Woolf Snacks and Rawhide Twister Λιχουδιές Σκύλου χωρίς Σιτηρά με Κοτόπουλο 100gr
Λιχουδιές/Σνακ Σκύλων

Woolf Snacks and Rawhide Twister Λιχουδιές Σκύλου χωρίς Σιτηρά με Κοτόπουλο 100grΚωδικός: 28927339

Το σνακ αποτελεί λαχταριστή λιχουδιά για να προσφέρεται ανάμεσα στα γεύματα του σκύλου σας, και όχι μετά ή πριν το κυρίως γεύμα της μέρας. Είναι κατάλληλη για να δείξετε αγάπη και επιβράβευση στον σκύλο σας. Πρόκειται για νόστημο συ­μπλή­ρω­μα δια­τρο­φής το οποίο εξα­σφα­λί­ζει από­λαυ­ση μά­ση­σης και απα­σχό­λη­ση. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη...
Δες όλη την περιγραφή

  • Κυρίως Συστατικό: Κοτόπουλο
  • Βάρος: 100gr
3,68
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 3,68 €

Περιγραφή

Το σνακ αποτελεί λαχταριστή λιχουδιά για να προσφέρεται ανάμεσα στα γεύματα του σκύλου σας, και όχι μετά ή πριν το κυρίως γεύμα της μέρας. Είναι κατάλληλη για να δείξετε αγάπη και επιβράβευση στον σκύλο σας. Πρόκειται για νόστημο συ­μπλή­ρω­μα δια­τρο­φής το οποίο εξα­σφα­λί­ζει από­λαυ­ση μά­ση­σης και απα­σχό­λη­ση. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη τροφή ανεξάρτητα από τη φυλή, καθώς ενδείκνυται για όλα τα μεγέθη σκύλων. Η λιχουδιά είναι grain free και gluten free, δηλαδή δεν περιλαμβάνει καθόλου σιτηρά και γλουτένη. Η έλλειψη σιτηρών από την τροφή μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπερφαγίας καθώς συγκρατεί χορτασμένο τον σκύλο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, αποτελεί ιδανική επιλογή για σκύλους που έχουν διαγνωστεί με αλλεργία ή δυσανεξία στη γλουτένη. Εάν αποφασίσετε, με την καθοδήγηση πάντα του κτηνιάτρου σας, να κάνετε μετάβαση σε grain-free διατροφή, καλό είναι να το κάνετε αργά και σταδιακά.

Οι λιχουδιές μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της εκπαίδευσης του σκύλου. Συνεπώς, προσπαθήστε να τις δίνετε μετά από άσκηση και με συνέπεια στον χρόνο. Ωστόσο, μην το παρακάνετε καθώς θα πρέπει να αποτελούν το 5% της ποσότητας φαγητού που τρώει καθημερινά το κατοικίδιο σας. Βεβαιωθείτε πάντα ότι το ζώο έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό και να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

  • Κυρίως Συστατικό: Κοτόπουλο
  • Βάρος: 100gr

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος
Όλες οι Φυλές
Κυρίως Συστατικό
Κοτόπουλο
Είδος
Snack

Διατροφική Ανάγκη

Extras
χωρίς Σιτηρά, χωρίς Γλουτένη

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη