Neff Μηχανισμός Απορρόφησης 90cm Μαύρος
Απορροφητήρες Κουζίνας

Neff Μηχανισμός Απορρόφησης 90cm ΜαύροςΚωδικός: 28793625

Ο απορροφητήρας της εταιρείας Neff, ενεργειακής κλάσης A, είναι εντοιχιζόμενος. Τοποθετείται σε ντουλάπια με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ορατή μόνο η κάτω επιφάνειά του.

Δες όλη την περιγραφή

Ο απορροφητήρας της εταιρείας Neff, ενεργειακής κλάσης A, είναι εντοιχιζόμενος. Τοποθετείται σε ντουλάπια με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ορατή μόνο η κάτω επιφάνειά του.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Αγόρασε μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.990,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.990,00 €

Περιγραφή

Ο απορροφητήρας της εταιρείας Neff, ενεργειακής κλάσης A, είναι εντοιχιζόμενος. Τοποθετείται σε ντουλάπια με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ορατή μόνο η κάτω επιφάνειά του.

Τεχνολογία Guided Air: Τεχνολογία καθοδήγησης αέρα για πανίσχυρη και ομοιόμορφη απορρόφηση των υδρατμών και όλων των οσμών κατά το μαγείρεμα, από ολόκληρη την επιφάνεια της εστίας.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε φρέσκο αέρα! Ξεχάστε τους υδρατμούς στις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας χάρη στην τεχνολογία Guided Air, δηλαδή την τεχνολογία καθοδήγησης του αέρα. Με αυτόν τον πανίσχυρο τρόπο απορρόφησης των υδρατμών και όλων των οσμών που δημιουργούνται κατά το μαγείρεμα και από ολόκληρη την εστία, τώρα μπορείτε να δείτε καθαρά και ανεμπόδιστα πόσο όμορφα τσιγαρίζονται τα κρεμμύδια ή πώς η σούπα σιγοβράζει. Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το που έχετε τοποθετήσει τα σκεύη σας πάνω στην εστία. Δημιουργήστε ελεύθερα τις δικές σας μοναδικές συνταγές, χωρίς να σας εμποδίζουν οι υδρατμοί και οι οσμές.

Η φωτιζόμενη γυάλινη επιφάνεια του απορροφητήρα σας ρίχνει άπλετο φως στην εστία σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε 16.7 εκατομμύρια χρώματα.

Τι χρώμα έχει το γυαλί; Όποιο επιλέξετε εσείς φυσικά. Απλά συνδέστε το βυθιζόμενο απορροφητήρα NEFF με γυαλί, μαζί με την εφαρμογή Home Connect και επιλέξτε το δικό σας φωτισμό ανάμεσα από 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Φωτίστε την εστία σας με όποιο χρώμα θέλετε, ανάλογα με τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας κάθε φορά,ξανά και ξανά.

Εύκολος χειρισμός του απορροφητήρα με ένα απλό άγγιγμα.

Ακόμα περισσότερη άνεση για να μαγειρεύετε στην κουζίνα σας. Ο χειρισμός του απορροφητήρα σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικά επίπεδα εξαερισμού και να προσαρμόζετε τον φωτισμό του μέσω της βάσης εστιών. Αυτή η πολύ χρηστική λειτουργία σάς αποδεσμεύει τα χέρια για να εστιάσετε όλη σας την προσοχή στη μαγειρική σας.

Για περισσότερη ησυχία και ηρεμία στην κουζίνα.

Ο κινητήρας Efficient Drive φέρνει την ηρεμία στην κουζίνα σας. Είναι εξαιρετικά ισχυρός και απαλός σαν ψίθυρος. Τώρα, μπορείτε να εστιάσετε στη μαγειρική και στους επισκέπτες σας, ενώ ο απορροφητήρας σας φροντίζει η κουζίνα να παραμένει ήσυχη, καθαρή και γαλήνια.

Διακοπτόμενη λειτουργία εξαερισμού

Τα αρώματα στην κουζίνα σας όπως το τηγάνισμα των κρεμμυδιών ή τα φρεσκοψημένα κέικ είναι το ήμισυ της απόλαυσης του μαγειρέματος. Αλλά η ανάμειξη πάρα πολλών οσμών μπορεί να σας ενοχλήσει, οπότε δεν είναι κακή ιδέα να φρεσκάρετε το χώρο σας κάθε τόσο. Με τη διακοπτόμενη λειτουργία εξαερισμού, ο απορροφητήρας ενεργοποιείται για μικρό χρονικό διάστημα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, απελευθερώνοντας νέα, συναρπαστικά αρώματα ή απλά φρεσκάροντας τον αέρα.

    Κατασκευαστής

    Neff

    Χαρακτηριστικά

    Κωδικός Προϊόντος
    I98WMM1S7

    Γενικά

    Είδος
    Μηχανισμός Απορρόφησης
    Απορροφητική Ισχύς (Max)
    519 m³/h
    Απορροφητική Ισχύς (Boost)
    833 m³/h
    Τύπος Φίλτρων
    Μεταλλικά
    Λειτουργία Αέρα
    Εξαγωγή ή Ανακύκλωση
    με 2 Μοτέρ
    Όχι
    Χρώμα
    Μαύρο

    Διαστάσεις

    Πλάτος
    90 cm

    Ενεργειακή Ετικέτα

    Ενεργειακή κλάση
    A
    Μέση Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
    38 kWh/y
    Ρευστοδυναμική Απόδοση
    A
    Απόδοση Κατακράτησης Λίπους
    C
    Επίπεδο Θορύβου
    62 dB

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Ερωτήσεις

    2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    jim_kiriakopoulos

    Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω σχετικά με τον απορροφητήρα πάγκου, αν χρειάζεται κάποια ιδιαιέτερη εγκατάσταση για να τοποθετηθεί?(Π.χ Η σωλήνα εξαγωγής να εχει τοποθετηθεί κατω απο τον πάγκο, ή λειτουργει ανεξάρτητα?)

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)