Vibro MDHL Πλατφόρμα Δόνησης Παθητικής Γυμναστικής για Όλο το Σώμα Κόκκινη/Μαύρη
Παθητική Γυμναστική

Vibro MDHL Πλατφόρμα Δόνησης Παθητικής Γυμναστικής για Όλο το Σώμα Κόκκινη/ΜαύρηΚωδικός: 29481468

Πλατφόρμα δόνησης για εκγύμναση όλου του σώματος. Οι δονητικές κινήσεις υψηλής συχνότητας επιτρέπουν μια συνολική και αποτελεσματική προπόνηση.

Δες όλη την περιγραφή
192,98
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 192,98 €

Περιγραφή

Η πλατφόρμα παθητικής γυμναστικής Vibro MDHL, θα σου επιτρέψει να γυμναστείς αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σου, σε λιγότερο χρόνο από οποιαδήποτε άλλη προπόνηση. Βοηθά στην καύση λίπους, στην αύξηση των μυϊκών επιδόσεων, στη βελτίωση της κυκλοφορία του αίματος, καθώς και στη βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού.

Όταν η πλατφόρμα κινείται γρήγορα, οι μύες αρχίζουν να λειτουργούν αυτόματα για να κρατήσουν το σώμα στη σωστή θέση. Διαθέτει πολλαπλά επίπεδα δόνησης, για να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Με ισχυρό ρυθμιζόμενο κινητήρα, έγχρωμη οθόνη LED, είσοδο USB και ενσωματωμένα ηχεία για μουσική.

Πως λειτουργεί

Η πλατφόρμα παράγει δονήσεις που μεταδίδονται στο σώμα του χρήστη μέσω των ποδιών ή άλλων σημείων επαφής. Η δόνηση είναι η κίνηση που περιλαμβάνει ταλάντωση, με σταθερή συχνότητα και κυματοειδή μορφή. Στη φυσική, η συχνότητα αναφέρεται στον αριθμό των ταλαντώσεων που συμβαίνουν σε μία μονάδα χρόνου και μετριέται σε Hz (Hertz), ενώ η ένταση της δόνησης μετριέται σε m/sec². Αυτές οι δονήσεις λοιπόν, διεγείρουν τους μύες και το νευρικό σύστημα, προκαλώντας συστολή και χαλάρωση των μυών, κάτι που κάνει την άσκηση πιο αποτελεσματική.

Ιδιότητες:

  • Επηρεάζει θετικά το νευρικό, το ορμονικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη, την αντοχή και την ελαστικότητα.
  • Βελτιώνει την κινητικότητα αρθρώσεων, τενόντων, συνδέσμων.
  • Ισχυροποιεί τα οστά, ελαττώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης.
  • Καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Τονώνει το μεταβολισμό.
  • Βοηθάει στην απώλεια λίπους και σωματικού βάρους.
  • Μειώνει την κυτταρίτιδα και τα τοπικά οιδήματα.
  • Διατηρεί το δέρμα σφριγηλό.
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.
  • Διεγείρει την παραγωγή σεροτονίνης.

Προσοχή

Ακολουθείστε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή για εκγύμναση με ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς. Γενικά οι πλατφόρμες δόνησης δεν είναι κατάλληλες για άτομα με θρόμβωση, καρδιολογικά προβλήματα ή βηματοδότες, ρευματοειδή αρθρίτιδα ή βαριά οστεοαρθρίτιδα, άτομα που έχουν κάνει αρθροπλαστικές (ισχίου, γόνατος), γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή άτομα που υποφέρουν από ημικρανίες.

Η εφαρμογή ολόσωμων κραδασμών στους ανθρώπους ενέχει όμως και κινδύνους. Η μακροχρόνια εφαρμογή κραδασμών μεγάλης ισχύος και πολλών λεπτών ημερησίως, έχει βλαβερή επίδραση σε αρκετά βιολογικά συστήματα. Οι σημαντικότερες παρενέργειες έχουν περιγραφεί στη σπονδυλική στήλη και σχετίζονται με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, σπονδυλόλυση, σπονδυλολίσθηση και χρόνιο πόνο και διαταραχές στο καρδιοαγγειακό και γαστρεντερικό σύστημα.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πλατφόρμες Δόνησης
Περιοχή Χρήσης
Για όλο το σώμα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
vasiliki_p71

το συγκεκριμένο μηχάνημα, διαθέτει ιμάντες για την εκγύμναση χεριών?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)