- Μπορεί να καταναλωθεί ωμό, να χρησιμοποιηθεί σε pesto για σάλτσες ζυμαρικών ή ριζότο, σαν άλειμμα για sandwich ή burger, σε dressing για σαλάτες, δίνει άλλη διάσταση στο τζατζίκι, και «δένει» σάλτσες για κρέας ή ψάρι δίνοντας σώμα και άρωμα.
- Όσο περνάει ο χρόνος, ωριμάζει ακόμα περισσότερο αποκτώντας μια μαστιχωτή υφή. Σε αυτό το στάδιο, καταναλώνεται αυτούσιο σαν καραμέλα, ως superfood snack, ή ακόμα και όπως προτείνουν οι Κορεάτες: βουτώντας το σε σοκολάτα!
Ασφάλεια αγορών Skroutz