LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UP75003LF HDR (2021)
Τηλεοράσεις

LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UP75003LF HDR (2021) Κωδικός: 29542410

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 60 Hz
  • Panel: Direct LED
  • Τύπος HDR: HDR, HLG
  • 2x HDMI/1x USB
  • Λογισμικό: WebOS
  • Ενεργειακή Κλάση G

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και αξίζει τα χρήματά της.

Δες όλη την περιγραφή
468,30
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Τετ, 04 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 468,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 468,30 €

Περιγραφή

Η σειρά τηλεοράσεων LG UP75 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια προσιτή τηλεόραση με καλές επιδόσεις και βασικές λειτουργίες. Πρόκειται για μια σειρά τηλεοράσεων 4K UHD με δυνατότητα αναπαραγωγής HDR, που παρέχει καθαρή και ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και λεπτομερειών στην εικόνα.

Οι τηλεοράσεις LG UP75 διαθέτουν επίσης τεχνολογίες που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου, όπως η τεχνολογία Ultra Surround και η δυνατότητα σύνδεσης με ηχεία Bluetooth. 

Επιπλέον, η σειρά αυτή διαθέτει Smart TV λειτουργίες, όπως η πρόσβαση σε διαδικτυακό περιεχόμενο και εφαρμογές όπως το Netflix και το YouTube, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους χρήστες που θέλουν μια απλή και οικονομική τηλεόραση.


Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραία εικόνα και αξίζει τα χρήματά της.

Real 4K UHD ανάλυση

Εξωπραγματική εμπειρία

Οι τηλεοράσεις UHD της LG υπερβαίνουν τις προσδοκίες σου κάθε φορά. Απόλαυσε ρεαλιστική εικόνα εξαιρετικής ποιότητας, με ζωηρά χρώματα και τέσσερις φορές μεγαλύτερη ακρίβεια σε pixels από την ανάλυση Full HD.

FILMMAKER MODE

Ζωντανεύει το όραμα του σκηνοθέτη

Η λειτουργία FILMMAKER MODE απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσεις την ταινία όπως πρέπει.

Active HDR

Ως την παραμικρή λεπτομέρεια

Χάρη στο Active HDR, η LG UHD TV αποδίδει εικόνα με ζωηρά χρώματα και εξαιρετική λεπτομέρεια. Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες σε ποιότητα ίδια με του πρωτότυπου σε πολλαπλές μορφές HDR όπως HDR10 και HLG.

Game Optimizer

Ρύθμισε τα παιχνίδια σου εύκολα και γρήγορα

Διαχειρίσου όλες τις ρυθμίσεις σου σε ένα μέρος, με βελτιστοποιημένες λειτουργίες για διάφορα είδη παιχνιδιών: FPS, RPG και RTS. Έλεγξε την αντίθεση με σταθεροποίηση του μαύρου και του λευκού, για καλύτερη ορατότητα.

HGiG

Βυθίσου στον κόσμο του παιχνιδιού

Το HGiG παρακολουθεί την απόδοση της τηλεόρασης και την ποιότητα της εικόνας και στη συνέχεια συντονίζει τα γραφικά HDR για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού HDR.

Χαμηλή καθυστέρηση εισόδου

Πλήρης έλεγχος χωρίς καθυστερήσεις

Οι τηλεοράσεις LG UHD επιτρέπουν στον χρήστη να έχει τον πλήρη και άμεσο έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις.

Μια συναρπαστική αθλητική εμπειρία

Νιώσε σαν να βρίσκεσαι στο γήπεδο. Το Bluetooth Surround Ready σε μεταφέρει την εμπειρία του αγώνα με τέτοιον τρόπο που θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στις γραμμές του γηπέδου. Και με την Αθλητική ειδοποίηση, θα γνωρίζεις πάντα πότε παίζουν οι αγαπημένες σου ομάδες.

Αθλητική ειδοποίηση

Δεν θα χάσεις ποτέ το παιχνίδι της ομάδας σου

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια από τις αγαπημένες σου ομάδες, ακόμα και όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

Ετοιμότητα για Bluetooth Surround

Σαφές πλεονέκτημα στο σπίτι

Σύνδεσε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σου.

Έλεγχος φωτεινότητας AI

Μια λαμπρή ιδέα για καλύτερη τηλεόραση

Ένας αισθητήρας φωτός μετρά τον φωτισμό του γύρω χώρου και, στη συνέχεια, ο επεξεργαστής ρυθμίζει λεπτομερώς τη χαρτογράφηση των αποχρώσεων, επιτυγχάνοντας βέλτιστη φωτεινότητα οθόνης. Ο έξυπνος έλεγχος μείωσης φωτισμού και ο αλγόριθμος αντιστάθμισης pixel, βελτιώνουν την αντίθεση για καλύτερη σκοτεινή εικόνα. Το περιεχόμενο HDR έρχεται βελτιωμένο με προσαρμογές στη φωτεινότητα, μετατρέποντας τις σκοτεινές σκηνές σε σκηνές με εκπληκτική αντίθεση, λεπτομέρεια και βάθος χρώματος.

Ήχος AI

Ήχος που αξίζει σε κάθε είδος

Λαμβάνοντας στοιχεία από περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, ο επεξεργαστής αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος του, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία.

AI ThinQ

Νομίζεις πως ξέρεις τι σημαίνει έξυπνο; Ξανασκέψου το

Το LG ThinQ είναι εδώ για να αναβαθμίσει την εμπειρία τηλεόρασης στο μέγιστο. Επίλεξε τον αγαπημένο σου φωνητικό βοηθό και χειρίσου την τηλεόραση με τη φωνή σου μέσα από μια ολοκαίνουργια αρχική οθόνη που παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό.

Magic Remote Control

Κάτι σαν μαγικό ραβδί

Το ανασχεδιασμένο Magic Remote διαθέτει εργονομική σχεδίαση που το καθιστά εύκολο στο κράτημα, ενώ το σύστημα στόχευσης και κύλισης επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις. Η ενσωματωμένη τεχνολογία AI παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, ενώ τα κουμπιά συντόμευσης για βασικούς παρόχους περιεχομένου παρέχουν συντομεύσεις για όλα σου τα αγαπημένα. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου το Magic Tap, ένα έξυπνο νέο κόλπο σύνδεσης του τηλεφώνου σου στην τηλεόρασή σου.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Εικόνα

Διαγώνιος
50 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
Direct LED
HDR Type
HDR, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Όχι
HbbTV
Ναι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
WebOS
Smart Assistant
-
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
2
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
1
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Ναι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2021
Βάρος
11,3 kg
VESA Mount
200 x 200 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1130 mm
Ύψος
663 mm
Πάχος
86,3 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1130 mm
Ύψος
719 mm
Πάχος
235 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • foraditsa21
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    VFM τηλεόραση, δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερες απαιτήσεις από τις τηλεοράσεις μας (για ταινία, ήχο κοκ) σε σχέση με την παλιά smart που ήταν της lg κι αυτή μας φάνηκε καλύτερη η εικόνα . Αυτό που μου έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση πάντως είναι ότι πιάνει το wifi παρά την απόσταση από το router και δεν αποσυδέεται ποτέ. Το μενού οκ, βάζεις και εφαρμογές που θες ή βγάζεις όσες δεν χρησιμοποιείς. Αρνητικό το τηλεκοντρόλ που έχει πάνω κουμπιά μερικών από της εφαρμογές της (rakuten, disney, netflix , amazon) που αν κάποια δεν τη χρησιμοποιείς σου έχει δεσμευμένο ένα κουμπάκι χωρίς λόγο και χρήση.
    Την προτείνω λόγω εταιρείας και για ήπια, τυπική οικογενειακή χρήση.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giwrgos19792
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Μεγάλο φάουλ που το τηλεκοντρόλ είναι αξίας 5€....και πρέπει να αγοράσεις έξτρα το magic remote.
    Αξίζει η τηλεόραση σίγουρα τα χρήματα της....δεν είναι και σούπερ γρήγορη

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tashows
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Η εικόνα της είναι καλή (δεν είναι ΟΥΑΟΥ μόμεντ, αλλά είναι μια χαρά), ο ήχος είναι εντυπωσιακά καλός, από κατασκευή είναι επίσης μια χαρά, πλαστική μεν αλλά δεν τρίζει ή τέτοια πράγματα. Σε ταχύτητα είναι επίσης νορμάλ, μπορεί να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα για netflix, αλλά τίποτα ακραίο. Το χειριστήριο είναι λίγο παλιομοδίτικο όντως και λίγο άβολο κατ' εμέ. Ίσως να μην αξίζει ή να θέλει λίγο ψάξιμο αν θέλετε να κάνετε mirror/share screen ασύρματα (χωρίς εξωτερικό εξοπλισμό). Εχω ακούσει ότι και με androidTV λειτουργικό υπάρχουν προβλήματα πολλές φορές, αλλά στην προκειμένη με webOS δεν κατάφερα να συνδέσω καμία συσκευή. EDIT: Τελικά κατέφυγα σε active HDMI καλώδιο προς τον υπολογιστή (10 μέτρα) και είναι σούπερ λύση.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kouts73
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Αγορασμενη πριν 1 μηνα μετά τα καλα σχολια που βρηκα εδω.εκανα τις ρυθμισεις που διαβασα στα σχολια και πραγματικά πετάει.καλος ηχος,πολυ καλη εικόνα στα hd καναλια ,στα 4κ netflix τα σπαει για 540 ευρω.ευκολο μενου,κοντρόλ,δεν κολλαει πουθενα.τα παντα δουλευουν πολυ καλά.δεν βρηκα κανενα μειον.η αποσταση αναμεσα στα ποδαρακια δεν ειναι αυτη που λενε στα σχόλια,πηρα μεγαλυτερο τραπεζι!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Zimiliagos
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξίζει τα λεφτά της!!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LenaZarou
    5
    6 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Η τηλεόραση είναι καταπληκτική. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Η ανάλυση είναι φανταστική και ο ήχος σαν να βρίσκεσαι σε σινεμά. ️

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tzanoust
    4
    9 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τα λεφτά της είναι μια τίμια επιλογή. Έχει ευχάριστη εικόνα και ήχο και 4Κ περιεχόμενο δείχνει όμορφα. Έχει όλες τιςsmart λειτουργίες του σήμερα(Netflix, Disney+ κτλ). Είναι φτηνής κατασκευής και τα περιθώρια είναι λίγο μεγάλα για τηλεόραση του 22.
    Είναι δύσκολος ο χειρισμός του μενού με το (φτηνό) τηλεκοντρόλ που έρχεται στο κουτί. Με το magic remote θα γίνεται καλύτερη δουλειά. Επίσης δεν διαθέτει πολλές θύρες (1 USB και 2 HDMI).

    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • M__Pr_
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Η αξιολόγηση αφορά την LG την 43αρα . Σήμερα μου την έφεραν , την σύνδεσα και την συντόνισα αρκετά εύκολα . Εικόνα και ήχος εξαιρετικά και τα δύο. Ο συντονισμός πολύ εύκολος , Πριν την παραγγείλετε να λάβετε υπόψη σας ότι τα ποδαράκια στηρίξεως. απέχουν μεταξύ τους 81 cm, Προσοχή για όσους θέλουν να την βάλουν σε τραπεζάκι ή σε κάποιο έπιπλο. Μπορεί να κατεβάσει όποιος θέλει ΕΟΝ - COSMOTE , HBBTV κλπ. Εξαιρετική επιλογή και σε πολύ καλή τιμή 331 Ευρώ!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nicsidiropoulos
    4
    14 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι μία μέτρια προς καλή επιλογή αν αναλογιστεί κάποιος τα χρήματά της. Γενικά από τη στιγμή που άλλαξα από Samsung σε LG μπορώ να πω πως οι αγορές μου στις τηλεοράσεις είναι πιο value for money.
    Μην περιμένετε τρελά πράγματα. Η τηλεόραση είναι σε όλα μέτρια με μόνη εξαίρεση τον ήχο της που έμεινα πέραν του δέοντος ευχαριστημένος. Η κατασκευή της γενικά δεν είναι ότι καλύτερο. Θέλει αγάπη στη μεταχείρισή της.
    Θα το πρότεινα σίγουρα το προϊόν για τα λεφτά του. Την έχω 5 μήνες και μέχρι στιγμής όλα καλά. Δεν κολλάει πουθενά σε κανένα μενού και τα updates στο λογισμικό γίνονται πολύ smooth (καμιά φορά δεν το καταλαβαίνεις καν)
    Εάν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα σοβαρό θα επανέλθω με νέα κριτικη.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alvi1212
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Η τιμή της είναι φοβερή για αυτά που προσφέρει. Έψαχνα μόνο 55αρα γιατί μου έριξε ο γιος μου την προηγούμενη και έσπασε. Κατέληξα σε αυτή από πρόταση ενός φίλου και από τις καλές κριτικές. Πολύ καλή εικόνα και σε πλατφόρμες τύπου νετφλιξ αλλά και στα κανονικά κανάλια. Πάρα πολύ καλός ήχος και στην κονσόλα (ps4) αποτυπώνει πολύ καλά το μαύρο χρώμα χωρίς να γυαλίζει

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • s.kantzios
    4
    30 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Τα επίγεια ψηφιακά κανάλια (Star, Ant1 κτλ..) τα δείχνει μια χαρά! Της έβαλα 4Κ βίντεο και η εικόνα της είναι φοβερή πραγματικά! Το μενού της σχετικά εύκολο, μαθαίνεται γρήγορα. Η γωνία θέασης είναι ικανοποιητική, ακόμα και στις 40° γωνία βλέπεις καλούτσικα θα έλεγα αλλά σίγουρα θα σε κουράσει τόσο πλάγια. Ο ήχος της είναι αρκετά καλός και δυνατός (μέχρι το 40 την δοκίμασα), έπαιξα house music από usb stick και ακουγόταν πολύ εντάξει για TV. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το media player δεν παίζει όλα τα αρχεία βίντεο, κάποιες ταινίες δεν τις υποστηρίζει για κάποιο λόγο, ενώ μια Samsung του 2015 που έχω παίζει τα πάντα όλα! Στο ίντερνετ την έχω συνδέσει με καλώδιο και τρέχει μια χαρά τις εφαρμογές (YouTube κτλ). Την συνέδεσα μέσω bluetooth με ασύρματο ηχείο και παίζει μια χαρά. Στα 340€ που την πήρα είναι 100% VFM ! Θα πρότεινα να την τοποθετήσετε στον τοίχο γιατί τα ποδαράκια της δεν είναι και τόσο στέρεα.. Η αξιολόγηση αφορά την 43''.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex Lemonias
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    η τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή! στα συν της είναι η εικόνα από όλες τις γωνίες θέασης, η κάρτα ηχου οπως και η κάρτα δικτύου.
    το μόνο μειονεκτημα είναι το χειριστήριο καθώς δεν υποστηρίζει φωνητικές εντολές (για όποιον ενδιαφέρεται χρειάζεται να το πληρώσει έξτρα)
    παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρα value for money!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athens_Paintball_Village
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Όλα πολύ καλά, καλός ήχος φοβερή εικόνα πολύ εύκολο menu.
    Το λειτουργικό σύστημα πάει σφαίρα
    Το μόνο αρνητικό είναι εάν και έχει το YouTube δεν μπορείς να κατεβάσεις το YouTube kid's

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Redtri7kala
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτική τηλεόραση, σε σχεση ειδικά με τα λεφτά της. Πολύ ποιοτική και ευκρινής εικόνα με ωραία χρώματα (πλην του μαύρου που το αναμένεις με ελάχιστο αλλά υπαρκτό bleeding).

    Επίσης είναι αρκετά καθαρός και όμορφος ο ήχος που βγαίνει από το ηχείο. Για καθημερινή χρήση και για ταινίες ότι πρέπει, για παιχνίδια PS4 δεν θα έχει θέμα.

    Στα αρνητικά σχετικά φθηνό κατασκευή εξωτερικα και πολύ απλό το τηλεκοντρόλ (ακριβώς ίδιο με τηλεόρασης LG μοντέλο του 14 απλά με κάποιες συντομεύσεις όπως Netflix,Rakuten κλπ)

    Αν θα έδινα 200-300€ παραπάνω για να μην υπάρχουν τα αρνητικά η απάντηση είναι όχι.
    Επομένως κρίνεται σαν vfm και εκεί δένει μία και καλή το γλυκό εξού και το 5/5.

    Σαν λύση για smart controller συνδέσετε το smartphone σας θα λύσει τα χέρια στην πληκτρολόγηση αλλά και στο σύνολο βελτιώνει την εμπειρία.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eumorfilaki
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω κάποιες μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένη!!!Δεν έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις ακόμα και τις επιλογές που σου δίνει!ο ήχος αρκετά καλός και μπορείς να επιλέξεις κιόλας εάν το έχεις σε βάση ή στον τοίχο για να διαμορφώσει ανάλογα τον ήχο!!!Θα επιστρέψω σε μερικούς μήνες για ενημέρωση κατάστασης!!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimkara170
    5
    2 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Για μια τέτοια τηλεόραση στα 350~ ευρώ για αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή.....ο ήχος δεν είναι πολύ καλός αλλά όχι πεντακάθαρος.

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dongreg_Vog
    5
    2 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    μιλάμε για μια τηλεόραση με τα όλα της έκανα πολύ καλά που τη πείρα από gaming δεν υπάρχει πολύ καλή ποιότητα

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Sebros
    5
    12 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Εκπληκτική! Εικόνα, ήχος, απίστευτα! Συνίσταται ανεπιφύλακτα, ειδικά στην τιμή αυτή των 340 ευρώ, νομίζω είναι απίστευτο value for money!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KOSTAS_PATRONAS
    5
    10 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Εξαιρετικη τηλεόραση σε χαμηλη τιμη,εικονα ηχος εφαρμογές σε υψηλο επιπεδο και φυσικά μοντέλο του 2021.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • irakli_tura
    5
    5 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Είναι πολύ καλή τηλεόραση με εύκολη εγκατάσταση. Καθαρή εικόνα και ωραία φωνή. Ίντερνετ πιάνει με τη μία, Netflix και YouTube παίζουν ωραία. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex_E_
    5
    11 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Αγορά στις 3/8, ωραία εικόνα, ωραίο το WebOS 6, έχει Wifi με υποστήριξη 5ghz, και παρόλο που στις εικόνες δείχνει 1 είσοδο κεραίας αυτή που παρέλαβα έχει 2 (και με το κλασικό βύσμα).

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Κανενα παραπονο. Καλα χαρακτηριστικα αλλα λιγο δυσκολο το μενου.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 43 "

    Vfm TV για 43' ιντσες αξίζει τα λεφτά της! καθαρή εικόνα και ήχος αξιοπρεπεστατος!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει η αγορά της, είναι σίγουρα value for money!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    για ένα μήνα που την έχω πάει μια χαρά

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μια πολυ καλη τηλεοραση, με θεαση απο το κεντρο ή το πλαι, για τα χρηματα της πολυ καλη.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

221 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
nicsidiropoulos

Ναι έχει κανονικά και το δοκιμάσει και με android και με συσκευή ios

Harry_Mat

Έχω τη συγκεκριμένη tv και το optical out δε το βλέπει καθόλου για να συνδέσω την ηχομπαρα ενώ η ηχομπαρα η ίδια συνδέεται κανονικά σε άλλες συσκευές με το ίδιο καλώδιο...
καμία ιδέα;;

Δες όλες τις ερωτήσεις (10)

Παρόμοια προϊόντα

LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UP75003LF HDR (2021)LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UP75003LF HDR (2021)Samsung Smart Τηλεόραση 50" 4K Crystal UHD LED UE50CU7172UXXH HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 50" 4K Crystal UHD LED UE50CU7172UXXH HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UR78006L HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UR78006L HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UR781C HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50UR781C HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD LED UE55CU7172UXXH HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD LED UE55CU7172UXXH HDR (2023)
από 468,30 €από 366,90 €από 368,90 €από 359,00 €από 394,80 €
ΚατασκευαστήςLGSamsungLGLGSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος50 "50 "50 "50 "55 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες