Suunto 9 Peak Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Granite Blue Titanium)
Smartwatches

Suunto 9 Peak Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Granite Blue Titanium) Κωδικός: 29126156

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη αφής
  • Αυτονομία έως 25 ώρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
559,20
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 559,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    559,20 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    599,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  4. 634,67 €

Περιγραφή

Φτάστε στην κορυφή και ζήστε κάθε περιπέτεια στο έπακρο με το Suunto 9 Peak που είναι εξαιρετικά λεπτό, μικρό αλλά και ανθεκτικό για να ανταπεξέρχεται σε κάθε συνθήκη. Έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση με μέτρηση οξυγόνου στο αίμα και περισσότερα από 80 sports modes για να μην σταματάτε την προπόνηση. 

Premium εμφάνιση και αίσθηση που ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Το Smartwatch Suunto 9 Peak απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και σε όσους αναζητούν ένα υψηλής ποιότητας ρολόι που μπορεί να παρακολουθήσει την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των εξωτερικών δραστηριοτήτων τους. 

Είναι ιδανικό για όσους ασχολούνται με τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι και αλπικό σκι, καθώς και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Σχεδιασμένο για κάθε χέρι

Το design του Suunto 9 Peak έχει μελετηθεί προσεκτικά από τους σχεδιαστές και μηχανικούς της Suunto προκειμένου να δημιουργήσουν το πιο μικρό και σκληροτράχηλο smartwatch. Με μίνιμαλ αισθητική, το smartwatch είναι εξαιρετικά λεπτό ώστε να χωράει εύκολα κάτω από το μανίκι του τζακετ σας. Το κούμπωμα κλείνει με ασφάλεια το ρολόι στο χέρι σας ενώ το διακριτικό του χρώμα ταιριάζει άψογα με το αθλητικό σας στυλ και όχι μόνο.

Δοκιμασμένο σε αντίξοες συνθήκες

Το Suunto 9 peak έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών αλλά και εξορμήσεων. Όπως όλα τα ρολόγια Suunto, έχει δοκιμαστεί ενδελεχώς από την ομάδα της Suunto και από αθλητές σε ολόκληρο τον κόσμο, στις πιο αντίξοες συνθήκες για χιλιάδες ώρες. 

Το Suunto 9 Peak είναι δοκιμασμένο σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα 810H των ΗΠΑ και έχει περάσει επιτυχώς πολλές δοκιμές σε αντίξοες συνθήκες, όπως σε ακραίες θερμοκρασίες, κραδασμούς και πτώσεις, άμμο και σκόνη, υγρασία και βροχή. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι ο πιο πιστός σας σύμμαχος σε κάθε περιπέτεια.

Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για τη μπαταρία σας

Τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας: Performance, Endurance, Ultra και Tour,  με διάρκεια ζωής από 25 ως 170* ώρες καταγραφής με GPS tracking. Από τη στιγμή που ξεκινάτε μια καταγραφή, βλέπετε την ένδειξη με την εκτιμώμενη διάρκεια της μπαταρίας στη λειτουργία που έχετε επιλέξει. Αν δεν είναι αρκετή, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επιλέξετε κάποια άλλη λειτουργία.

Πάντα σε ετοιμότητα

Το Suunto 9 Peak χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις με βάση το ιστορικό σας για να είστε έτοιμοι με τη μπαταρία σας πλήρως φορτισμένη πριν την επόμενή σας έξοδο. Αν το ρολόι αντιληφθεί ότι η μπαταρία σας πέφτει κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, αυτόματα θα σας προτείνει να αλλάξετε λειτουργία.

Περιπετειώδες όπως εσείς

Οι διαδρομές και τα μονοπάτια δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά εσείς θα βρίσκεστε πάντα το δρόμο για την επιστροφή καθώς μπορείτε να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας στο Suunto app με σημεία που είναι κατάλληλα για συγκεκριμένα σπορ. Το Suunto 9 Peak είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 100 μέτρα, για να σε ακολουθείτε ακόμα και κάτω από το νερό.

Λατρεύει τα σπορ

Απόλαυσε τις στιγμές που σας γεμίζουν ενέργεια με τις 80 λειτουργίες σπορ που σας προσφέρει το Suunto 9 Peak. Διατηρήστε τη φυσική σας κατάσταση σε υγιή ισορροπία με τη λειτουργία καταγραφής του φόρτου προπόνησης, ξεκούρασης και αποθεραπείας έτσι ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για αυτή την περιπέτεια της τελευταίας στιγμής.

Εντυπωσιακό design

Εκτός από τις προηγμένες λειτουργίες του, το εντυπωσιακό design του Suunto 9 Peak σας κερδίζει καθώς εναμορνίζεται απόλυτα με το στυλ σας και μπορείτε να το φοράτε όλες τις εποχές, και να νιώθετε άνετα από το πρωί ως το βράδυ. 

Δείτε την εβδομαδιαία σας προπόνηση και απολαύστε την άνεση του αυτόματου οπίσθιου φωτισμού. Επιλέξτε το watch face που θυμίζει το Suunto 3 και δείτε το Suunto 9 Peak να φωτίζεται όταν σηκώνετε το χέρι σας κατά τη διάρκεια της άθλησης, χάρη στη λειτουργία Raise to wake.

Μοιραστείτε τις κορυφαίες σας εμπειρίες

Συνδέστε το ρολόι σας με το Suunto app για να καταγράψετε όλες τις περιπέτειές σας και να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας συνήθειες όπως ο ύπνος. Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας και συνδεθείτε με άλλους στην Suunto κοινότητα. Ελέγξτε τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις σας απευθείας από τον καρπό σας. Η σύνδεση και ο συγχρονισμός με το Suunto app γίνεται απευθείας με την πρώτη κιόλας χρήση.

Πλοήγηση turn-by-turn​​

Με τις ειδοποιήσεις της πλοήγησης turn-by-turn δεν θα πάρετε ποτέ ξανά λάθος στροφή. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας στην εφαρμογή Komoot στον υπολογιστή ή το κινητό σας, συγχρονίστε τη με το Suunto 9 και ξεκινήστε. Όταν πλησιάζει η στιγμή να στρίψετε θα λάβετε ειδοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε το τοπίο και όχι να κοιτάτε συνεχώς το ρολόι σας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Suunto 9 Peak
  • Καλώδιο φόρτισης
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Suunto

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μέγεθος Οθόνης
1,69 "
Ανάλυση Οθόνης
240x240 pixels
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη, Ανθεκτικό στις Γρατζουνιές
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
43 mm
Βάρος
62 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

konboumis
5
3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

λάτρης της suunto . αναβάθμιση από spartan sport wrist hr..αξιόπιστο. μετρήσεις μια χαρά. δεν έχει κάτι περισσότερο απτο spartan . μόνο το βαρόμετρο κ ότι είναι ποιο κομψό . ποιότητα κ αντοχή στην κορυφή .καμιά σχέση με Garmin. είναι σαν να μην φοράω ρολόι. οι smart λειτουργίες δεν με ενδιαφέρουν ,αλλιώς θα πήγαινα σε άλλες επιλογές.μπαταρια 5-7 μέρες.
όλα καλά .suunto μονόδρομος για αξιόπιστο αθλητικό ρολόι όχι smartwatch.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
Σου φάνηκε χρήσιμη;

athanasios.panos01@gmail.com
1
24 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αγορά 16/11/2021 ούτε σε ένα μήνα πρόβλημα με το υψόμετρο το έστειλα στο επίσημο services της Ελλάδας και αυτοί το έστειλαν Φιλανδία τελικά είχε θέμα με τον αισθητήρα πίεσης τον άλλαξαν!! Απαράδεκτο για εμένα και για ένα ρολόι τις τάξεις τον 700 ευρώ αντί να σου κάνουν αντικατάσταση με καινούριο και ακόμα ποιο απαράδεκτο πλήρωσα και 7 ευρώ μεταφορικά λες και ήταν δικό μου το φταίξιμο!!Κάτοχος και fenix 5x plus θα το σκεφτώ πολύ αν ξανααγορασο τόσο ακριβά ρολόγια νομίζω δεν αξίζουν τα λεφτά τους απογοήτευση μόνο!!!θα επανέλθω όταν δουλέψει λίγο να δω αποτέλεσμα!! Επανέρχομαι το ρολόι είναι πεταμένα λεφτά το παλμικό οξυμετρο δεν βγάζει σωστές μετρήσεις όπως και τα βήματα του ρολογιού είναι αναξιόπιστα με το κούνημα του χεριού ενώ κάθεσαι γράφει βήματα πραγματικά σκέτη απελπισία το ρολόι τζάμπα 700 ευρώ δεν πρόκειται να ξανά πάρω ρολόι της εταιρείας!!!

  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Άνεση
  • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mavrogiorgosdimitrios
    4
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    τελειο κ κομψο σε οτι αφορα σχεδίαση. απο κει κ μερα χανει πολλες φορες τις μετρησεις σε παλμους στην προπονηση κ με το υψομετρο ειναι πραγματικα οτι να ναι. επισης ειναι αργό στην πλοήγηση.
    κατα τα αλλα εμενα προσωπικα στο τρεξιμο, βαρη, χιονοδρομία κ εικόνα με καλύπτει απόλυτα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Moysiadis
    4
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ειναι πολυ καλο σε οτι υποσχετε θα προτιμουσα να ειχε λιγο καλυτερους χρινους αντοχης της μπαταριας επισης τα χρωματα ειναι καπως θολα θα ηταν καλυτερα να ηταν πιο φωτεινα αλλα εμενα πρωσοπικα δεν με χαλαει αυτο θαθελα ομως να διαρκουσε η μπαταρια του περισσοτερο απο 14 ημερες γενικα ομως ειναι ενα καλο ποιοτηκο ρολοι και κανει οτι υποσχετε το αγορασα προσφατα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros_Damas
    4
    11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Θετικά έναντι ανταγωνισμού ποιότητα κατασκευής,μέγεθος,εφαρμογή suunto app.Δεν έχει χάρτες (έχει στο κινητό δημιουργία διαδρομής,και heat zone,πολύ καλό).Πιστεύω ότι τα garmin και suunto είναι πολύ κοντά έχουν διαφορετική πολιτική(κερδίζει η garmin μεγαλύτερο κοινο). ΤΟ suunto είναι αθλητοκεντρικο 100%(εάν δεν είσαι αθλητής παίρνεις garmin,super gadgets,χάρτης "σίγα μην χρειάζεται 9 στους 10").Ο φόρτος άσκησης, recovery, φορμάρισμα τρομερός.Υπνος παρακολούθηση 24/7 τα παίρνεις με ένα ρολόι 20€ καλύτερα.Ααα και κάτι ακόμα ξέρω πολλούς που δεν αθλουντε και έχουν garmin, κανέναν με suunto.update Ενα πράγμα πολύ θετικό και σχεδόν μοναδικό είναι το fast charging σε 10 λεπτά πάνω από 30% μετά το 90% φρενάρει(πολύ καλό για ultra)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικό.
    Μπορεί να φορεθεί καθημερινά, μικρότερο σε όγκο από το Baro.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Οθόνη

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
mnirgia

Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ All Black και Granite Blue; Προσπαθώ να καταλάβω από τα χαρακτηριστικά αλλά δεν βγάζω άκρη.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Suunto 9 Peak Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Granite Blue Titanium)Suunto 9 Peak Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Granite Blue Titanium)Suunto 9 Baro Titanium 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Granite Blue Titanium)Suunto 9 Baro Titanium 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Granite Blue Titanium)Suunto 9 Peak Pro Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ocean Blue)Suunto 9 Peak Pro Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ocean Blue)Suunto 9 Baro Stainless Steel 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Titanium Limited Edition)Suunto 9 Baro Stainless Steel 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Titanium Limited Edition)Suunto 9 Peak Pro Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (All Black)Suunto 9 Peak Pro Titanium 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (All Black)
από 559,20 €από 299,00 €από 349,00 €από 299,00 €από 422,00 €
ΚατασκευαστήςSuuntoSuuntoSuuntoSuuntoSuunto
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες