Pandora Σύστημα Συναγερμού Αυτοκινήτου Smart V3 GPS
Συναγερμοί Αυτοκινήτου

Pandora Σύστημα Συναγερμού Αυτοκινήτου Smart V3 GPSΚωδικός: 29275541

Το νέο Pandora Smart v3 GPS είναι η απόλυτη λύση προστασίας με εργοστασιακό τηλεχειριστήριο και εφαρμογή για Smartphone. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εξελιγμένων συστημάτων Pandora, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας απομακρυσμένης εκκίνησης.

499,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 499,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    499,99 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σύστημα Συναγερμού
Τύπος
1 Way

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • apapa66
    4
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συχνά χάνει την επαφή με το server με αποτέλεσμα να μην έρχονται ειδοποίησης στο κινητό και για τυχόν παραβίαση, όταν ενεργοποιείς το anti jamming και υπάρξει παραβίαση συχνότητας έρχονται push notifications και email από την εφαρμογή στο κινητό αλλά όταν κοιμάσαι αυτά δεν ακούγονται γιατί δεν είναι ring tone να είναι δυνατά και συνεχόμενα για να σε ξυπνήσει, δλδ με ένα jammer αξίας 50€ το αυτοκίνητο στο έχουν πάρει. Σημειωτέον η κάρτα Sim χρεώνει 0.18€ κάθε μήνα χρήσης του συστήματος.

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Έχει σχετικά εύκολη τοποθέτηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Liapis_Nikos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω τον συναγερμό περιπου 18 μήνες... Κανένα απολυτως προβλημα ... Η μπαταρια στο tag όταν πεσει υπάρχει ειδοποίηση.. Το gps άριστο... Οι ειδοποιήσεις ενεργοποίησης συναγερμού στο τηλ. κανονικά... Τώρα εάν γίνεται πολυ συχνή χρήση πιο συχνά χρειάζεται και η ανανέωση της κάρτας... Και τέλος υπάρχει δυνατότητα αναβαθμισεων... ασύρματη σειρηνα.. θυρα obd.. κλπ...

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    • Έχει εύκολη τοποθέτηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanos_pas
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το προϊόν είναι κορυφή! Πέρασε ήδη 1,5 χρόνος που το εγκατέστησα στο αυτοκίνητο μου και δεν το έχω μετανιώσει σε καμία περίπτωση.
    Γενικά να γνωρίζετε, οι συγκεκριμένοι συναγερμοί έχουν μεγάλο εύρος παραμετροποίησης ώστε να έρθουν κοντά στα δεδομένα και τις ανάγκες του κάθε αγοραστή και αυτοκινήτου. Ίσως θα πρέπει να αφιερώσετε κάποιον χρόνο και μόνοι σας ώστε να το πετύχετε, όπως έχω κάνει κ εγώ.
    Προσοχή μεγάλη στην εγκατάσταση. Πρέπει να γίνει σωστά και μόνο από γνώστες της συγκεκριμένης μάρκας.
    Κατά τα άλλα έχω να πω μέχρι στιγμής: μεγάλη αξιοπιστία, τέλεια ευαισθησία GPS , πολύ χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, καμία δυσλειτουργία.

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    • Έχει σχετικά εύκολη τοποθέτηση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • s.mitakis
    1
    13 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάκιστη αγορά!! Μετα απο σχεδον 2 χρονια παντα εκανα υπομονή και το πάλευα μεσα μου για να μην θεωρηθεί οτι πέταξα 640€ για συναγερμο ο οποίος με άγχωνε παντα για το τι αλλο θα τραβήξω! Ο συναγερμός κανει τα δικά του…εχεις φτιαξει αρχικα τους αισθητήρες όσο ευαίσθητους τους θες στο κατάστημα! Μετα απο μερες και ενώ εχει πεσει το σύστημα της Pandora βαράει ο συναγερμός και δεν ξερεις γιατι βαράει!!! Αλλάζεις την ευαισθησία των 6,7 αισθητήρων και δεν ανταποκρίνεται σε καμια αλλαγη! Σε ειδοποιεί οτι άλλαξε αλλα δεν άλλαξε τιποτα…μετα απο επαναρυθμιση και ενώ σε ειδοποιεί με τηλεφωνο καθε φορα που βαράει το αυτοκίνητο σταματάει τις κλήσεις και δεν γνωρίζεις ποτε βαράει ο συναγερμός!!! Λεφτα τρώει άπειρα…ενώ το κόστος καθε εντολής ανοιξε κλεισε και ειδοποιήσεων ειναι μικρό σου τρώει σχεδον 20€ το τρίμηνο! Δεν ειναι το κόστος αλλα το οτι τα δίνεις για συναγερμο που δεν κανει σωστά την δουλεια του!!! Το βαζεις σε service mode και ενώ δεν λειτουργεί ο συναγερμός, αυτος ξεκινάει και βαράει χωρις να ξερεις γιατι….γενικοτερα μια αποτυχία! Εξαιρετικό το gps βεβαια που βλεπεις ποτε κινείται το αυτοκινητο,που εχει παει,με πόση ταχύτητα πήγε οπου πήγε και πόση ωρα έκανε….ακρίβεια gps με απόκλιση ίσως 2,3 μέτρα! Το μονο που αξιζει σε αυτόν τον συναγερμο! Ολα τα υπολοιπα για κλάματα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mkarazeris
    1
    18 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Βάζω ένα αστέρι επειδη δεν έχει την επιλογή 0. έκανα το τραγικό λαθος να το βάλω σε καινούργιο αυτοκίνητο και το έβγαλα μετά από 10 μέρες πληρώνοντας την αφαίρεση. Ο συναγερμός αυτός με το Keyless ειναι πιο επικυνδυνος να σου κλεψουν το αμαξι απο το να μην εχεις καθολου. Εφευγα και ενω οι πορτες ηταν κανονικα κλειστες αφηνε το αμαξι μου ξεκλειδωτο γιατι εντοπιζε απο μονο του ανοικτο το πορτ μπαγκαζ χωρις να ειναι ανοικτο. Το Keyless αλλες φορες επιανε απο τα 10 μετρα αλλες φορες καθομουν ενα λεπτο εξω απο την πορτα και περιμενα να ανοιξει. Πολλες φορες εβγαινα απο το αμαξι και μεχρι να ανοιξω το πορτ μπαγκαζ ειχε ξαναμπει ο συναγερμος και εκανα κυκλους γυρω απο το αμαξι για να ξανα ανοιξει. Επισης να ξερετε οτι αν μεινει απο μπαταρια το ταγκακι μενει και το αυτοκινητο σου στο δρομο. Η χειροτερη αγορα της ζωης μου με διαφορα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
esmoula1989

Καλησπέρα ο συναγερμός αυτός λειτουργεί με sim κάρτα ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)