Βιο Αγρός Βιολογικό Αλεύρι Λιναρόσπορου 350gr
Αλεύρι

Βιο Αγρός Βιολογικό Αλεύρι Λιναρόσπορου 350gr Κωδικός: 28794753

Το αλεύρι λιναρόσπορου της εταιρείας Βιο Αγρός, είναι υποπροϊόν της επεξεργασίας των σπόρων λιναριού. Αρχικά οι σπόροι πιέζονται με ειδική πρέσα, κατόπιν η μάζα που προκύπτει από τη μηχανική ψυχρή συμπίεση συλλέγεται και ψύχεται, και στη συνέχεια αλέθεται σε αλεύρι. Έχει γλυκιά γεύση και ελαφρύ άρωμα, ενώ είναι ιδιαίτερα εύπεπτο, πλούσιο σε α – λινολενικό...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 350gr
2,35
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 2,35 €

Περιγραφή

Το αλεύρι λιναρόσπορου της εταιρείας Βιο Αγρός, είναι υποπροϊόν της επεξεργασίας των σπόρων λιναριού. Αρχικά οι σπόροι πιέζονται με ειδική πρέσα, κατόπιν η μάζα που προκύπτει από τη μηχανική ψυχρή συμπίεση συλλέγεται και ψύχεται, και στη συνέχεια αλέθεται σε αλεύρι. Έχει γλυκιά γεύση και ελαφρύ άρωμα, ενώ είναι ιδιαίτερα εύπεπτο, πλούσιο σε α – λινολενικό οξύ, Ω3 λιπαρά και δεν περιέχει γλουτένη. Μπορεί να αντικαταστήσει ένα μέρος από το αλεύρι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού ή άλλων αρτοσκευασμάτων. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την παραγωγή του.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αλεύρι
Τύπος
Λιναρόσπορου
Τεμάχια
1 τμχ
Βάρος
350 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ολικής Άλεσης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

52 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες