Compost Bin 3L 49642.1.16
Κομποστοποίηση

Compost Bin 3L 49642.1.16 Κωδικός: 28713576

Χάρη στον πρακτικό οργανικό κάδο με καπάκι από τη Navaris, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το που να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα της κουζίνας σας. Το συμπεριλαμβανόμενο φίλτρο ενεργού

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στον πρακτικό οργανικό κάδο με καπάκι από τη Navaris, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το που να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα της κουζίνας σας. Το συμπεριλαμβανόμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα στο καπάκι, φιλτράρει τις οσμές για να διατηρεί την κουζίνα σας καθαρή και φρέσκια. 

Δες όλη την περιγραφή
26,90
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 26,90 €

Περιγραφή

Χάρη στον πρακτικό οργανικό κάδο με καπάκι από τη Navaris, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το που να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα της κουζίνας σας. Το συμπεριλαμβανόμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα στο καπάκι, φιλτράρει τις οσμές για να διατηρεί την κουζίνα σας καθαρή και φρέσκια. Μπορείτε να απορρίψετε οργανικά είδη όπως τα κελύφη αυγών, φακελάκια τσαγιού, φλοιούς πατάτας και μπανάνας ή χαλασμένα τρόφιμα στον οργανικό κάδο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κάδος Κλειστού Τύπου
Χωρητικότητα
3 lt
Υλικό Κατασκευής
Μεταλλικός

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • dgotsi
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα, ένα κομψό δοχείο όπου θα μπορώ να εναποθέτω τα οργανικά υλικά μέχρι να τοποθετούνται σε μεγαλύτερο κάδο στο μπαλκόνι. Δεν έχω παρατηρήσει οσμές, έρχεται με 2 φίλτρα άνθρακα στο σύνολο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Markos
    3
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλός κάδος, σχετικά ακριβός για το μέγεθός του, αλλά το φίλτρο άνθρακα που παρέχεται πράγματι δεν αφήνει τις μυρωδιές να περάσουν. Ενδεικτικά 3 λίτρα - η χωρητικότητα του κάδου - αντιστοιχούν σε κάτι λίγο παραπάνω από 16 πορτοκαλόφλουδες, 7-8 μπανανόφλουδες, 6 τσόφλια αυγών και το κεντρικό τμήμα από 15 αχλάδια και 15 μήλα, χαρτόνια από 2 12άρες αυγοθήκες και λίγα ξερά φύλλα, όλα τους κομμένα σε μικρά κομμάτια. Συνεπώς, δεδομένου ότι η κομποστοποίηση των παραπάνω παίρνει από 1-2 μέχρι 4 μήνες (ανάλογα με τις συνθήκες, αν έχετε ρίξει μέσα αρκετά ξερά πέρα από τα «πράσινα»), ίσως δεν είναι και τόσο καλή επιλογή για ένα νοικοκυριό στην πόλη που έχει μεγάλη κατανάλωση σε φρούτα-λαχανικά κ.λπ.

    Ωστόσο, ως προϊόν, ό,τι υπόσχεται η περιγραφή τα παρέχει, εξ ου και η θετική αξιολόγηση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό!
    Το εγκρίνω!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

56 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
aenik_li

Μέσα σε 5 μέρες γέμισε μέχρι πάνω πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να γίνει η κομποστοποιηση? Χρειάζεται να ρίξω κάτι μέσα για να επιταχύνει?

elemyt

Ο συγκεκριμένος κάδος είναι για να μαζεύετε τα κομποστοποιήσιμα υλικά στην κουζίνα σας και να τα αδειάζετε σε μεγαλύτερο κάδο πιθανώς στον κήπο. Όπου εκεί παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με σκουληκάκια ώστε να γίνουν χώμα. Κάντε μια αναζήτηση στο Google σχετικά με την διαδικασία.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες