Την έχω 5 χρόνια, έχω ψήσει πάρα πολλές φορές (πιθανον 100+), ακόμα και για πάρτυ 12 ατόμων.(πανσετες και λουκάνικα)
Σιγουρα δεν είναι για πάρα πολλά άτομα,διότι θα χρειαστεί να είσαι απο πανω της κανα 2ωρο και να ψήνεις (το έχω κανει) για οικογενεια -παρεα 4-6 ατομα πολυ ξεκουραστα.
για ψήσιμο 6 μπριζολες με κοκκαλο είναι το ανωτερο της απο χωρητικοτητα.
απο ψαρια 4 χοντρες τσιπουρες ή 4 λαυρακια.
παντα βάζω αλουμινόχαρτο απο κατω, βοηθαει στο πλυσιμο μετα.
Νερο δε βάζω, είχα δοκιμάσει αλλα δεν είδα διαφορά σε κάτι.(μπελας στο αδειασμα μονο)
Στεγνά δεν στα βγάζει ,μόνο αν εσυ τα παραψήσεις (επειδη το διαβασα σε κριτικές)
θελει να την δουλεψεις για να παρεις τον "αερα" της,
παντα 5 λεπτα προθερμανση ,
απο δικια μου εμπειρια παραθετω χρονους
10 λεπτα θελουν τα χοντρα ψαρια (τσιπουρα) απο καθε πλευρα, ουτε λεπτο παραπανω
7 λεπτα το λαυρακι απο καθε πλευρα.
μπριζολες, αναλογα το παχος, και 15 λεπτα η χοιρινη, μοσχαρισια πολυ λιγοτερο και δεν τις πετυχαινει και πολυ ευκολα, γιατι ειναι δυνατη η ενταση και σου παραψηνεται στο μπαμ αν ξεχαστεις.
ΠΛΥΣΙΜΟ: αφου την αφησεις να κρυωσουν ολα , μαζευεις αλουχαρτο με τα λιπη που εχουν πλεον ξεραθει και τα πετας. παιρνεις το κατω μερος, μεσα στη γουρνα της κουζινας, με τη σχαρα στο εσωτερικο της , γεμιζεις με σαπουνακι και βραστο νερο , αφηνεις να μουλιασει, συρματακι (με γαντια να μην καεις) σε 2-3 λεπτα εχεις τελειωσει, ΑΝ εχεις λερωσει και το καπακι παρα πολυ ή μετα απο καθε 4-5 ψησιματα κανεις το ιδιο, χωρις να πολυβρεξεις το καλωδιο, βραστο νερο με σαπουνι, μουλιαζει , κτλπ.
δλδ σε 6 λεπτα τελειωνεις., ναι δεν θα λαμψει ποτε το καπακι απο μεσα,αλλα ΟΚ ψησταρια ειναι και το καπακι εχει αντισταση πανω....
ΜΕΤΑ το πλυσιμο την αναβεις 5 λεπτα να στεγνωσει και ΤΕΛΟΣ, σακουλα αποθηκευση (αφου κρυωσει)