Telwin Bimax 120 Automatic Ηλεκτροκόλληση 90A (max)
Ηλεκτροκολλήσεις

Telwin Bimax 120 Automatic Ηλεκτροκόλληση 90A (max)Κωδικός: 28837630

Ηλεκτροκόλληση MIG / MAG από τον κατασκευαστή Telwin. Η μέθοδος MIG απαιτεί το σύρμα να έχει ειδική επίστρωση (flux) αλλιώς χρειάζεται να συνδεθεί με εξωτερική φιάλη αερίου (π.χ. argon, CO2). Η μέθοδος MAG δημιουργεί συγκολλήσεις με παροχή αερίου, κάνοντας την ιδανική για κολλήσεις σε εσωτερούς χώρους. Μπορεί να λειτουργήσει για 1 λεπτά διαρκώς στα 90A...
Δες όλη την περιγραφή

372,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+38,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 351,00 €

Περιγραφή

Ηλεκτροκόλληση MIG / MAG από τον κατασκευαστή Telwin. Η μέθοδος MIG απαιτεί το σύρμα να έχει ειδική επίστρωση (flux) αλλιώς χρειάζεται να συνδεθεί με εξωτερική φιάλη αερίου (π.χ. argon, CO2). Η μέθοδος MAG δημιουργεί συγκολλήσεις με παροχή αερίου, κάνοντας την ιδανική για κολλήσεις σε εσωτερούς χώρους. Μπορεί να λειτουργήσει για 1 λεπτά διαρκώς στα 90A πριν χρειαστεί να σταματήσει για να κρυώσει. Επομένως, μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να λιώσετε τα παχύτερα σύρματα και να κάνετε περισσότερα περάσματα στις χοντρές κολλήσεις λόγω του χαμηλού μέγιστου Αμπέρ που υποστηρίζει. Το βάρος της αγγίζει τα 11.6kg.

Χαρακτηριστικά

Inverter
Όχι
Τύπος
MAG, MIG
Ρεύμα Συγκόλλησης (max)
90 A
Βάρος
11600 gr
Κύκλος Εργασίας (max Ampere)
10 %

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη