Shimano PD-GR500 Πετάλια Ποδηλάτου Πλατφόρμα Μαύρα
Πετάλια Ποδηλάτου

Shimano PD-GR500 Πετάλια Ποδηλάτου Πλατφόρμα ΜαύραΚωδικός: 29736549

Βελτιώστε τις οδηγικές σας ικανότητες πάνω στο ποδήλατο με τα πετάλια SHIMANO PD-GR500. Όλες οι όψεις της πλατφόρμας φέρουν αντιολισθητικά pins, που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης

Δες όλη την περιγραφή

Βελτιώστε τις οδηγικές σας ικανότητες πάνω στο ποδήλατο με τα πετάλια SHIMANO PD-GR500. Όλες οι όψεις της πλατφόρμας φέρουν αντιολισθητικά pins, που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης ανάμεσα στο παπούτσι και το πετάλι, προσφέροντας αίσθηση σιγουριάς στον αναβάτη για τις πιο ακραίες καταβάσεις.

Δες όλη την περιγραφή
75,11
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 71,61 €

Περιγραφή

Βελτιώστε τις οδηγικές σας ικανότητες πάνω στο ποδήλατο με τα πετάλια SHIMANO PD-GR500. Όλες οι όψεις της πλατφόρμας φέρουν αντιολισθητικά pins, που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης ανάμεσα στο παπούτσι και το πετάλι, προσφέροντας αίσθηση σιγουριάς στον αναβάτη για τις πιο ακραίες καταβάσεις. Ενδείκνυται ακόμα και για χρήση σε ποδήλατα trail, enduro, downhill και BMX.

Κατασκευαστής

Shimano

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
EPDGR500L
Χρώμα
Μαύρο
Χρήση
Βουνού
Τύπος
Πλατφόρμα
Βάρος
533 γρ.
Άξονας
9/16''
Υλικό
Αλουμίνιο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη