Mushkin Essentials 8GB DDR4 RAM με Ταχύτητα 3200 για Laptop
Μνήμες RAM

Mushkin Essentials 8GB DDR4 RAM με Ταχύτητα 3200 για LaptopΚωδικός: 29029579

Αναβάθμισε τη μνήμη RAM του laptop ή mini PC σου με την Mushkin Essentials SO-DIMM DDR4, αυξάνοντας τις ταχύτητες εκτέλεσης όλων των διεργασιών σου.

Η DDR4 είναι η τέταρτη γενιά τεχνολογίας μνήμης RAM, προσφέρει ταχύτητες λειτουργίας από 2133MT/s έως 4800MT/s, χρόνο απόκρισης (CAS Latency) από CL9 έως CL22, ενώ η χωρητικότητά της αυξήθηκε...

Δες όλη την περιγραφή

  • Ταχύτητα: 3200
  • CAS Latency: 22CAS Latency
  • Χωρητικότητα: 8GB
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 23,50 €

Περιγραφή

Αναβάθμισε τη μνήμη RAM του laptop ή mini PC σου με την Mushkin Essentials SO-DIMM DDR4, αυξάνοντας τις ταχύτητες εκτέλεσης όλων των διεργασιών σου.

Η DDR4 είναι η τέταρτη γενιά τεχνολογίας μνήμης RAM, προσφέρει ταχύτητες λειτουργίας από 2133MT/s έως 4800MT/s, χρόνο απόκρισης (CAS Latency) από CL9 έως CL22, ενώ η χωρητικότητά της αυξήθηκε έως και 32GB ανά μονάδα μνήμης.

Για την ταχύτητα (MT/s) και χωρητικότητα (GB), όσο μεγαλύτερο μέγεθος διαλέξουμε, τόσο καλύτερη απόδοση θα έχουμε στο σύστημά μας, ενώ για τον χρόνο απόκρισης (CL), θέλουμε το μικρότερο μέγεθος για την ταχύτητα (MT/s) που έχουμε επιλέξει.

Η Mushkin Essentials SO-DIMM DDR4 προσφέρει:

  • Ταχύτητα: 3200
  • CAS Latency: 22CAS Latency
  • Χωρητικότητα: 8GB

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MES4S320NF8G

Βασικά Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
8 GB
Τύπος
DDR4
Ταχύτητα
3200
Τύπος Υπολογιστή
Laptop
Μέγεθος
SO-DIMM GB

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Πλήθος modules
1
CAS Latency
22 CAS Latency
RGB Lighting
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • georgios8514

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Οι μνήμες λειτουργούν μια χαρά από άποψης χρονισμού και επιδόσεων σε ένα laptop MSI Thin GF63 12VF (16R8.1). Στην πραγματικότητα είναι εντελώς προβληματικές, λόγω υπερθέρμανσης που προκαλεί επαναλαμβανόμενα reboot. Αν δεν πάρεις άμεσα το δάχτυλό σου από κάποιο τσιπ που αγγίζεις, έχεις έγκαυμα 3ου βαθμού στο τσεπάκι σου. Και πιθανολογώ πως θα επηρεάζεται και ο χρόνος μπαταρίας. Μπορεί να συμβάλει κάποιο λάθος στην κατασκευή του φορητού μου, αλλά τι έπρεπε; Να το πουλάνε με υδρόψυξη; Με τις 2x8GB της μαμάς όλα καλά.
    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να δουλέψει φυσιολογικά. Το κάτω καπάκι να λείπει και να έχουν τα SO-DIMM. χοντρές ψύκτρες. Δεν ξέρω αν μπορώ να τις αλλάξω. Αν δεν γίνεται, τότε θα πρέπει να πάρω νέο κάτω καπάκι προς μετατροπή για καλύτερο εξαερισμό. Πιασ' τ' αυγό και κούρευ'το δηλαδή.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη