Baseus Encok W2 Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μαύρα
Bluetooth Handsfree

Baseus Encok W2 Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μαύρα Κωδικός: 29695494

Ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά στο αυτί που όχι μόνο σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά είναι και απίστευτα άνετα και κομψά; Εξοπλισμένο με τσιπ ήχου 13 χιλιοστών Baseus W2 θα αποδειχθεί...

Δες όλη την περιγραφή

Ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά στο αυτί που όχι μόνο σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά είναι και απίστευτα άνετα και κομψά; Εξοπλισμένο με τσιπ ήχου 13 χιλιοστών Baseus W2 θα αποδειχθεί πραγματική επιτυχία! Η αποκλειστική εφαρμογή σάς επιτρέπει να τα εντοπίσετε και η σύνδεση Bluetooth 5.0 εγγυάται σταθερή μετάδοση. Ταυτόχρονα, τα ακουστικά...

Δες όλη την περιγραφή
37,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 37,90 €

Περιγραφή

Ψάχνετε για ασύρματα ακουστικά στο αυτί που όχι μόνο σας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, αλλά είναι και απίστευτα άνετα και κομψά; Εξοπλισμένο με τσιπ ήχου 13 χιλιοστών Baseus W2 θα αποδειχθεί πραγματική επιτυχία! Η αποκλειστική εφαρμογή σάς επιτρέπει να τα εντοπίσετε και η σύνδεση Bluetooth 5.0 εγγυάται σταθερή μετάδοση. Ταυτόχρονα, τα ακουστικά ζυγίζουν μόλις 4 γραμμάρια το καθένα και είναι ιδανικά και για μικρότερους ακουστικούς πόρους.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Τι είναι αυτό που σας κάνει τα ακουστικά Baseus W2 να σας εκπλήσσουν με τη φανταστική ποιότητα ήχου; Οι οδηγοί 13 mm και το σύνθετο διάφραγμα τιτανίου PU σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ευρύτερο ηχητικό πεδίο και να προσφέρετε τέλεια ισορροπία υψηλών, χαμηλών και μεσαίων. Όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορείτε να απολαύσετε κρυστάλλινο ήχο που θα σας ενθουσιάσει με μια πληθώρα λεπτομερειών.

​Μιλήστε στο τηλέφωνο χωρίς διακοπές

Πείτε αντίο στον ενοχλητικό θόρυβο και μιλήστε ελεύθερα στο τηλέφωνο όπου κι αν βρίσκεστε. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με μικρόφωνα MEMS υψηλής ευαισθησίας που, σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου IC Wireless 5.0, μπορούν να καταγράψουν αξιόπιστα τη φωνή σας και να εξαλείψουν τον περιττό θόρυβο του περιβάλλοντος. Όλα αυτά διευκολύνουν τη συζήτηση με τους φίλους σας με το Baseus, ακόμη και σε ένα εξαιρετικά θορυβώδες περιβάλλον – για παράδειγμα, σε ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο ή σε ένα γεμάτο εμπορικό κέντρο

Γρήγορη και σταθερή ασύρματη σύνδεση

Απολαύστε μια αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση. Τα ακουστικά Baseus υποστηρίζουν Bluetooth 5.0, το οποίο εγγυάται σταθερή και γρήγορη μετάδοση σήματος. Επιπλέον, οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης εξασφαλίζουν τέλειο συγχρονισμό βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές χωρίς διακοπές. Ο τραυλισμός, οι καθυστερήσεις και άλλα παρόμοια προβλήματα θα γίνουν μακρινή ανάμνηση!

Χρησιμοποιήστε τα μαζί ή χωριστά

Ακούστε μουσική όπως σας αρέσει. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με ένα έξυπνο τσιπ 2 πυρήνων, έτσι ώστε κάθε ακουστικό να συνδέεται ανεξάρτητα με μια συγκεκριμένη συσκευή. Έτσι, μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο και τα δύο ταυτόχρονα, αλλά και να χρησιμοποιήσετε το ένα ή το άλλο ξεχωριστά. Αν θέλετε, δανείστε το δεξί ή το αριστερό W2 σε έναν φίλο, ώστε να μπορείτε να ακούσετε μαζί τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής.

Περισσότερες από 20 ώρες ακρόασης μουσικής

Τώρα μπορείτε να ακούτε μουσική εν κινήσει ή στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε ότι τα ακουστικά σας θα τελειώσουν πολύ γρήγορα. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 450 mAh και προηγμένο τσιπ που ευθύνεται για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για περίπου 4 ώρες ή έως και 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Για να φορτίσετε το W2, χρειάζεται μόνο 1,5 ώρα!

Ελαφρύ σαν πούπουλο και άνετο

Είστε άτομο που δυσκολεύεται να φορέσει ακουστικά για το αυτί λόγω μικρού μεγέθους στα αυτιά σας; Το W2 θα αποδειχτεί τέλειο για εσάς! Ο προσεκτικά μελετημένος σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να ακούτε μουσική για ώρες χωρίς φόβο ταλαιπωρίας ή ακόμα και πόνου. Τα ακουστικά είναι επίσης εξαιρετικά ελαφριά , το καθένα ζυγίζει μόνο 4 γραμμάρια. Δεν θα τα νιώσετε ούτε στα αυτιά σας! Θέλετε να μπορείτε να ακούτε μουσική κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας ή σε κακές καιρικές συνθήκες; Το Baseus W2 διακρίνεται για την αντοχή στο νερό IPX4, πράγμα που σημαίνει ότι οι σταγόνες νερού ή ιδρώτα δεν αποτελούν απειλή για αυτούς. Δεν χρειάζεται πλέον να βγάζετε τα ακουστικά όταν ασκείστε σκληρά ή όταν βλέπετε τη βροχή .  

Δεν μπορείτε να βρείτε τα ακουστικά σας;

Δεν είστε σίγουροι πού μπορεί να βρίσκονται; Μην πανικοβάλλεστε! Η εφαρμογή Baseus Smart θα σας βοηθήσει να τα ανακτήσετε. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία GPS, καταγράφει αυτόματα την τοποθεσία στην οποία αποσυνδέθηκαν τελευταία φορά. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να τα βρείτε σε ελάχιστο χρόνο! Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε την κατάσταση σύνδεσης και τη στάθμη της μπαταρίας του W2 σας.

Κατασκευαστής

Baseus

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Earbud
Χρόνος Λειτουργίας
4 hrs
Χρόνος Αναμονής
300 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
20 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Όχι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Όχι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • SER_VAPES

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το υλικο κατασκευησ ειναι απο κατι σαν ανακυκλωμενο πλαστικο, και ποιοτικά φαίνονται πολυ ψεύτικα, κινεζια με λιγα λόγια , με τοσα χρηματα πιστευω βρισκεις κατι καλύτερο.

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Εφαρμογή

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες