Κάρτες Γραφικών

MSI GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Gaming Z Trio LHR Κάρτα Γραφικών Κωδικός: 29747207

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 10GB GDDR6X, 320bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 323 mm
  • 3x DisplayPort, 1x HDMI
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 750 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και είναι αθόρυβη.

Δες όλη την περιγραφή
1.162,00
ΠαράδοσηΠέμ, 05 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.162,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.162,00 €

Περιγραφή

Η Nvidia GeForce RTX 3080 είναι η απόλυτη κάρτα γραφικών GeForce. Απευθύνεται σε παίκτες, δημιουργούς περιεχομένου και σχεδιαστές που θέλουν να παίρνουν τα καλύτερα δυνατά γραφικά και επιδόσεις από τους υπολογιστές τους, καθώς υποστηρίζει εικόνα και εγγραφή HDR με αναλύσεις έως και 8K, 4 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση 4K και 16 φορές περισσότερα από την ανάλυση Full HD.

Φέρνει ένα τεράστιο άλμα στις επιδόσεις, την αποδοτικότητα και τα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. Ζήστε την εμπειρία παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους, πρωτοφανή παραγωγικότητα και νέους τρόπους δημιουργίας. Τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Nvidia Ampere και συνοδεύεται από 10 GB μνήμης GDDR6X για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για παίκτες και δημιουργούς.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και είναι αθόρυβη.

Αρχιτεκτονική Ampere

Η GeForce RTX 3080 βασίζεται στην προηγμένη αρχιτεκτονική «Ampere» της NVIDIA και ενσωματώνει 8.704 CUDA Cores, 272 Tensor Cores και 68 RT Cores και «πλαισιώνεται» από 10GB μνήμης τύπου GDDR6X (320-bit memory interface).

Η κάρτα γραφικών είναι ιδανική για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Παίξε τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών σε αναλύσεις 1440p με υψηλή ποιότητα γραφικών και «τρέξε» με άνεση εφαρμογές δημιουργίας περιεχομένου.

Ray Tracing

Η τεχνολογία ιχνηλάτησης ακτίνας (ray tracing) προσομοιώνει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται το φως στον πραγματικό κόσμο για να παράγει τα πιο ρεαλιστικά και καθηλωτικά γραφικά για παίκτες και δημιουργούς. Η σειρά GeForce RTX 30 διαθέτει πυρήνες RT 2ης γενιάς για μέγιστη απόδοση.

Οι αποκλειστικοί πυρήνες RT (ray-tracing) δεύτερης γενιάς προσφέρουν διπλάσια απόδοση ray-tracing σε πραγματικό χρόνο και χρησιμοποιούν τεχνολογίες AI όπως το DLSS 2.0 για να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού

Nvidia DLSS 2.0

Το DLSS 2.0 λειτουργεί σε RTX κάρτες της Nvidia και χρησιμοποιεί νέο μοντέλο AI και μηχανική μάθηση για να αναβαθμίσει την ανάλυση των παιχνιδιών. Σύμφωνα με τη Nvidia, το νέο μοντέλο AI το οποίο υπάρχει στο DLSS 2.0, είναι δυο φορές πιο γρήγορο από αυτό στην προηγούμενη έκδοση.

Nvidia Broadcast

Το οικιακό σας στούντιο με τεχνητή νοημοσύνη

Η εφαρμογή NVIDIA Broadcast μεταμορφώνει οποιοδήποτε δωμάτιο σε οικιακό στούντιο, ανεβάζοντας τις ζωντανές ροές, τις φωνητικές συνομιλίες και τις βιντεοκλήσεις σας στο επόμενο επίπεδο με ισχυρά εφέ τεχνητής νοημοσύνης, όπως αφαίρεση θορύβου και ήχους δωματίου, εικονικό φόντο και πολλά άλλα.

Nvidia Ansel

Το Nvidia Ansel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου από τα παιχνίδια σας.

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο λαμπρές εμπειρίες παιχνιδιών σας με φωτογραφίες υπερ-ανάλυσης, 360 μοιρών καθώς επίσης και HDR.

Nvidia Reflex

Το Nvidia Reflex προσφέρει το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η χαμηλότερη καθυστέρηση. Την καλύτερη απόκριση. Υποστηρίζεται από τη σειρά GeForce RTX 30 και οθόνες παιχνιδιών Nvidia G-SYNC.

Αποκτήστε στόχους ταχύτερα, αντιδράστε πιο γρήγορα και αυξήστε την ακρίβεια σκόπευσης μέσω μιας επαναστατικής σουίτας τεχνολογιών για τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση της καθυστέρησης του συστήματος για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Game Ready Drivers

Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Nvidia Studio

Δημιουργικότητά με AI

Πηγαίνετε τα δημιουργικά σας έργα στο επόμενο επίπεδο με το Nvidia Studio. Με νέο ειδικό υλικό, η σειρά RTX 30 ξεκλειδώνει απαράμιλλη απόδοση στην απόδοση 3D, την επεξεργασία βίντεο και τον σχεδιασμό γραφικών. Απολαύστε πλούσιες σε χαρακτηριστικά επιταχύνσεις RTX σε κορυφαίες δημιουργικές εφαρμογές, οδηγούς Nvidia Studio παγκόσμιας κλάσης που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη σταθερότητα και μια σουίτα αποκλειστικών εργαλείων που αξιοποιούν τη δύναμη του RTX για δημιουργικές ροές εργασίας με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης.

Nvidia Encoder

Κλέψτε την παράσταση με απίστευτα γραφικά και ομαλή ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας, χωρίς κολλήματα. Οι GPU GeForce RTX διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες ροής χάρη στον κωδικοποιητή NVIDIA (NVENC), ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις και ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, οι αποκλειστικές βελτιστοποιήσεις στις αγαπημένες σας εφαρμογές ζωντανής ροής δίνουν στο κοινό σας τον καλύτερο εαυτό σας, κάθε φορά.

Nvidia Omniverse

Συνδέστε τους δημιουργικούς σας κόσμους με ένα σύμπαν δυνατοτήτων

Το Nvidia Omniverse λειτουργεί ως κόμβος για τη διασύνδεση της υφιστάμενης ροής εργασίας 3D, αντικαθιστώντας τις γραμμικές σωληνώσεις με τη δημιουργία με ζωντανό συγχρονισμό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε όπως ποτέ άλλοτε και σε ταχύτητες που δεν έχετε ξαναζήσει.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Nvidia G-SYNC

Η τεχνολογία αυτή συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) του υπολογιστή με τη ροή καρέ (frame rate) του παιχνιδιού, εξαλείφοντας έτσι το tearing, το stuttering και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη μη συγχρονισμένη απόδοση των γραφικών.

Για να χρησιμοποιηθεί το G-Sync, απαιτείται μια συμβατή οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Virtual Reality

Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει μερικές από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες στο gaming PC. Αλλά το να πετύχεις το σωστό VR είναι δύσκολο. Με πραγματικές αναλύσεις οθόνης στα 4Κ και αυξανόμενες, ελάχιστους ρυθμούς ανανέωσης 90 Hz και υψηλές ανοχές καθυστέρησης, η εικονική πραγματικότητα είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στον κόσμο.

Οι GPU GeForce RTX της NVIDIA σας δίνουν την απόδοση που χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε κορυφαίους τίτλους στις πιο πρόσφατες μονάδες VR. Επιπλέον, διαθέτουν τεχνολογία για να ανεβάζετε τις ρυθμίσεις για πραγματικά εντυπωσιακό, καθηλωτικό gameplay.

Resizable Bar

Το Resizable BAR της Nvidia είναι ένα προηγμένο χαρακτηριστικό PCI Express που επιτρέπει στη CPU να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το ρυθμιστικό πλαίσιο της GPU ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την απόδοση σε πολλά παιχνίδια.

Ψηφίστηκε ως η καλύτερη κάρτα γραφικών με βάση τη nvidia

Η κάρτα γραφικών της MSI παρέχει την καλύτερη ψύξη, ενώ παραμένει απίστευτα αθόρυβη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μέγιστη απόδοση στο παιχνίδι.

Η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο πραγματικότητα

Το TORX FAN 4.0 βασίζεται στην ομαδική εργασία, με ζεύγη πτερυγίων ανεμιστήρα που συνδέονται μεταξύ τους με έναν συνδεδεμένο εξωτερικό δακτύλιο που εστιάζει τη ροή του αέρα στο ανανεωμένο σύστημα ψύξης TRI FROZR 2.

​ Απολύτως δροσεροί σωλήνες πυρήνα

Οι σωλήνες πυρήνα είναι κατασκευασμένοι με ακρίβεια για μέγιστη επαφή πάνω από την GPU και διαχέουν τη θερμότητα σε όλο το μήκος της ψύκτρας για βέλτιστη ψύξη.

​ Σχεδιασμός ψύκτρας χαμηλής έντασης

Μείνετε αθόρυβοι με το Airflow Control που βελτιώνει τη δυναμική της ροής του αέρα. Οι εκτροπείς παρέχουν πρόσθετη επιφάνεια και κατευθύνουν τον αέρα εκεί που χρειάζεται για μέγιστη ψύξη. Οι κυματοειδείς άκρες πτερυγίων 2.0 διακόπτουν τις ανεπιθύμητες αρμονικές της ροής του αέρα με αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου.

Δυνατό & δροσερό

Ένα ανθεκτικό backplate από βουρτσισμένο αλουμίνιο ενισχύει όλο το μήκος της κάρτας γραφικών, ενώ παρέχει παθητική ψύξη με την εφαρμογή θερμικών μαξιλαριών.

Ρουλεμάν διπλής σφαίρας

Τα εξαιρετικά ανθεκτικά ρουλεμάν διπλής σφαίρας περιστρέφουν τους ανεμιστήρες TORX FAN για χρόνια έντονων και μακροχρόνιων παιχνιδιών με μηδενικό θόρυβο.

Θερμική επίστρωση

Τα θερμικά μαξιλαράκια παρέχουν πρόσθετη απαγωγή θερμότητας για τα εξαρτήματα της πλακέτας.

Zero Frozr

Το Zero Frozr είναι η ηρεμία πριν από την καταιγίδα, κρατώντας τους ανεμιστήρες ακίνητους και διατηρώντας τη σιωπή μέχρι να χρειαστεί ψύξη.

Αρκετά σκληρό για να σε στηρίζει!

Η Gaming  Z Trio έχει σχεδιαστεί για να σας εξυπηρετεί καλά κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού. Αυτό το θρυλικό αντικείμενο έχει επιπλέον ισχύ που ξεκλειδώνεται μέσω του Custom PCB.

Οι πρόσθετες ασφάλειες που είναι ενσωματωμένες στην προσαρμοσμένη πλακέτα PCB παρέχουν πρόσθετες διασφαλίσεις από ηλεκτρικές βλάβες.

Ένας βελτιωμένος σχεδιασμός υλικών πλακέτας με χαλκό αυξάνει την αγωγιμότητα, βελτιώνοντας την απαγωγή θερμότητας και την αξιοπιστία υψηλών επιδόσεων.

Λυγίστε τους κανόνες, όχι την κάρτα

Η σταθερή ποιότητα κατασκευής σε βασικούς τομείς ενισχύεται με ένα άκαμπτο μεταλλικό ιμάντα κατά της κάμψης.

Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
V389-203R

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce RTX 3080
Interface
PCI Express x16 4.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
RGB Lighting, Αερόψυκτη, LHR
Τύπος
Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
10 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6X
Memory bus
320 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
3
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
750 W
Power Connectors
3x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
323 mm
Ύψος
140 mm
Πάχος
56 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • kas_ft
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρά πολύ δυνατή κάρτα παίζει ότι θέλεις σε 1440p ανάλυση και high settings.

    Σε σχέση με την 2070 που είχα πριν είδα διαφορά έως και διπλάσια fps σε παιχνίδια όπως το cyberpunk και το Overwatch 2 και το καινούργιο call of duty το παίζει άνετα σε high settings στα 150-200 fps.

    Ειναι εντελώς αθόρυβη και οι θερμοκρασίες της δεν ξεπερνάνε τους 70 βαθμούς.

    Αγοραστηκε στα 950€ και μπορώ να πω ότι οριακά αξίζει την τιμή της μιας και σκοπεύω να περάσω τουλάχιστον 5 χρόνια με αυτήν την κάρτα.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gtkodo
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τερατάκι.
    Την αγοράζεις και την ξεχνάς.

    +2Κ gaming σε ultra ρυθμίσεις χαλαρά σταθερά 100 fps
    +deep learning training σε python σε χρόνο dt
    +όμορφη
    +αντέχει άνετα άλλα 5 χρόνια απαιτητικού gaming

    -ανεβάζει θερμοκρασίες = ακούγονται αρκετά οι ανεμιστήρες

    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis Skyline
    4
    2 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 αστερια εβαλα γιατι μπαινοντας pubg οταν περιμενεις να μπουνε παικτες το τοπιο χορτα πετρεσ κτιρια κτλ αργουν να φορτωσουν και μπορω να πω οτι η 1050ti 4gb με μανισιο overclock της asus τα φορτωνε πιο γρηγορα.. πολυ καλη η αποδοση της βεβαια και παιζω σε 2k το υπολοιπο set up ειναι τουμπανο οποτε δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τον cpu και τις ram και απο δισκο εχω ssd nvme evo 970 1TB.. για την θερμοκρασια επισης ανεβαζει αρκετα τα πλαινα τζαμια μου καινε το ποδι αν ακουμπησω θελει σιγουρα καλη ψυξη στο κουτι.. αυτα ειδα και αναφερω ισως βοηθησει καποιον ισως φαινομαι υπερβολικος γνωμη μου ομως θα ηταν να δωσετε λιγα ακομη λεφτα να παρετε την ti εκδοση..

    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TheExileSs
    5
    9 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    αναβάθμιση από rtx 3060 σε αυτήν την καρτα η μέρα με την νύχτα. έχω 1080p οθόνη παίζει τα πάντα με 80+ fps σε ultra γραφικά. παίζει και σε dsr 2k όλα σε πολύ καλά fps.
    για 1080p οθόνη είναι λίγο υπερβολή η κάρτα απλά είμαι από τα άτομα που θέλω να παίζω τα πάντα σε ultra settings και να μην πέσουν ποτέ τα fps κάτω από 60.
    από θερμοκρασίες πάνω από 73 βαθμούς δεν ξεπέρασε σε δυνατά παιχνίδια.
    γενικά σαν κάρτα αξίζει για 2k-4k gaming.
    set-up:
    motherboard msi z490 gaming plus
    CPU: I7-10700K
    RAM: Corsair 16gb 3200mhz
    psu: Corsair rm750x gold plus

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos-cho
    5
    7 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα σπάει. είναι τέρμα δυνατή. Είχα 2080s trio και είδα και 35fps διαφορά σε 2k. Ειναι από τα καλύτερα άλματα που έκαναν σε επιδόσεις 2080 σε 3080 ! Μαζί με 9900κ είναι μια χαρά! Ναι είναι ακριβή αλλά κακα τα ψέμματα μην περιμένετε ότι θα πέσουν τιμές εύκολα !, .... και με την καινουργια σειρα 4080 σειρά όταν θα είναι διαθέσιμο πόσο να έχει άραγε ???? 1500?!...
    και θα θελουμε συμβολαια με την δεη???? axaxaxa. .. για την συγκεκριμένη Από Colin wine 0! Από temp όλα κομπλε! Θα ήθελα να είχε 600ε αλλά τέρμα αυτά που ξέραμε ... από επιδόσεις Είμαι πολύ ευχαριστημένος!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos_pap14
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοραστηκε στα 964 euro ,μια καλη τιμη για οποιους θελουν να περιμενουν λιγο μηπως και πεσει θα ηταν στα 750-850
    Εχει συνδυαστει με 9700k Stock και RM750x σε lian li o11 dynamic mid tower με 7 Fans και max temp 71°C μετα απο αρκετες ωρες παιχνιδιου, απο θεμα coil whine σε εμενα προσωπικα εχει απειροελαχιστο (ισως να ειμαι τυχερος) απο αποδοση ειναι ακριβως αυτο που περιμενα και δεν εχω κανενα παραπονο!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kazas106
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    η καρτα ειναι παρα πολυ δυνατη...στα 900+ αξιζει περισσοτερο απο την 3070τι
    δεν αξιζει γενικα ομως σε τοσο υψηλη τιμη ιδανικα θα ηταν στα 750-800

    θερμοκρασιες μετα απο αρκετη ωρα gaming παιζει 79-80 ενω αν ριξεις λιγο το Power limit πχ 85% παει 69c χωρις καποιες παραχωρησεις στα περισσοτερα games

    γενικα αξιζει σαν καρτα! η γενια 4.... θα ερθει Σεπτεμβριο με τιμες και διαθεσιμοτητα αγνωστη...

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Αναστάσιος Χήτας
    5
    7 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα την καρτα στα 961 στις 30/4 με την λογικη οτι ειναι μια αρκετα καλη τιμη για τετοια καρτα. Το συτημα μου ειναι με ryzen 5 3600 και παιζω σε 1080p 240hz. Η καρτα παιζει τα παντα αψογα. Εγω βεβαια βαζω fps cap στα 70 fps και παντα μετρια shadows απο συνηθεια παλιοτερων καρτων. Τα τρεχει με 90 watt καταναλωση στο 40% usage. Θερμοκρασιες στο δικο μου με καλο airflow κουτι 45 βαθμους.
    Οταν αλλαξω σε 2κ γιατι για αυτο κυριως επιλεχτηκε θα ενημερωσω αλλα επειδη το εχω ψαξει η καρτα ειναι αυτο που πληρωσα και θα παιξει αψογα.
    Τα παιχνιδια που παιζω ειναι πολυ gpu+cpu based σαν strategy με πολλες φατσες και πολλα πραγματα που κουνιουνται για να γινουν επεξεργασια αρα την ζοριζω οσο χρειαζεται για να εχω μια αποψη.
    Ηρθα απο rx 590 8gb. Μερα με νυχτα. Εκει που την μια για να αντεξει 60 fps επαιζες με ασχημα γραφικα εδω ειναι αλο παιχνιδι νομιζω.
    coil whine που έγραψε καποιος φίλος εμένα δεν έχει πάντως.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bUrself
    5
    14 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αναβάθμιση από 1080Ti. Απλά καρτάρα, παίζει ότι υπάρχει σε ultra settings. Χρησιμοποιείται με Odyssey G7 27" 1440p 240Hz. Η τιμή της έχει πέσει αρκετά αλλά πιστεύω έχει δρόμο ακόμα για εκεί που αξίζει. Αγοράστηκε €1350 πριν από κάνα μήνα (νεφρό) και τώρα παίζει στα ~ €1100.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ppapastaikoudis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

137 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Antony_Georgiadis

εγω πηρα το 850. Καλυτερα κατι παραπάνω απο το να πάρεις το ελάχιστο π σου ζηταει.

Antony_Georgiadis

Καλησπερα. Χρειαζεται κανα στηριγμα; Επειδη ειναι λιγο μεγαλη σαν καρτα, η δεν θα υπαρχει προβλημα;

Eleftheria_Metaxa41

μαζι με την καρτα εχει στηριγμα μεσα στο κουτι αν και δεν ξερω αν κανει καλη δουλεια εγω σκαιφτομαι να αγορασω ενα

Δες όλες τις ερωτήσεις (8)

Παρόμοια προϊόντα

MSI GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Gaming Z Trio LHR Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Gaming Z Trio LHR Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3080 12GB GDDR6 Gaming Z Trio LHR Κάρτα ΓραφικώνMSI GeForce RTX 3080 12GB GDDR6 Gaming Z Trio LHR Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνBiostar GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Extreme Gaming Κάρτα ΓραφικώνBiostar GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X Extreme Gaming Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα ΓραφικώνGigabyte GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 Gaming OC rev. 2.0 Κάρτα Γραφικών
από 1.162,00 €από 1.000,00 €από 297,95 €από 753,45 €από 469,21 €
ΚατασκευαστήςMSIMSIGigabyteBiostarGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelGeForce RTX 3080GeForce RTX 3080GeForce RTX 3060GeForce RTX 3080GeForce RTX 3070
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες