειρος χρήστης

      Το αγόρασα στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, μεταχειρησμένο, σε πολύ καλή κατάσταση (93% απόδοση μπαταρίας - 100 κύκλους φόρτησης περίπου) στα 750 ευρώ καθώς δυσκολευόμουν απίστευτα να δόσω 1150 που κόστιζε εκείνη την περίοδο καινούργιο απο εδώ.

      Η χρήση που του κάνω είναι εργασίες σχολής (Τμήμα Πληροφορικής), από προγραμματισμπό μέχρι εγγραφή κειμένου για αρκετές ώρες συνεχόμενα ακόμη και το βράδυ. Εκεόι με βοήθησε απίστευτα το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο κάτι που δεν είχα στο παλιό Dell laptop των 650 ευρώ παρακαλώ !

      Αυτό που δεν σταματάει να με εκπλήσει σε αυτό το μηχάνημα είναι:
      1) Η μπαταρία του: 8 ώρες χρήσης άνετα καθώς πάω καμιά φορά σε βιβλιοθήκη και διαβάζω. Ακόμη και με την απόδοση την μπαταρίας να έχει πέσει στο 88% απο όταν το πήρα δεν σταματάει να με εκπλήσει έως και τώρα που γράφω την αξιολόγηση απο αυτό.
      2) Το ελάχιστο βάρος του: Πανάλαφρο, φουλ λεπτή οθόνη που είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει. Κυριολεκτικά το πας μπαντού με λίγο προσοχή. Πρωι όσο φτιάχνω καφέ το φέρνω κουζίνα και βάζω podcast στο Spotify και σε ένα JBL ηχείο που έχω. Μεσημέρι δουλεύω σαλόνι η υπνοδωμάτιο και βράδυ σαλόνι πάλι για άργμα ή ταινία καθώς είμαι λίγο σπιτόγατος ειδικά τον χειμώνα.

      Πραγματικά απίστευτο το πόσα μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο μηχάνημα με τον συνδιασμό των παραπάνω 2 θετικών χαρακτηριστικών του.

      Συμπέρασμα (2 μήνες χρήσης): Δεν ξέρω ακόμη με σιγουριά, αν αξίζει/θα έδινα προσωπικά τα 1000+ ευρώ ωστόσο άξιζε κάθε ευρώ στα 750 που έδωσα και το τσίμπησα. Πραγματικά πρόκειται για ένα εργαλείο που αν το προσέχεις μπορεί να σου βγάλει 7-10 χρόνια.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • jimcash
      5
      31 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Αυτή τη στιγμή είναι η ποιο VFM επιλογή για αγορά ultrabook γύρω στα 1000ευρώ. Ναι το ξέρω ίσως ακούγετε κάπως περίεργο το VFM και 1000 ευρώ αλλά φίλοι μου εάν ψάξετε για κάτι αντίστοιχο στον ανταγωνισμό θα διαπιστώσετε ότι όλες οι τιμές έχουν πάρει για τα καλά την ανιούσα... Λοιπόν. Η μπαταρία τα σπάει πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει, όπως και το γεγονός ότι οι επιδόσεις του δεν επηρεάζονται στο ελάχιστο όταν αποσυνδεθεί από τη πρίζα πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει με κανένα windows laptop. Είναι με λίγα λόγια ένα πραγματικά φορητό πανάλαφρο και ισχυρό ultrabook με ότι αυτό συνεπάγεται. Στα αρνητικά είναι ότι παίζει μεν παιχνίδια αλλά ελάχιστα έχουν γίνει προς το παρόν optimized Metal για τον Μ1. Δεν θα το συνιστούσα γενικώς για gaming εκτός και εάν παίζετε πολύ συγκεκριμένα games που είναι γραμμένα για αυτό το soc. Το wow ας πούμε, που είναι optimized σου πέφτουν τα σαγόνια όταν βλέπεις να τρέχει σταθερά 60fps στα 2Κ χωρίς ίχνος lag και χωρίς ανεμιστήρα και θερμοκρασίες 50-70 μετά από ώρες..... Στα υπέρ, για productivity με P3 πλέον οθόνη είναι ότι καλύτερο για video/photo editing και φυσικά το keyboard / touchpad που είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του.

      Update* Έως τώρα (2+ μήνες) δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα με τις θερμοκρασίες του και ακόμα και σε games όταν το ρυθμίσετε στα settings του εκάστοτε παιχνιδιού για optimal 60fps η θερμοκρασία σταθεροποιείτε γύρο στους 72c. Φυσικά θα χρειαστεί να ρίξετε λίγο ανάλυση. Για casual δουλειές γραφείου κλπ δεν καταλαβαίνει τίποτα, δουλεύει γυρω στους 34c. Οπότε δεν υπάρχουν θέματα με τις θερμοκρασίες. Προφανώς ο Μ1 με passing cooling λειτουργεί απρόσκοπτα. Πραγματικά εντυπωσιακό. Καλές αγορές.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Θερμοκρασία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Βάρος
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής

    Ερωτήσεις

    22 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    vagman_reviews

    Όχι. Μόνο 2 θύρες type-C έχει και μια audio jack. Μόνο WiFi ή αν το θεωρείς απαραίτητο θα χρειαστείς κάτι τέτοιο: skroutz.gr/s/28627561/Baseus-Metal-Gleam-Series-USB-C-Docking-Station-με-HDMI-4K-PD-Ethernet-Ασημί.html

    giannis_Saris

    Τι διαφορα εχει το UK KEYBOARD απο το US?
    Και εχει τοση διαφορα στα χρηματα?

    Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες