Olympic Games Tokyo 2020 Switch Game
Nintendo Switch Games

Olympic Games Tokyo 2020 Switch GameΚωδικός: 29366557

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επέστρεψαν και αυτή τη φορά είναι η ευκαιρία σου για δόξα είτε παίζεις με φίλους, είτε παίζεις χρυσό στους παγκόσμιους βαθμολογικούς πίνακες, αυτό είναι ένα παιχνίδι πάρτυ που ο καθένας μπορεί να πάρει και να απολαύσει.

Δες όλη την περιγραφή
23,10
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 23,10 €

Περιγραφή

Επικό Arcade Sports Action

Το Official Game περιλαμβάνει 18 διασκεδαστικά αθλητικά γεγονότα που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Παίξτε σε αθλήματα όπως τα 100μ, το μποξ, το μπέιζμπολ, το πινγκ-πονγκ και άλλα.

Δημιούργηστε τον ονειρικό σας αθλητή

Με ένα ισχυρό σύστημα δημιουργίας avatar, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον αθλητή των ονείρων σας. Θέλετε να τρέξετε εμπόδια ως πειρατής ή να γίνετε ο πρώτος πρωταθλητής πυγμαχίας αστροναύτης; Από εσάς εξαρτάται. Μοιραστείτε το Avatar Creation Code με φίλους ή χρησιμοποιήσετε τους δικούς τους για να δημιουργήσετε την απόλυτη ομάδα ονείρου σας.

Συναγωνιστείτε με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας

Γιορτάστε τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση στη Γη με τους φίλους και την οικογένειά σας με co-op ή ζήστε την Ολυμπιακή εμπειρία online με 2-8 παίκτες Multiplayer. Θέλετε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας ενάντια στον κόσμο; Ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες σε Ranked mode.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
22/06/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
Software Format
Physical

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη