AVerMedia EzRecorder ER330 Video Capturing Device HDMI
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

AVerMedia EzRecorder ER330 Video Capturing Device HDMIΚωδικός: 29052078

Απολαύστε παιχνίδια 4K ultra HD ενώ εγγράφετε σε 1080p Full HD με το EzRecorder 330

Δες όλη την περιγραφή

Απολαύστε παιχνίδια 4K ultra HD ενώ εγγράφετε σε 1080p Full HD με το EzRecorder 330

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 187,38 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 187,38 €

  2. 276,74 €

  3. 246,16 €

Περιγραφή

Απολαύστε παιχνίδια 4K ultra HD ενώ εγγράφετε σε 1080p Full HD με το EzRecorder 330

Εγγραφή 1080p με 4K Gaming

Δεν υπάρχει ανάγκη για υπολογιστή προηγμένης τεχνολογίας. Απολαύστε παιχνίδια 4K ultra HD ενώ εγγράφετε σε 1080p Full HD με το EzRecorder 330.

Streaming χωρίς υπολογιστή

Το EzRecorder 330 προσφέρει την πιο εύκολη εμπειρία ζωντανής ροής. Χρειάζεται μόνο ένα κουμπί χωρίς εγκατάσταση λογισμικού ή υλικού. Απλώς συνδέστε μια κονσόλα παιχνιδιών, μια βιντεοκάμερα ή μια DSLR στο EzRecorder 330 και κάντε Stream στο YouTube, το Facebook ή το Twitch χωρίς υπολογιστή. Η ζωντανή ροή δεν είναι πλέον δύσκολη υπόθεση.

Ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης

Το EzRecorder 330 υποστηρίζει εγγραφή σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, κάρτες micro SD και NAS. Μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη συσκευή αποθήκευσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Από το Classic στο Next-Gen

Το EzRecorder 330 διαθέτει εισόδους HDMI και composite A/V, οι οποίες υποστηρίζουν νέες και παλιές κονσόλες παιχνιδιών όπως το PS5 και το Nintendo. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε βίντεο VHS σε mp4 για μόνιμη αποθήκευση.

Ποτέ μην χάσετε ένα παιχνίδι

Είτε σε βιντεοπαιχνίδια είτε σε αθλήματα, υπάρχουν πάντα στιγμές επικών παιχνιδιών ή πλάνων που αξίζει να ξαναδείτε. Για να μην χάσετε καμία από αυτές τις πολύτιμες στιγμές, η λειτουργία Instant Highlight του EzRecorder 330 σάς επιτρέπει να τις ξαναζήσετε και να τις διατηρήσετε για πάντα.

Προγραμματίστε την εγγραφή σας

Ορίστε μια ώρα εγγραφής ενός τηλεοπτικού προγράμματος ή ενός αθλητικού γεγονότος ακόμα και όταν δεν είστε μπροστά στην τηλεόραση. Το EzRecorder 330 υποστηρίζει προγραμματισμό ρουτίνας για την εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων ρυθμίσεων.

Κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης

Σε σύγκριση με την κωδικοποίηση H.264, η κωδικοποίηση H.265 έχει έως και 2 φορές ρυθμό συμπίεσης βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι το ίδιο μέγεθος αρχείου μπορεί να περιέχει διπλάσια δεδομένα εικόνας. Έτσι, η ποιότητα του βίντεο θα βελτιωθεί σημαντικά χωρίς να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο.

Συνδέσεις

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC, PS4
Είδος
Capture Card

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη