Bestway Sidewinder Ηλεκτρική Επαναφορτιζόμενη Τρόμπα για Φουσκωτά 5V
Τρόμπες για Φουσκωτά

Bestway Sidewinder Ηλεκτρική Επαναφορτιζόμενη Τρόμπα για Φουσκωτά 5V Κωδικός: 29649119

Η ιδανική εναλλακτική λύση για το χειροκίνητο φούσκωμα, η επαναφορτιζόμενη αεραντλία Bestway Sidewinder™ 4.8V παρέχει μεγάλη ισχύ άντλησης για όλα τα φουσκωτά σας. Αυτή η ηλεκτρική αντλία κάνει

Δες όλη την περιγραφή

Η ιδανική εναλλακτική λύση για το χειροκίνητο φούσκωμα, η επαναφορτιζόμενη αεραντλία Bestway Sidewinder™ 4.8V παρέχει μεγάλη ισχύ άντλησης για όλα τα φουσκωτά σας. Αυτή η ηλεκτρική αντλία κάνει εύκολη δουλειά στο φούσκωμα και το ξεφούσκωμα των αερόστρωμα, των παιχνιδιών για την πισίνα, των στρωμάτων για κάμπινγκ, των πλωτήρων και πολλών άλλων.

Δες όλη την περιγραφή
27,99
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 27,99 €

Περιγραφή

Η ιδανική εναλλακτική λύση για το χειροκίνητο φούσκωμα, η επαναφορτιζόμενη αεραντλία Bestway® Sidewinder™ 4.8V παρέχει μεγάλη ισχύ άντλησης για όλα τα φουσκωτά σας. Αυτή η ηλεκτρική αντλία κάνει εύκολη δουλειά στο φούσκωμα και το ξεφούσκωμα των αερόστρωμα, των παιχνιδιών για την πισίνα, των στρωμάτων για κάμπινγκ, των πλωτήρων και πολλών άλλων. Περιλαμβάνει τρεις προσαρμογείς βαλβίδων, μπορεί να συνδεθεί σε πλήθος φουσκωτών, ώστε να περνάτε λιγότερο χρόνο για το φούσκωμα και περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε το αερόστρωμα ή άλλο φουσκωτό προϊόν σας. Μόλις συνδεθεί με τις βαλβίδες φουσκώματος, απλά πατήστε το διακόπτη φουσκώματος και παρακολουθήστε το γρήγορο φούσκωμα.

Κατασκευαστής

Bestway

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
62155

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ηλεκτρική
Τροφοδοσία Ηλεκτρικής Τρόμπας
Επαναφορτιζόμενη
με Μανόμετρο
Όχι

Λειτουργίες

Διπλής Ενέργειας
Όχι
Εναλλαγή σε Μονής Ενέργειας
Όχι
Ξεφούσκωμα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

53 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες