Levenhuk Zeno Cash ZC14 Στερεοσκοπικό Μικροσκόπιο Εκπαιδευτικό Μονόφθαλμο 80-120x
Μικροσκόπια

Levenhuk Zeno Cash ZC14 Στερεοσκοπικό Μικροσκόπιο Εκπαιδευτικό Μονόφθαλμο 80-120xΚωδικός: 28631997

Το μικροσκόπιο τσέπης Levenhuk Zeno Cash ZC14 είναι ένα μεγεθυντικό εργαλείο με ενσωματωμένο φωτισμό. Χάρη στη φωτεινή πηγή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για έλεγχο γνησιότητας χαρτονομισμάτων....

Δες όλη την περιγραφή

Το μικροσκόπιο τσέπης Levenhuk Zeno Cash ZC14 είναι ένα μεγεθυντικό εργαλείο με ενσωματωμένο φωτισμό. Χάρη στη φωτεινή πηγή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για έλεγχο γνησιότητας χαρτονομισμάτων. Αυτό το μικροσκόπιο είναι μικρό σε διαστάσεις και ελαφρύ. Μπορείτε εύκολα να το παίρνετε μαζί σας σε επαγγελματικές συναντήσεις ή στα ταξίδια σας. Είναι χρήσιμο...

Δες όλη την περιγραφή
26,18
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 25,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 25,00 €

  2. 26,18 €

Περιγραφή

Το μικροσκόπιο τσέπης Levenhuk Zeno Cash ZC14 είναι ένα μεγεθυντικό εργαλείο με ενσωματωμένο φωτισμό. Χάρη στη φωτεινή πηγή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για έλεγχο γνησιότητας χαρτονομισμάτων. Αυτό το μικροσκόπιο είναι μικρό σε διαστάσεις και ελαφρύ. Μπορείτε εύκολα να το παίρνετε μαζί σας σε επαγγελματικές συναντήσεις ή στα ταξίδια σας. Είναι χρήσιμο στα σούπερ μάρκετ: μπορείτε να ελέγξετε κάθε χαρτονόμισμα που έχετε.

Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με σταθερή ή μεταβλητή μεγέθυνση, με έναν ή περισσότερους τύπους φωτισμού, που τροφοδοτούνται από μπαταρίες ή από μία ενσωματωμένη μπαταρία. Κάποια μικροσκόπια έχουν μανταλάκια για την προσάρτηση smartphone.

Το Levenhuk Zeno Cash ZC14 είναι ένα μικρόσωμο και ελαφρύ οπτικό όργανο που αποδεικνύεται χρήσιμο στην καθημερινή ζωή και εργασία.

Κατασκευαστής

Levenhuk

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
74114

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Στερεοσκοπικό
Εκπαιδευτικό
Ναι
Μεγέθυνσης
Όχι
Κεφαλή
Μονόφθαλμο
Μεγέθυνση (x)
80-120 x
Αντικειμενικοί Φακοί
-
Φωτισμός
LED
USB
Όχι

Εξωτερικές Διαστάσεις

Πλάτος
4 cm
Βάθος
2 cm
Ύψος
10 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη