Cool Mini Or Not Bloodborne: The Board Game
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Cool Mini Or Not Bloodborne: The Board GameΚωδικός: 28866857

Σεβαστή για τις θεραπευτικές της τεχνικές, η πόλη Yharnam υποβαθμίζεται γρήγορα, καθώς μια πανούκλα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε θηρία εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα. Ως Κυνηγός, εναπόκειται σε εσάς να...

Δες όλη την περιγραφή

Σεβαστή για τις θεραπευτικές της τεχνικές, η πόλη Yharnam υποβαθμίζεται γρήγορα, καθώς μια πανούκλα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε θηρία εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα. Ως Κυνηγός, εναπόκειται σε εσάς να καταπνίξετε αυτήν την αυξανόμενη απειλή. Θα πρέπει να πολεμήσετε με θηρία, τέρατα και κατοίκους της πόλης για να επιβιώσετε τη νύχτα και να ανακαλύψετε την πηγή...

Δες όλη την περιγραφή
115,40
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 111,99 €

Περιγραφή

Σεβαστή για τις θεραπευτικές της τεχνικές, η πόλη Yharnam υποβαθμίζεται γρήγορα, καθώς μια πανούκλα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε θηρία εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα. Ως Κυνηγός, εναπόκειται σε εσάς να καταπνίξετε αυτήν την αυξανόμενη απειλή. Θα πρέπει να πολεμήσετε με θηρία, τέρατα και κατοίκους της πόλης για να επιβιώσετε τη νύχτα και να ανακαλύψετε την πηγή αυτής της τρέλας.

Στο παιχνίδι δράσης και περιπέτειας Bloodborne: The Board Game που καθοδηγείται από campaign, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο των Κυνηγών, συνεργαζόμενοι ενάντια στο παιχνίδι για να αποκαλύψουν τα μυστήρια που κρύβονται στην πόλη Yharnam και πέρα από αυτήν. Διαθέτοντας μοναδικά όπλα τρικ, το καθένα με διάφορες μορφές και δυνάμεις, οι Κυνηγοί πρέπει να σκεφτούν γρήγορα και να προσαρμόσουν τις τακτικές τους για να ξεπεράσουν το πλήθος των εχθρών που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο τους. Μάθετε τη συμπεριφορά τους, εκμεταλλευτείτε τις αδυναμίες τους και χτυπήστε τους!


Χαρακτηριστικά

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1-4
Ηλικία
14 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Ναι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • constantinos_onstantinos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από No Label X

    Αν και χάνει κάτι από τη μαγεία του να το παίξεις πρώτη φορά αφότου παίξεις τα quests για πρώτη φορά και τα μάθεις, μπορεί ευχάριστα να ξαναπαιχτεί. Επίσης διαθέτει 4*3 quests (chapters) οπότε αυτό δεν είναι γρήγορα πρόβλημα.
    Πέραν τούτου, δε νομίζω ότι έχω ξαναπαίξει coop επιτραπέζιο με τόσο καλοστημένο μηχανισμό εχθρών.
    Τέλος, κάρτες+ωραίες φιγούρες= 5 αστέρια

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μεγάλος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη