Ad
Σετ Έπιπλα Κήπου & Βεράντας

Σετ Σαλονιού Εξωτερικού Χώρου με Μαξιλάρια Porto Γκρι 4τμχΚωδικός: 29032593

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 1 Τραπέζι (Μ100xΠ60xΥ70εκ.)
  • 1 Καναπές (Μ105xΠ61xΥ82εκ.)
  • 2 Πολυθρόνες (Μ57xΠ61xΥ83εκ.)
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 389,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 389,99 €

Περιγραφή

Το σετ έχει μεταλλικό σκελετό για καλύτερη σταθερότητα και επένδυση από wicker/rattan, ένα συνθετικό υλικό με μία ιδιαίτερη τεχνική πλέξης και με μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Το τραπέζι φέρει επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας. Ο καναπές και οι πολυθρόνες διαθέτουν μαξιλάρια στο κάθισμα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
027779

Χαρακτηριστικά

Τύπος Σετ
Σαλόνι
Χρώμα
Γκρι
Υλικό Κατασκευής
Rattan
για Μικρούς Χώρους
Όχι
με Μαξιλάρια
Ναι
Τεμάχια
4 τμχ

Διαστάσεις

Μήκος Τραπεζιού
100 cm
Πλάτος Τραπεζιού
60 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • NS Motomania
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όμορφο πολύ με ωραίο χρώμα,δείχνει πιο ακριβό συγκριτικά με τα χρήματα που κοστίζει, βολικό για μικρά μπαλκόνια και μεσαία.Απο κοντά δείχνει πιο όμορφο το αδικούν οι φωτογραφίες.Τα μαξιλάρια γεμάτα.
    Πάμε στα αρνητικά τώρα.Γενικα με το μοντάρισμα θέλεις δύο άτομα δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει υπομονή και γενικά να έχεις κάποιες γνώσεις .
    Η πλάγιες πλευρές από της πολυθρόνες δεν εφαρμόζονται καλά με αποτέλεσμα όταν πας να βιδώσεις δεν είναι στην ίδια ευθεία η βίδα με την τρύπα που είναι οι βόλτες στην άλλη πλευρά,με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η συναρμολόγηση. Γενικά δεν ταιριάζουν καλά τα μέρη μεταξύ τους και υπάρχουν κάποια κενά. Τώρα ο λόγος που δεν έβαλα πέντε αστέρια είναι ότι ,όταν πήγα να συναρμολογήσω τον διθέσιο καναπέ ενώ τα είχα κάνει όλα σωστά ,το πλαϊνό από την δεξιά πλευρά τα δύο μέρη πλάγιο με πίσω πλάτη, η τρύπες για να τα βιδώσεις την μια πλευρά με την άλλη,δεν συμπίπτουν μεταξύ τους οι τρύπες, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τα βιδώσεις.Μια διαφορά περίπου πέντε χιλιοστά, είναι αρκετά για να μην ολοκληρωθεί το μοντάρισμα. Τώρα σίγουρα είναι εργοστασιακό λάθος αλλά για να μην μπλέξω με αλλαγές και με δρομολόγια πήγαινε έλα,έκανα πατέντα άνοιξα μια καινούργια τρύπα με το τρυπάνι για να πέσω ακριβώς στην ίδια ευθεία για να βιδώσω επιτέλους την βίδα.
    Με λίγα λόγια αυτό το εργοστασιακό λάθος ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδιαίτερη γνώση θα το επέστρεφε πίσω. Ένα λάθος που για μένα είναι απαράδεκτο και πιστεύω θα είναι και άλλα κομμάτια έτσι και πρέπει να το δούνε αυτό.Γενικα την συναρμολόγηση την περίμενα πιο εύκολη αλλά βρήκα αρκετά εμπόδια μπροστά μου. Κατά τα άλλα είναι στιβαρή κατασκευή πάντα μιλάμε για τα χρήματα που κοστίζει.Πιστευω να σας βοήθησα αξίζει η αγορά , αλλά θέλει υπομονή για να στηθεί, Τέλος το όμορφο αποτέλεσμα σε ανταμείβει για την ταλαιπωρία.

    • Άνεση
    • Ευκολία συναρμολόγησης
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ntafy_Raikkonen
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παραδίδεται αμοντάριστο. Παρ' όλα αυτά, είναι εύκολη η συναρμολόγηση, αν και λίγο χρονοβόρα(για 1 άτομο). Επίσης, λόγω κατασκευαστικού λάθους, η μία πολυθρόνα και το τραπέζι μπαλάντζαραν λίγο (τα διόρθωσα μόνη μου).
    Είναι άνετο και όμορφο.
    Τέλος, για 250€, η κατασκευή του είναι ποιοτικά καλή.

    Update: Μετά από 1.5 χρόνο καθημερινής χρήσης, δεν έχει πάθει τίποτα!
    Δεν έχει ξεθωριάσει από το σχεδόν καθημερινό πλύσιμο, δεν έχουν κάνει λακούβες τα καθίσματα και το σημαντικότερο δεν έχει χαλάσει η πλέξη από τις επιθέσεις των γατιών μου (δάγκωμα και ξύσιμο νυχιών).
    Πραγματικά value for money!

    • Ευκολία συναρμολόγησης
    • Άνεση
    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη