Telesin Dome Port Waterproof Housing Case for GoPro 8
Αξεσουάρ Action Cameras

Telesin Dome Port Waterproof Housing Case for GoPro 8 Κωδικός: 29491567

Το πρακτικό περίβλημα της Telesin για την κάμερα GoPro θα σας επιτρέψει να τραβήξετε πρωτότυπες λήψεις πάνω και κάτω από το νερό. Όχι μόνο μπορεί να επιπλέει πάνω από το νερό, αλλά είναι και...

Δες όλη την περιγραφή

Το πρακτικό περίβλημα της Telesin για την κάμερα GoPro θα σας επιτρέψει να τραβήξετε πρωτότυπες λήψεις πάνω και κάτω από το νερό. Όχι μόνο μπορεί να επιπλέει πάνω από το νερό, αλλά είναι και αδιάβροχο έως και 30 μέτρα βάθος. Παρέχει ευρύ οπτικό πεδίο και διαπερατότητα φωτός 93%. Υπάρχει επίσης μια θήκη αποθήκευσης στο εσωτερικό της αντιολισθητικής λαβής...

Δες όλη την περιγραφή
40,71
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 40,71 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 40,72 €

  2. 49,99 €

  3. 49,99 €

  4. 58,95 €

  5. 34,90 €

  6. 47,14 €

  7. 49,10 €

  8. 42,50 €

  9. 42,48 €

  10. 42,50 €

  11. 42,50 €

  12. 38,97 €

  13. 39,61 €

  14. 40,71 €

Περιγραφή

Το πρακτικό περίβλημα της Telesin για την κάμερα GoPro θα σας επιτρέψει να τραβήξετε πρωτότυπες λήψεις πάνω και κάτω από το νερό. Όχι μόνο μπορεί να επιπλέει πάνω από το νερό, αλλά είναι και αδιάβροχο έως και 30 μέτρα βάθος. Παρέχει ευρύ οπτικό πεδίο και διαπερατότητα φωτός 93%. Υπάρχει επίσης μια θήκη αποθήκευσης στο εσωτερικό της αντιολισθητικής λαβής όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε μικροαντικείμενα.

Ο θόλος του περιβλήματος είναι κατασκευασμένος από γερμανικό ακρυλικό γυαλί, το οποίο διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του, την εξαιρετική προστασία της συσκευής και παρέχει επίσης καθαρές και καθαρές εικόνες. Η απόσταση μεταξύ του φακού και της κορυφής του είναι 70 mm, γεγονός που παρέχει βέλτιστη θέαση. Το εξάρτημα είναι εξοπλισμένο με ειδικά στοιχεία που εμποδίζουν την εξάτμισή του. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αντανακλάσεις που διαταράσσουν την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Επιπλέον, το οπτικό πεδίο 180° σάς επιτρέπει να δημιουργείτε υπέροχες λήψεις.

Η τοποθέτηση της θήκης είναι εκπληκτικά εύκολη, καθώς η χρήση της. Το αξεσουάρ είναι εξοπλισμένο με κουμπί κλείστρου, χάρη στο οποίο θα τραβάτε εκπληκτικές λήψεις με φλας. Τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στη φθορά. Επιπλέον, η θήκη καρπού με ρυθμιζόμενο μήκος κάνει τη θήκη πιο ασφαλή στη χρήση και σας εμποδίζει να την χάσετε.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Συμβατότητα
GoPro

Συμβατότητα Μοντέλου

GoPro
Hero 8

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένα πολύ καλό εξάρτημα για φωτογραφίες μισές πάνω και μισές κάτω απ' το νερό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες