Νέα σχέδια για μικρούς και μεγάλους! Διάλεξε το δικό σου και δώσε χρώμα στην νέα χρονιά.
Ad
Παγούρια

Force Savior Πλαστικό Παγούρι Ποδηλάτου 750ml ΡοζΚωδικός: 29584346

Παγούρι χωρητικότητας 750ml της εταιρείας Force για να έχετε πάντα μαζί σας νερό στη βόλτα σας με το ποδήλατο ή οπουδήποτε επιθυμείτε.

Ακόμη, το παγούρι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, χαρακτηριστικό το οποίο το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό στις καταπονήσεις.

5,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 5,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,00 €

  2. 5,00 €

  3. 5,50 €

Περιγραφή

Παγούρι χωρητικότητας 750ml της εταιρείας Force για να έχετε πάντα μαζί σας νερό στη βόλτα σας με το ποδήλατο ή οπουδήποτε επιθυμείτε.

Ακόμη, το παγούρι είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, χαρακτηριστικό το οποίο το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό στις καταπονήσεις.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
25225
Χωρητικότητα
750 ml
Υλικό
Πλαστικό
Χρήση
Ποδηλασίας
με Φίλτρο
Όχι
Στεγανό
Όχι
με Καλαμάκι
Όχι
Χρώμα
Ροζ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Κίτρινο

    Καλό παγούρι για το κόστος του, από ασφαλές πλαστικό.
    Η βαλβίδα βγαίνει εύκολα τραβώντας την με τα δόντια χωρίς να χρειάζεται πολύ δύναμη και για ευκολία μπορεί και να παραμείνει ανοιχτή χωρίς να πιτσιλάει έξω νερά.
    Αν και το έχω πλύνει/χρησιμοποιήσει ακόμα πολύ λίγο, προκαλεί μια άσχημη αλλοίωση στην γεύση του νερού και έχω την εντύπωση ότι δεν φταίει το μπουκάλι αλλά το καπάκι με την βαλβίδα, ελπίζω αυτή η περίεργη γεύση με την χρήση και τα πλυσίματα να φύγει εντελώς, διαφορετικά θα πάει στα σκουπίδια.
    Το άνοιγμα του μπουκαλιού όταν ξεβιδώσουμε το καπάκι, είναι πολύ στενό, αν θέλει κάποιος να το γεμίσει με ισοτονικά κτλ ο δοσομετρητής ή ένα κουτάλι της σούπας χωράει με δυσκολία χωρίς να πέσει έξω σκόνη ενώ και παγάκια αν θέλει να βάλει κάποιος θα πρέπει να φτιάξει πολύ μικρού μεγέθους (ή να τα σπάσει) για να χωρέσουν να μπουν στο μπουκάλι.
    Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την έκδοση με τα 500ml καθώς πήρα και τις δύο για να χωρέσουν στο ποδήλατο (ένα οριζόντια και ένα κάθετα)
    Δυστυχώς δεν τα έλεγξα πριν τα αγοράσω και μάλλον θα αντικαταστήσω σύντομα και τα δύο μπουκάλια λόγω του μικρού ανοίγματος που έχουν και με ταλαιπωρεί κάθε φορά για να τα γεμίσω με την μεζούρα του ισοτονικού και να βάλω παγάκια.

    Αν δεν μύριζε άσχημα το νερό και είχε λίγο πιο μεγάλο άνοιγμα για να γεμίζει εύκολα με τον δοσομετρητή ή παγάκια θα ήταν ένα εξαιρετικό μπουκάλι.
    Τώρα πιθανότατα θα καταλήξει στην ανακύκλωση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη