CoolerMaster Elite 500 V4 500W Μαύρο Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Wired 80 Plus Standard
Τροφοδοτικά Υπολογιστή

CoolerMaster Elite 500 V4 500W Μαύρο Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Wired 80 Plus StandardΚωδικός: 29045027

Η μονάδα τροφοδοσίας της σειράς Elite - v4 είναι μια αξιόπιστη επιλογή για αρχάριους κατασκευαστές υπολογιστών και συστήματα εργασίας γραφείου. Ο αθόρυβος ανεμιστήρας 120 mm, η απόδοση 80 PLUS White...

Δες όλη την περιγραφή

Η μονάδα τροφοδοσίας της σειράς Elite - v4 είναι μια αξιόπιστη επιλογή για αρχάριους κατασκευαστές υπολογιστών και συστήματα εργασίας γραφείου. Ο αθόρυβος ανεμιστήρας 120 mm, η απόδοση 80 PLUS White EU 230V και η 3ετής εγγύηση παρέχουν ένα PSU που παρέχει λειτουργία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. 

Αυτό το PSU έχει σχεδιαστεί για αξιοπιστία με...

Δες όλη την περιγραφή
56,60
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 56,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 56,60 €

Περιγραφή

Η μονάδα τροφοδοσίας της σειράς Elite - v4 είναι μια αξιόπιστη επιλογή για αρχάριους κατασκευαστές υπολογιστών και συστήματα εργασίας γραφείου. Ο αθόρυβος ανεμιστήρας 120 mm, η απόδοση 80 PLUS White EU 230V και η 3ετής εγγύηση παρέχουν ένα PSU που παρέχει λειτουργία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. 

Αυτό το PSU έχει σχεδιαστεί για αξιοπιστία με έμφαση στη μείωση των τυχαίων τερματισμών λειτουργίας σε συνθήκες όπου οι πηγές ενέργειας είναι ασυνεπείς και ασταθείς. Το Elite - v4 είναι μια ολοκληρωμένη λύση, που προσφέρει απόδοση και σταθερότητα σε προσιτή τιμή.

ΕΝΕΡΓΟ PFC +

Μια μονάδα τροφοδοσίας λειτουργεί λαμβάνοντας ρεύμα απευθείας από τον τοίχο ή άλλη σταθερή πηγή ενέργειας, μετατρέποντάς την στη σωστή έξοδο που απαιτείται από τα συνδεδεμένα εξαρτήματα και, στη συνέχεια, κατανέμει αυτήν την ισχύ στα εν λόγω εξαρτήματα. Εάν κάποιο μέρος αυτής της διαδικασίας διακοπεί ή εκτελεστεί κακώς, τα συνδεδεμένα εξαρτήματα του συστήματος και το ίδιο το PSU ενδέχεται να καταστραφούν. 

Το Active PFC χρησιμοποιεί ένα κύκλωμα για τη διόρθωση του συντελεστή ισχύος που οδηγεί σε μειωμένες συνολικές αρμονικές, διορθωμένη τάση εισόδου AC και αυξημένη συνολική απόδοση.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Το νέο Elite - v4 έχει μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 40°C. Αυτό είναι στο επίπεδο πολλών πιστοποιημένων μονάδων τροφοδοσίας 80 Plus στην αγορά σήμερα. 

Αυτή η υψηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας σάς επιτρέπει να τροφοδοτείτε με ασφάλεια το σύστημά σας σε θερμότερα περιβάλλοντα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερθέρμανση ή απροσδόκητη απενεργοποίηση του συστήματός σας. Η υψηλότερη αντίσταση στη θερμότητα μειώνει επίσης τη φθορά με βάση τη θερμοκρασία, αυξάνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μονάδας.

ΑΝΟΧΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Αυτή η μονάδα τροφοδοσίας μπορεί να εξωθήσει επιπλέον 50 W πάνω από το μέγιστο φορτίο για έως και 10 δευτερόλεπτα πριν την απενεργοποίηση. Αυτό θα δώσει στο σύστημά σας την ευκαιρία να αποθηκεύσει δεδομένα και να ολοκληρώσει τις τρέχουσες διεργασίες σε περίπτωση αύξησης της παραγωγής ή υπερφόρτωσης. Αν και μπορεί να μην είναι μια λειτουργία που θα την χρειάζεστε συνεχώς, μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε ένα σενάριο έκτακτης ανάγκης.

Η απόδοση της μονάδας τροφοδοσίας ρεύματος είναι σημαντική γιατί επηρεάζει άμεσα την απόδοση του συστήματός σας και τον λογαριασμό ρεύματος. Η βαθμολογία απόδοσης δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα ή την αξιοπιστία ενός PSU. Αντανακλά μόνο την ικανότητα της μονάδας να μεταφέρει ρεύμα από τον τοίχο στα εξαρτήματά σας. Όσο υψηλότερη είναι η απόδοση ενός PSU, τόσο μικρότερη είναι η συνολική ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται για να τροφοδοτήσει το σύστημά σας. Το Elite - v4 έχει εγγυημένη τυπική απόδοση 85%.

Κατασκευαστής

CoolerMaster

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
500 W
Τύπος
ATX
Modularity
Full Wired
Certification
80 Plus Standard
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Προστασία Ισχύος
Over Power Protection (OPP), Over Temperature Protection (OTP), Over Voltage Protection (OVP), Short Circuit Protection (SCP), Under Voltage Protection (UVP)
Extra
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Kostas_Theodoridis5
    5
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς: 600 W

    Για την κατηγορια του πολυ καλο Τελεια λειτουργια Το εβαλα στον δευτερο υπολογιστη μου Ενωοειται οτι στον πρωτο υπολογιστη επιλεγουμε full modular και πληρωνουμε τα τριπλασια χρηματα Το ζητουν οι συγχρονες απαιτησεις

    • Cable management
    • Αθόρυβο
    • Ποιοτική κατασκευή
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος συνδέσεων
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη