Βασικές Αρχές Μηχανών Εσωτερικής Καύσης
Επιστημονικά Βιβλία

Βασικές Αρχές Μηχανών Εσωτερικής Καύσης Κωδικός: 28947442

Γραμμένο από έναν εκ των επιφανέστερων επιστημόνων του χώρου, το βιβλίο καλύπτει σε βάθος τις κύριες φυσικές και χημικές διεργασίες που διέπουν την λειτουργία, και επηρεάζουν τον σχεδιασμό, των

Δες όλη την περιγραφή

Γραμμένο από έναν εκ των επιφανέστερων επιστημόνων του χώρου, το βιβλίο καλύπτει σε βάθος τις κύριες φυσικές και χημικές διεργασίες που διέπουν την λειτουργία, και επηρεάζουν τον σχεδιασμό, των μηχανών εσωτερικής καύσης.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: John B. Heywood
  • Εκδότης: Παπασωτηρίου
  • Μορφή: Σκληρό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 1056
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604911370
77,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

από 76,50 €

Περιγραφή

Γραμμένο από έναν εκ των επιφανέστερων επιστημόνων του χώρου, το βιβλίο καλύπτει σε βάθος τις κύριες φυσικές και χημικές διεργασίες που διέπουν την λειτουργία, και επηρεάζουν τον σχεδιασμό, των μηχανών εσωτερικής καύσης. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως σύγγραμμα αναφοράς, κατάλληλο τόσο για σπουδαστές όσο και για επιστήμονες, μηχανικούς και επαγγελματίες του κλάδου.Η 2η, πλήρως αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου Βασικές Αρχές Μηχανών Εσωτερικής Καύσης καταγράφει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της τεχνολογίας όπως, ενδεικτικά, τεχνικές αύξησης της ισχύος και αποδοτικότητας των κινητήρων, καθώς και τεχνολογίες μείωσης των εκπεμπόμενων επιβλαβών ρύπων. Με πλούσια εικονογράφηση και πλήθος βιβλιογραφικών παραπομπών, το βιβλίο περιλαμβάνει εκτενείς αναφορές στα χαρακτηριστικά λειτουργίας των κινητήρων ανάφλεξης με σπινθήρα και ανάφλεξης με συμπίεση (diesel) και των απαιτήσεών τους σε καύσιμα, αναλύσεις των φαινομένων ροής και καύσης, καθώς και αναφορές στον περιβαλλοντικό αντίκτυπο αυτών των μηχανών και στις σχετικές απαιτήσεις λειτουργίας τους.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρολογία - Μηχανολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
1056
Έτος έκδοσης
2021

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες