SVS SB-1000 Pro Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 325W Μαύρο με Νερά
Subwoofers

SVS SB-1000 Pro Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 325W Μαύρο με ΝεράΚωδικός: 29078475

Ενεργοποιήστε το στερεοφωνικό ή το σύστημα ηχείων home cinema με μπάσα που συγκλονίζουν το χώρο, μουσικά και με ακρίβεια μέχρι τα 20Hz. Το SB-1000 Pro καταρρίπτει όλα τα σημεία αναφοράς απόδοσης στην...

Δες όλη την περιγραφή

Ενεργοποιήστε το στερεοφωνικό ή το σύστημα ηχείων home cinema με μπάσα που συγκλονίζουν το χώρο, μουσικά και με ακρίβεια μέχρι τα 20Hz. Το SB-1000 Pro καταρρίπτει όλα τα σημεία αναφοράς απόδοσης στην κατηγορία τιμής του και διαθέτει καινοτόμο τεχνολογία για μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης. Με απλά λόγια, ανήκει σε μια δική του κατηγορία.

Δες όλη την περιγραφή
749,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+29,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 749,00 €

Περιγραφή

Ενεργοποιήστε το στερεοφωνικό ή το σύστημα ηχείων home cinema με μπάσα που συγκλονίζουν το χώρο, μουσικά και με ακρίβεια μέχρι τα 20Hz. Το SB-1000 Pro καταρρίπτει όλα τα σημεία αναφοράς απόδοσης στην κατηγορία τιμής του και διαθέτει καινοτόμο τεχνολογία για μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης. Με απλά λόγια, ανήκει σε μια δική του κατηγορία.

Οδηγός υψηλής εκτροπής 12" SVS

Μπάσο που σείει το δωμάτιο με λεπτότητα και φινέτσα

Μεγιστοποιώντας κάθε διαθέσιμη τετραγωνική ίντσα επιφάνειας, η SVS τοποθέτησε έναν οδηγό 12" υψηλής εκτροπής και ένα διπλό συγκρότημα μοτέρ φερρίτη σε ένα ακουστικά αδρανές περίβλημα 13 ιντσών. Η θερμική διαχείριση είναι κρίσιμη όταν πρόκειται για έναν τόσο ισχυρό ενισχυτή και κινητήρα σε ένα σχετικά συμπαγές σφραγισμένο περίβλημα. Η SVS σχεδίασε ένα εξαεριζόμενο κομμάτι πόλου και ένα αποδοτικό πηνίο φωνής υψηλής ισχύος για να διατηρεί το υπογούφερ SB-1000 Pro δροσερό χωρίς να επηρεάζει την απόδοση.

Πολλαπλές καινοτομίες βελτιώνουν την απόδοση μέσα σε ένα περίβλημα στεγανού θαλάμου, όλες με στόχο τη δημιουργία υπόγειας επέκτασης βαθιών μπάσων και σεισμικής απόδοσης, ενώ παράλληλα παραμένουν ακριβείς και ελεγχόμενες.

Αβίαστη ισχύς με εξελιγμένο έλεγχο

Ο ενισχυτής Sledge STA-325D, ο οποίος είναι συντηρητικά βαθμολογημένος στα 325 Watt RMS, 820+ Watt ισχύος κορυφής, μεγιστοποιεί τις πλήρεις δυνατότητες του οδηγού 12 ιντσών με αβίαστη ισχύ και ακριβή έλεγχο. Ο καινοτόμος σχεδιασμός συνδυάζει την αποδοτικότητα ενός ενισχυτή τάξης D με τη δυνατότητα παραγωγής κολοσσιαίου ρεύματος μέσω των πλήρως διακριτών MOSFET για εξαιρετική απόδοση του υπογούφερ στον πραγματικό κόσμο σε όλα τα επίπεδα οδήγησης, σε οποιοδήποτε δωμάτιο, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με οποιοδήποτε σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή στερεοφωνικού ηχείου.

Pro Smartphone App

Ο ευκολότερος τρόπος διαχείρισης του DSP και του ελέγχου του subwoofer

Ο πιο βολικός τρόπος για τον έλεγχο της έντασης, την πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες DSP και τον προγραμματισμό προσαρμοσμένων προκαθορισμένων προφίλ συντονισμού, βελτιστοποιημένων για μουσική, ταινίες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Όλα προσβάσιμα με ένα μόνο άγγιγμα. Ρυθμίστε τις συχνότητες crossover, ένα παραμετρικό EQ τριών ζωνών, την πολικότητα, το κέρδος χώρου και πολλά άλλα, όλα αυτά από την αγαπημένη σας θέση.

Ευφυής διεπαφή ελέγχου (ICI) στον πίσω πίνακα

Το Intelligent Control Interface (ICI) της SVS στην πίσω πλευρά παρέχει επιλογές ελέγχου και συνδέσεις για τις πιο κρίσιμες λειτουργίες του subwoofer.

Ακουστικά αδρανής και άκαμπτα ενισχυμένος σχεδιασμός

Λιτό αλλά κομψό, το ακουστικά βελτιστοποιημένο σφραγισμένο περίβλημα διαθέτει πολύ παχύ μπροστινό διάφραγμα MDF και άκαμπτη εσωτερική αντιστήριξη για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς αντηχήσεις. Αρκετά συμπαγές ώστε να χωράει σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή σύστημα, χρησιμεύει ως λευκός καμβάς για ασυμβίβαστη απόδοση του υπογούφερ.

Κατασκευαστής

SVS (Subwoofers)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Rms)
325 W
Απόκριση Συχνότητας
20 - 270 Hz
Bass Driver
12 "
Λειτουργία
Αυτοενισχυόμενο
Ασύρματο
Όχι
Συνδεσιμότητα
RCA
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Ύψος
34,3 cm
Πλάτος
33 cm
Βάθος
37,5 cm

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • aggelos_ska
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αντικατέστησε ένα 8αρι crystal audio,το οποίο ητανε τάφος...
    Με το svs μεταμορφώθηκε όλο το home cinema μου.
    Μεγάλο πράγμα το καλό sub.Σε σκηνές με δράση σκάβει το δάπεδο,εξαιρετικό.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sgi1
    5
    56 στους 58 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προκειται για sub της SVS που είναι γνωστή για τις ποιοτικές κατασκευές Sub.

    Εμφάνιση: Το sub ειναι μικρό και αρκετά διακριτικό. Μπορεί να μπει σε σαλόνι, δωμάτιο χωρίς να πει ο άλλος " Τι ειναι αυτό το μπαούλο;". Ουσιαστικά ειναι ένας κύβος. Ερχεται με grille το οποίο το κάνει να περνάει απαρατήρητο, όμως μπορείτε να το αφαιρέσετε και βλέπεις μια ομορφιά. Το φινάρισμα έχει όψη ξύλου. Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ πιο φωτεινά τα νερά του. Στη πράξη φαινονται ελάχιστα και καλαίσθητα. Είναι περίπου 11 κιλά και υλικό απο MDF. Το grille εφαρμόζει σφιχτά χωρίς πιθανότητα να προκαλέσει συντονισμούς.

    Ήχος: Είναι sealed. Προσωπικά έχοντας περάσει απο διάφορα subs, όλα ported , χαμηλότερης τιμής ομως, είδα άμεση διαφορά: Το συγκεκριμένο θα το έλεγα μελωδικό. Δηλαδή δένει πολύ όμορφα, γλυκά με τη μουσική, το οποίο έρχεται σε συνάφεια με το flat response που προσφέρει. Το ήπιο σωματικό αίσθημα πίεσης δίνει ένα αίσθημα ζεστασιάς όπως όταν βρίσκεσαι στο τζάκι και σε ζεσταίνει. Αν το θέλετε για ντάμπα ντούμπα club ήχους, σε κατάστημα κτλ, δε σε νοιάζει να είναι τοσο αρμονικά δεμένο και παίρνεις ένα άλλο πιο δυνατό. Εκεί ίσως ένα ported να έχει κατάτι το πάνω χέρι καθώς με λιγότερα Watt θα κάνεις τη δουλειά σου. Όπως βλέπετε και στο διάγραμμα, απαντάει περίπου μέχρι τα 23hz και απο εκεί και ύστερα rollάρει (εγώ το ακούω/νιώθω μέχρι τα 27hz). Σημασία έχει να τεστάρετε όλες τις περιοχές που μπορείτε να το βάλετε. Προσωπικά οι γωνίες δεν με βόλεψαν καθώς τόνιζαν πολύ τα 60hz και είχα null στα 40. Καλιμπράρισμα μπορείς να κάνεις στο περίπου και με το αυτό (με tone generator και sweeps απο το REW ή και στο youtube) αν δε θες μικρόφωνα.

    Οσον αφορά τις ταινίες/gaming: Δεν έχω κάποιο παράπονο. Σίγουρα δεν είναι ένα ported sub που "φωνάζει" και το φωνάζει δεν το λέω ως αρνητικό, αλλά ως ισχυρά SPL σε στο ultra deep bass (<20hz). Είναι παρόλαυτα ισχυρό. Συγκριτκά με τα παλιότερα sub θα το έλεγα "κινηματογραφικό". Σε χώρο περιπου 23τ.μ. το έχω πολύ χαμηλά και έχει να δώσει πολύ ακόμα αν θέλω. Στη μέγιστη ένταση γίνεται μίνι σεισμός, το οποίο ειναι εντυπωσιακό δεδομένου του μικρού μεγέθους του και του μεγάλου χώρου μου και σε κάνει να αναρωτιέσαι πως γινεται να συμβαινει αυτό. Δυστυχώς δε μπορώ να το χαρώ στο μεγαλείο του λόγω πολυκατοικίας. Σημασία έχει να το τοποθετήσετε σε σημείο που να μην έχετε nulls. Σε gaming εξίσου δεν έχω κάποιο παράπονο. Αν η κύρια ασχολία σας είναι ταινίες/gaming θα έλεγα να πάτε στην ported έκδοση - καθώς η sealed παρότι καλή, κάποια φορές σε αφήνει διψασμένο για κάτι το παραπάνω και πιο impactful.

    Για κατοίκους πολυκατοικίας: Ήταν το κύριο κριτήριο μου, μαζί με το μέγεθος. Δεν ήθελα να κάνω τους γείτονες να υποφέρουν. Το συστήνω. Κυρίως λόγω του flat response και του sealed παράγοντα, θα είναι πιο safe επιλογή. Επίσης, θα χρειαστεί να το χειρίζεστε με μέτρο, καθώς οι χαμηλής συχνότητας ήχοι περνάνε χωρίς δυσκολία ντουβάρια και στους γείτονες μπορεί να προκαλέσουν άγχος. Οσοι έχετε ξύλο παρκέ, θα χρειαστείτε μάλλον stands απορρόφησης για να μην πέφτουν κάδρα και τρίζουν τζάμια.

    APP: Σου λύνει τα χέρια. Κάθεσαι εκεί που θες και ρυθμίζεις το μηχάνημα. Αυτό έχει σημασία γιατι οι ήχοι αλλάζουν ανάλογα τη θέση σας. Συνεπώς μπορείτε τα peaks να τα τριμμάρετε με το EQ του και να έχετε έναν smooth ήχο. Κατα τη γνώμη μου ακούγεται πιο ωραίο στα αυτιά με αυξημένες τις χαμηλές συχνότητες και καθώς αυξάνονται οι συχνότητες να μειώνεται η ένταση των db. Με άλλα λόγια, μια κατηφορική κυματομορφή. Αυτό έχει να κάνει και με την ακουστική αντίληψη των ήχων. Επίσης λόγω των profile, μπορείτε να έχετε άλλα settings για διαφορετική θέση καθίσματος. Π.χ. άλλα settings έχω για όταν είμαι στο γραφείο και άλλα στον καναπέ. Επίσης ένα άλλο για βράδια να μην γινεται ενοχλητικό - απλά να έχει διακριτική παρουσία. Στη φώτο όπως βλέπετε έχει σχετικά flat response με ένα peak 30hz και 60hz. Με το app μπαίνετε, βάζετε το Equalizer και βάζετε π.χ. -10db στα 30hz και 60hz και είστε άρχοντες.

    EDIT ώριμο review επειτα απο καιρο μαζί του:

    Συνεχίζω να παραμένω ευχαριστημένος. Συνεχίζω να το διασκεδάζω απόλυτα και κάθε φορά που ο ήχος υποστηρίζει χαμηλές συχνότητες χαίρομαι σα πιτσιρίκι. Λειτουργεί αψεγάδιαστα όπως τη πρώτη μέρα που το πήρα. Διαβάζοντας το review μου θα εφιστούσα εκ νέου τη προσοχή σε όσους μένουν σε πολυκατοικίες. Τα χαμηλά hz ειναι τρομερό πως διαπερνούν τους τοίχους. Παρόλαυτα δεν έχω λάβει καμία παρατήρηση απο τους γείτονες της πολυκατοικίας και σε ερώτημα μου, δεν ακούνε κάτι (κλασσική πολυκατοικία του '70). Η θέση ακρόασης σας μπορεί να έχει ένα null στο 30hz (δηλαδή δεν ακούτε τίποτα) αλλά στο δίπλα δωμάτιο να γίνεται χαμός στα 30hz. Σε μια τέτοια περίπτωση αλλάζετε θέση του sub ή δικιά σας, ή παίζετε με το EQ ή αν έχετε $$$ παίρνετε ένα 2ο sub ωστε να έχετε πιο ισορροπημένο ήχο με κόστος τον προσωπικό χρόνο να τα συντονίσετε. Συνεχίζω να πιστεύω πως για πολυκατοικία είναι καλό, ειδικά στη μουσική: Νιώθεις πως έχεις ενα ενιαιο σύστημα που βγάζει μαζικά τον ήχο που σε χτυπάει. Δοκιμασμένο σε διάφορα είδη μουσικής. Ειδικά ambient/soundtracks/synths/low-bass ήχους, είναι μέλι για τα αυτιά αλλά ταυτόχρονα δίνει ζωντάνια στον ήχο, ζεσταίνει τη ψυχή σου να το πω ετσι.

    Το pb1000pro είναι μεγαλυτερο σε μέγεθος, κατα πολύ - και στις 3 διαστάσεις, κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψιν επίσης. Τέλος αν το δωμάτιο σας είναι μεγάλο, ή μεγάλο σαλόνι ή ψηλό ταβάνι, δείτε τα κυβικά μέτρα που υποστηρίζει για να μην απογοητευτείτε. Εμένα είναι περίπου 15-20τμ ψηλοτάβανο και το δουλεύω σε χαμηλα db (σε σχεση με οσα μπορει να φτασει), παρολαυτα σε >30τμ παροτι θα έβγαζε δυνατο μπάνιο, σε απομακρυσμένες θέσεις θα μπορούσες να αντιληφθείς απο που έρχεται. Υπόψιν πάντα μιλάω για μουσική. Για ταινίες όπως γράφω στα επόμενα edit, ίσως να μην σας ικανοποιήσει τελείως.

    EDIT 2-

    Άμεση σύγκριση με το pb1000 που στο ίδιο σημείο. Αισθητικά το pb1000 είναι ακαλαίσθητο και σε ένα μικρό χώρο, τον κυριεύει με δυσάρεστο τρόπο. Είναι σαφώς μεγαλύτερο απο το sb, σε όλες τις διαστάσεις του (mini έπιπλο). Χωρίς το grille, είναι λίγο καγκουρικό με τα 2 μπροστινα "μπουριά" και δε ταιριάζει σε ένα "σοβαρό" σαλώνι κατα τη γνώμη μου. Οσον αφορά τον ήχο, πάνω απο τα 30hz αν σας έκλειναν τα μάτια δε θα καταλαβαίνατε διαφορά (εξαλλου χρησιμοποιουν τον ιδιο drive). Εκεί που αλλάζει ειναι στα <30hz, οπου το pb ειναι ξεκάθαρα ισχυρότερο, μέχρι και τα 17hz (κάτω απο τα 20 δεν τα ακούς, απλα δονείται όλο το δωμάτιο και δημιουργεί μια ψυχολογική ανησυχία - ιδανικό για ταινίες με LFE), κάτι που βέβαια θα είναι δυσάρεστη εμπειρία για τους γείτονες σας και δεν το προτείνω σε πολυκατοικίες - εκτός και αν θέλετε να μην το εχετε δυνατα, κάτι που ματαιώνει το λόγο να παει σε pb καποιος. Μια μικρή διαφορά ακομα ειναι οτι κατ'εμέ το sb1000pro ειναι ελαφρώς πιο localizable εναντι του pb, πιθανα λόγω μικρου μεγέθους, και λιγότερο "expansive" ηχου - αλλά οχι τρομερές διαφορές, το sound signature ειναι ακριβώς το ίδιο (βαθύ, σκοτεινό μπάσο). Όσον αφορά τη μουσική: νικητής το sb1000. Είναι εμφανής η διαφορά στα αυτιά μου. Όσο και να το προσπάθησα, το pb δε σταμάτησε να ειναι λιγότερο μελωδικό, να υπολείπεται. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτώς, υπάρχει ένα βιντεακι στο youtube που συγκρίνει pb/sb σε μουσική (νομίζω τα 3000) και ακόμα και εκεί, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά. Να το πω απλά το sb1000 μπορεί να με "αγγίζει" στο συναίσθημα, το pb όμως όχι. Έχουν γραφτεί πολλά γιαυτό στο internet, χωρίς όμως να έχω βρει μια απόλυτη απάντηση. Αν δεν είχα ακουσει το SB το PB θα μου άρεσε πολύ και για μουσική, απλά το SB είναι S tier και το PB είναι Α tier. Το κουτί έρχεται με plugs για τα πορτ, ωστε να το μετατρέψετε σε sealed. Δεν το δοκίμασα. Σε ταινίες απο την άλλη, η διαφορά είναι εμφανής στις "σεισμικές δονήσεις". Ή απλοικότερα, στα 23hz το PB τα τραντάζει όλα, το SB είναι ανύπαρκτο (ίσως να μπορεί να κάνει κάτι αν έχεις ένα μικρό δωμάτιο π.χ. 2.5x4 με ξύλινο δάπεδο). Για έναν που έχει χώρο και δεν τον ενοχλεί το μεγάλο μέγεθος, θέλει να βλέπει action ταινίες, και λιγότερο μουσική και δεν έχει γείτονες, το PB ειναι μια εξαιρετική επιλογή.

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το απόλυτο subwoofer!

    • Πλούσιος ήχος
    • Ποιότητα ήχου
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

SVS SB-1000 Pro Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 325W Μαύρο με ΝεράSVS SB-1000 Pro Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 325W Μαύρο με ΝεράSVS PB-1000 Pro Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 325W Μαύρο με ΝεράSVS PB-1000 Pro Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 325W Μαύρο με ΝεράKlipsch R-120SW Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 200W Μαύρο με ΝεράKlipsch R-120SW Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 200W Μαύρο με ΝεράKlipsch R-100SW Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 10" 150W Μαύρο με ΝεράKlipsch R-100SW Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 10" 150W Μαύρο με ΝεράSVS SB-2000 Pro Ασύρματο Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 550W Μαύρο με ΝεράSVS SB-2000 Pro Ασύρματο Αυτοενισχυόμενο Subwoofer με Ηχείο 12" 550W Μαύρο με Νερά
από 749,00 €από 949,00 €από 440,00 €από 349,00 €από 1.149,00 €
ΚατασκευαστήςSVSSVSKlipschKlipschSVS
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΛειτουργίαΑυτοενισχυόμενοΑυτοενισχυόμενοΑυτοενισχυόμενοΑυτοενισχυόμενοΑυτοενισχυόμενο
Περισσότερα χαρακτηριστικά